Najdi forum

Nikon

Pozdravljeni!

Že dolgo iščem fotoaparat….in kar ne morem se odločit. zdaj smo dobili reklamo iz Bing Benga in je NIkon S570 149 eu. Zelo ugodno…saj imam drugače namen dati za foto.do cca 300 -350eu.

Rabila bi predvsem za fotkanje v naravi in v zaprtih prostorih, dojenčka…družinske slike, se pravi veliko gibanja pa tud kaj ustvarjalnega za svojo dušo seveda. Rada bi tudi enkrat v prihodnosti tečaj fotografije obiskala. Pomembno mi je da slikam lahko hitro čim več slik (zaradi slik v gibanju ki so mi izredno všeč zaradi spontanosti), da ima funkcijo proti tresenju. ker sem pravi tehno fob je zelo zaželjeno da sam veliko naredi :)…. Pa tud kak filmček bi rada posnela. Lahko je ohišje tud kaj večje kot ima omenjeni Nikon S570. Tako da me zanima ali za to ceno nudi tudi več kot človek dobi občutek pri nizki ceni? Vem da ponavadi velja ”malo denarja malo muzike”:).
Ali je še kak model ki mi ga lahko priporočate. Ali se bliža kaka velika akcija fotoaparatov?Velika hvala za pomoč.
Ogledovala sem si tudi:

Digitalni fotoaparat Canon PowerShot SX200 IS/
Redna cena: 343,20 €
Spletna cena: 298,90 €
Prihranek: 44,30 €
Dobava: običajno v 5 dneh
12,1 milijonov točk
12x
SD, SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus

Digitalni fotoaparat Nikon Coolpix P90/
Redna cena: 379,00 €
Spletna cena: 343,49 €
Prihranek: 35,51 €
Dobava: običajno v 7 dneh
12,1 milijona
širokokotni NIKKOR s 24-kratnim zoomom
notranji pomnilnik (približno 47 MB), pomnilniške kartice SD/SDHC

Men je nekdo napisal da do 250 evrov so vsi digitalci tam tam.

jaz sem kupil nikon P90 v big bangu za 299€ in moram rečt da je fantastičen. več kot sem pričakoval. dela vrhunske slike.
priporočam nakup.

New Report

Close