Nikoli več Gorenje!!
očitno me zelo slabo bereš, ker drugače če bi brala poste za nekaj let nazaj bi videla da sem ga priporočal, ker so imeli okej robo. danes je pač druga muzika. MImogrede tud Cveto, ki je majčkn bolj doma v tem raje reče beko kot gorenje. Aja pa kaka 2 tedna stara tema o pomivalcih…vsaj en primerek ki ni zadovoljen z logtopiom gorenje in kjer se serviser počuti kot doma…sam posoda pa še vedno ni tkoo pran ain posušena kot bi morala biti
jaz počasi zaključujem debato s tabo, ker razne nabijanja o kvaliteti gorenja mi nimaš kaj ponuditi, pa tudi ne da se mi več razlagati kje in kdaj so ga pihnili mimo, kje so jih drugi prehiteli, ker itak tega ne razumeš, oz ne bi hotela razumeti
očitno me zelo slabo bereš, ker drugače če bi brala poste za nekaj let nazaj bi videla da sem ga priporočal, ker so imeli okej robo. danes je pač druga muzika. MImogrede tud Cveto, ki je majčkn bolj doma v tem raje reče beko kot gorenje. Aja pa kaka 2 tedna stara tema o pomivalcih…vsaj en primerek ki ni zadovoljen z logtopiom gorenje in kjer se serviser počuti kot doma…sam posoda pa še vedno ni tkoo pran ain posušena kot bi morala biti
jaz počasi zaključujem debato s tabo, ker razne nabijanja o kvaliteti gorenja mi nimaš kaj ponuditi, pa tudi ne da se mi več razlagati kje in kdaj so ga pihnili mimo, kje so jih drugi prehiteli, ker itak tega ne razumeš, oz ne bi hotela razumeti
[/quote] Niti nočem…le kmalu boste razumeli, da je potrebno ceniti in spoštovati tudi domače in cenjene proizvode!
Tole je pa kr kravca sama napisala.
Mi je prislo na uho, da je bil on tud glavni pri napadu na Barco in ne Vaga, seveda neprijavljen:(
[/quote]
Tega ne verjamem, mogoče, ampak res samo mogoce je anonimno pomagal, glavni pa skoraj sigurno ni bil. Pa še to samo mogoče kot anonimen, onadva sta se zapela večkrat kar čisto javno, oba prijavljena, tako da ne verjamem, da bi bil on tisti. In on bi to lahko naredil lani, predlani, par let nazaj, ko sta se pričkala tule, ne pa zdaj, ko se je pojavil Vaga.
Tega ne verjamem, mogoče, ampak res samo mogoce je anonimno pomagal, glavni pa skoraj sigurno ni bil. Pa še to samo mogoče kot anonimen, onadva sta se zapela večkrat kar čisto javno, oba prijavljena, tako da ne verjamem, da bi bil on tisti. In on bi to lahko naredil lani, predlani, par let nazaj, ko sta se pričkala tule, ne pa zdaj, ko se je pojavil Vaga.
[/quote]
Je pac izkoristil priliko, da se je vmesal v njun prepir, udrihal pa se dosti vec in huje, kot Vaga. Kaj ces lepsega, njo je pregnal, krivec je pa drug:(
Mi je prislo na uho, da je bil on tud glavni pri napadu na Barco in ne Vaga, seveda neprijavljen:(
[/quote]
Ne nisem bela kravca, niti pod razno – pišem pa pod miltinicki, ja….. Z razlogom.
in danes ugotovljenoi, da me en “modi” zalezuje – že nekaj mesecev , tudi kot multinick – pa nobenih težav ne delam, samo me očitno ne more, ker preveč dobr zgledam, pa babja foušija deluje :DDDD
In sem ga/jo tudi razkrinkala. Ker je svoje potem pobrisal, moj odgovor pa pustil….. Tako je to.
Ne nisem bela kravca, niti pod razno – pišem pa pod miltinicki, ja….. Z razlogom.
in danes ugotovljenoi, da me en “modi” zalezuje – že nekaj mesecev , tudi kot multinick – pa nobenih težav ne delam, samo me očitno ne more, ker preveč dobr zgledam, pa babja foušija deluje :DDDD
In sem ga/jo tudi razkrinkala. Ker je svoje potem pobrisal, moj odgovor pa pustil….. Tako je to.
[/quote]
In zakaj bi te “en modi” zalezoval več mesecev?
[/quote]
bo treba uha spucat…jst sm namreč all the time online….čim se komp resetira, se prijavim na mon, če me kdo privat kaj rabi ali če jaz kaj rabm, ali če kje kaj komentiram, da me potem lahk na privat povpraša če še nadalje kaj rabi……ja tule si ga kar fajn usekal..mene underkover tle ni že zlo lep čas…
kar se barce tiče sem dodal samo moje negativne izkušnje z njo fajtal se kaj dosti nisem, razen da sem povedal svoje mnenje, tem kjer so se bile krvave bitke pa tudi niso bile moj teren, poligon, tko da jih niti poiskati ne znam……
:))))) hahahahaaaaa kdaj boste preboleli….
odgovor: nikoli 😉
jaz bom vedno vaša protiutež :))))
[/quote]
če ti gorenje predstavlja tako božanstvo…sicer meni glih protiutež nemoreš biti, ker s tabo nič ne bijem, niti nimam nič s tabo, tko da si boš mogla najt koga drugega
:))))) hahahahaaaaa kdaj boste preboleli….
odgovor: nikoli 😉
jaz bom vedno vaša protiutež :))))
[/quote]
sicer pa moje skromno mnenje…glede na to kak vneto braniš Gorenje bi se spodoblo, da bi ti Bobi dal eno svojo pesnitev s posvetilom, pa tisto zimsko kapo s cofom….
Nalijmo si čistega vina. Gorenje je že nekdaj bil en šrot de luxe! Drugega v yugi pač ni bilo.
Sedaj je le še šrot ala SilverCrest ali nekaj sličnega, kitajčkom podobnega.
Reševala jih je le dobra servisna mreža, ki je že nekaj časa ni več in ugodna ponudba rezervnih delov. Ampak le za tiste, ki znajo doma kaj sami postoriti.
Meni se je lani pokvaril njihov pralni stroj. Po 23 letih dela. A ni delal dovolj??
[/quote]
Lubca, ti si mela še stroj iz cajtov, ko ni bilo še naravnano sodobno potrošništvo na čimprej dol s traku in iz skladišč h kupcu za 5 let tovarniške garancije, pol pa večinoma sranje, kot je to v tem desetletju :))))))))))a
Forum je zaprt za komentiranje.