Nikon F 2 body – 2x
Sprašujem se, če mi lahko kdo svetuje kje oz. na kakšen način bi lahko, v tej poplavi digitalcev, prodala Nikon F 2 body in Nikon F 2 body z motorjem Nikon MD-2.
Bodija z motorjem praktično nisem uporabljala okoli 10 let, ko sem oba fotoaparata kupila za delo na srednji fotografski šoli. Večinoma sem uporablaja F2 brez motorja, saj mi je, še danes, različica z motorjem nekoliko pretežka. Res pa je, da sem oba bodyja kupila že rabljena. Mislim, da sem ju kupila od drugega lastnika.
Še v srednji šoli pa sem kupila tudi FM2 z motorjem in potem večinoma fotografirala kar z njim, saj mi je tudi velikost z motorjem najbolj ustrezala. Body FM2 mi zvesto služi še danes.
Hvala za kakršnakoli mnenja in nasvete!
Lep pozdrav in dobro luč!
Ja kakemu ki zbira fotoaparate in ceni dobre oz zelo dobre fotoaparate. Tudi jst imam FM2 in morm rect da kljub navalu digitalcev (ki se skrijejo v kvaliteti s klasiko) ga ne prodam za noben denar! To je eden izmed legend med fotoaparti.
Zakaj pa bi ju rada prodala? Ce prov razumem si fotografinja? Tudi jst sem fotografinja pa morm rect da nobenega fotoaparata ne prodam pa jih imam doma malo morje
Juh špelcaa!
Me veseli, da se še najde tu in tam kakšen klasik. Sem opazila, da se na forumu v glavnem digitalizirajo…
Razlog, da prodajam ta dva bodija je ravno v tem ker ju ne uporabljam, mogoče bi prišla prav kakšnemu fotografu ali resnično pravemu ljubitelju – za na polico. Meni ju je škoda gledati na polici, ker sta res dobra bodyja. Za denar, če bi mi seveda uspelo prodati, pa bi si kupila recimo še kakšen objektiv. Tako, da če poznaš koga… javi.
Lep pozdrav!