Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nikoli nisem

nikoli nisem

opala tale moj post je bil namenjen yehiknow1 in ne devičnik1 se opravičujem.

Takole fant. Punce rade govorijo, da ni važno koliko je kdo imel spolnih partnerjev (sploh tiste katere so jih imele še pa še in so počele marsikaj recimo gangbang itn.) tako, da po njihovem pravilu se tudi ravnaj.

Nisi ji dolžan povedat, da še nikoli nisi seksal zato, ker to po njihovem pravilu ni pomembno (ampak je) saj same kot sem že prej napisal pravijo, da oseba nebi smela biti obsojana na to koliko je imela spolnih partnerjev (pač to pravilo gre v obe smeri…za tiste, ki so zelo zelo daleč stran od device/devičnika in za tiste, ki dejansko so).

Na tvojo žalost se tega pravila ženske poslužujejo samo takrat, ko zgledajo kot neresne oz. prveč promiskuitetne, ko pa gre za kakšnega moškega devičnika pa to pravilo odpade. Ko se gre za moškega devičnika pri teh letih kot je naš avtor mu ženske ne bodo dale fer možnosti in to je čista resnica (razen če zamolči svojo neizkušenost). Sledila bodo glupa vprašanja in hihitanje in pogledi nate kot, da si ničvreden insekt pač deloval boš kot velik turn-off.

Osebno pri teh letih bi na tvojem mestu lagal (ne pretiravat) in bi si eno najdu (v katero nebi bil zaljubljen) pa bi jo položu (takih je veliko). Tako, da ko boš enkrat dejansko srečal in spoznal punco, ki ti bo karakterno in vizualno všeč, da jo boš znal zadovoljit v postlji…za tiste ta prve je pa dost, da znaš samo mal gurat pa je…itaq bodo to več ali manj one night standi.

Zdaj glede na to, da še nikoli nisi seksal predvidevam, da imaš bolj slabe izkušnje ali pa jih sploh nimaš na področju pecanja (sramžljivost,živčnost,nesamozavest itn.). Moj nasvet za to je: enostavno nekaj nared pejt do ene pa spregovor nekako boš moral začet…poznam primere, ki punce sploh niso poznali pa so prišli do nje pa so jo vprašali če bi hodila z njimi in to so bili fantje stari 18-20 let totaln fail…danes imajo pa vsi zelo zelo atraktivne/lepe punce. Pač nekje in nekako boš moral začet.

@just_lie_man je še najbolj napisu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close