nikoli nisem
Tudi jaz sem sramežljiv. Imam težave z navezovanjem stikov s puncami, nisem zgovoren, manjka mi smisla za humor. Če si sramežljiv, težko eno upecaš kar na cesti ali v baru ali na hodniku fakultete, se strinjate? Kar ne pomeni, da nisem poskušal. Tako kot avtor, ne znam narediti koraka v nekaj več.
Imam pa zato druge kvalitete, ki so v zvezi dobrodošle, kot so zanesljivost, umirjenost, resnost, razgledanost in znam biti dober poslušalec. Samo punca mora to videt, ampak če nisi zgovoren, samozavesten, humoren, padeš že na prvem situ (ker raje usmerijo pozornost na nekoga, ki tak je).
Zato, ker bi raje videl, da je spolnost sestavni del oz. nadgradnja resne zveze. V resno zvezo pa greš z nekom, s katerim se vidiš v prihodnosti (kar ne pomeni, da moraš ostat s ta prvo, ampak da vzameš to za izhodišče, kot možno nadaljevanje dogodkov, ko se z nekom spoznavaš). S 40+ letnico se ne vidim v resni zvezi, rad bi namreč nekoč imel svoje otroke.
Skratka, priložnostni seks me ne zanima preveč. Dosti raje bi spolnost doživljal v kontekstu resne zveze. S tem ne mislim, da bi čakal do poroke, ampak da si z nekom skupaj neko daljše obdobje, da nekaj čutita eden do drugega, da se imata rada. Namesto seks frendice bi raje imel punco, s katero bi se imela rada in bi seveda spolnost bila sestavni del tega odnosa.
To je vse, kar si želim. Imeti resno punco, s katero bi skupaj uživala življenje.[/quote]
Jaz te popolnoma razumem, ker sem bil dolgo časa tudi sam zelo sramežljiv. Za moškega je to res neke vrste prekletstvo. Dejansko sem stal pred žensko in nisem izustil niti mu, kaj šele muuuu.
Tekom let sem se počasi znebil tega in sedaj lahko rečem, da mi je ostalo cirka 20%, če lahko temu tako rečem.
Problem je, ker ženske se palijo na samozavestne moške, ki si upajo in ne na tihe sramežljive moške in tako ne moreš pokazati svojih kvalitet.
Jaz sem to rešil tako, da sem se najprej s punco samo pogovarjal in pogovarjal, ker ženska ti tako ali tako sama potem pokaže kdaj je čas za nekaj več. Malo se narediš neumnega jo narahlo objameš potem pa že steče..
Ti pa “znaš” motivirat. 🙂 O katerem invalidu govoriš, si mogoče pisala v napačno temo? Če nekdo nikoli ni skakal, še ne pomeni, da je invalid, veš, zato se tega še vedno lahko nauči. :))[/quote]
Ma nisme hotla bit direktna:))). V mislih sem pa imela tega 33-letnika. Ni več star 15 let. Tudi ne 20 let. Torej naj pozabi na neke vzorce, ki so ji dali skozi drugi. Ta vlak je odpeljal, zdaj naj razmišlja, kaj bo v naprej oz. zakaj zdaj nekaj na silo, prej pa nkol nič:). Zame je “invalid”, ker ima zvezane roke:)).
@ 33 letnik
Ti na seks gledaš preveč naivno…jaz ti svetujem,da pjt do ene profesionalke pa tam parkrat natreniri…za avtorja je recimo še upanje zate pa sorry…ni, ker nobena ženska, ki je 30+ let stara nebo navdušena nad modelom, ki je 33 let star in devičnik.
Kot je skela napisala če 33 let nisi nič ukvarjal z ženskam očitno res nisi imel nevem kakšnega zanimanja…ti si zdaj v taki situaciji kjer moraš racionalno razmišljat in vse narest, da to težavo odpraviš absoultno vse tudi če ti kaj ni všeč.
33letnik, kapo dol za to. Tukaj ti dam prav. Pravzaprav je to edino pametno. Ti povem da to kar si ti želiš, je dosegljivo. Poleg tega kot sam praviš, si želiš da bi se ti vse to zgodilo z žensko, s katero bi na dolgi rok imela kaj resnejšega in tako je prav. Jaz sem iz vrtca skočil naravnost na fakulteto, tako da ni vrag da tudi tebi ne bi uspelo.
Imaš dve možnosti, čakaš na pravo punco in če je prava je tudi to, da si devičnik ne bo kaj dosti motilo.
Druga možnost pa je, da hodiš malo več na študentske zabave, ga tudi malo spij, da se sprostiš in kmalu boš ugotovil katera je za akcijo in takrat hopa. Tako se boš osvodobil straha in občutka, da si čuden. S kar nekaj fanti sem se pogovarjala in vsi so rekli, da prva ni bila ne vem kaka baba. Pač kr nekaj – očitno za nabiranje izkušenj 🙂
Prva možnost: bodimo realni če je tip v 33ih letih ni najdu je tud zdaj nebo…itaq pa večina izkušenih ve, da “taprava” ne obstaja…je sicer mogoče kateri cute, da kdo tako razmišlja ampak to ni realno. Sploh pa kaj je sploh taprava?
Druga možnost: Model je 33 let star in sramžljiv…on nima kaj za delat na študentski žurkah…itaq je pa tud sam študiru in mu že takrat očitno ni ratal, er na kakšni žurki zapecat.
Pri njemu je problem, da očitno nima tistega moškega nagona…men bi se že tri-krat strgal če bi tolko časa bil brez oz. da nikoli nebi nič imel z kakšno žensko.
33letnik enostavno ni GO GETTER ampak LETS HOPE AND WAIT GETTER…in to je pač njegov DOWNFALL.
Skoraj vse je mozno. Zal pa marsikaj ni najbolj verjetno. Vsak pa naj po svoje pomisli kaj bo. Eni pac raje cakate na eno in edino. No, ko nanjo naletite, pa je precej verjetno, da boste zaradi vsesplosne neizkusenosti z vezami tako ali drugace zajodlali.
Primerjajte to z arkadnimi igrami, ko iz ene stopnje prehajas na drugo. Ko igras prvic te hitro kaj “ubije”. Potem z vajo prides do druge stopnje. Ko to poskusas “zvoziti”, scasoma postanes res dober za prvo stopnjo. In tako dalje…
Ko pa slisim kako bi neizkuseni 33. letnik vse izbiral in h kaksnim idealom stremi, pa me niti ne cudi vec, da z zenskami se ni imel opravka.
jaz bi mu prej svetoval kakšno diskretno, poročeno damo 40-tih.[/quote]
U mater to bi še meni prav prišlo haha 😀 :D[/quote]
Kaj bi diskriminirali. Meni vse od 20 naprej tekne. Nimam pa fetisa na porocene. Ne pomnim, da bi zavedno s kaksno vezano. Te dni pa se sprasujem kako bi bilo, ce bi poskusil kaj resnega s srckano zaljubljeno 21-letnico. Obujanje spominov na mladost… 🙂
Ni problem v čakanju, ampak v pogumu, da si drzne malo ogovoriti pristopit do žensk, seveda ne z nekim igranjem nekoga, kakor tudi ne po nekih receptih. Tudi če “blesavo” izpade, pa kaj? Saj če dovoli ženskam, da ga bolje spoznajo, ni vrag, da ne bi bil nobeni všeč.
A tako lahek “plen” si,Gazela? 🙂 Da pristaneš na fore pijanih moških, ki ti tvezijo in nakladajo ter se prpustiš fantom kot poligon “za nabiranje izkušenj”? 😀 Mislim ,da on takšne ne išče, si niti ne želi, ampak ima nekoliko višje kriterije.
Ampak moraš pa priznati, da če bi z igro začel v tretji stopnji, bi tudi to enkrat zvozil (princip je isti) in tudi tam se naučiš osnov, mogoče bi te le malo večkrat “ubilo”. Se pravi, je potrebno “le” potrpljenje. 🙂
Ampak moraš pa priznati, da če bi z igro začel v tretji stopnji, bi tudi to enkrat zvozil (princip je isti) in tudi tam se naučiš osnov, mogoče bi te le malo večkrat “ubilo”. Se pravi, je potrebno “le” potrpljenje. :)[/quote]
Point being, ko bo nasel prvo voljno je malo verjetno, da bo uspelo. On pa se prve pri 33 ni nasel. Well… 🙂
Ampak moraš pa priznati, da če bi z igro začel v tretji stopnji, bi tudi to enkrat zvozil (princip je isti) in tudi tam se naučiš osnov, mogoče bi te le malo večkrat “ubilo”. Se pravi, je potrebno “le” potrpljenje. :)[/quote]
Point being, ko bo nasel prvo voljno je malo verjetno, da bo uspelo. On pa se prve pri 33 ni nasel. Well… :)[/quote]
Se strinjam, da je malo verjetno. Zato pa bo rabil potrpljenje.
Saj o tem govorimo, da ga bo verjetno nekajkrat “ubilo”, preden bodo rezultati. Ccc. 🙂
Mah 33letnik se je dost pozen spomnu, da je treba nekaj na tem naredit…sj vem vsi pravijo sj bo vse ob svojem času samo prej ko s tem zadevam začneš manj težav boš imel….če pa vse in vse kasneje začneš s tem imaš pa res hude težave s tem.
Ženske so žal tiste, ki odločajo a ti bodo dale ali ne…naj kdorkoli in pa karkoli reče nobena se ne bo ukvarjala z neizkušenim tipom, ki je 33 let star absolutna nobena, ki kokr tolk zgleda dobr (pa ne mislim tukaj ravno najlepša dekleta ampak povprečna dekleta).
In spet naj kdorkoli in karkoli reče ampak ženskam je najboljši moški, ki je tudi med drugimi ženskami zaželen, ker očitno ima dobre kvalitete pač zna z ženskam…33letnik pač ne zna.
Tvoja edina REALNA REŠITEV je, da si najdeš eno čist podpovrpečno žensko pa maš nekaj z njo…pač mal natreniri z bom rekel kr enimi brezveznimi ženskami, ki so vrjetno še neizkušene tako kot ti…recimo kakšne debele no life ženske so take, ki samo čakajo, da enga dobijo in potem počasi stopnuj in si izbiraj bolj lepše oz bolj po svojem okusu.
Saj so ti že rekli nemoreš osnovne in srednje šole preskočit pa it direkt na faks sorry to tako ne deluje. Če te pa že tako odvračajo te debele/zanemarjene no life ženske pa pjt do ene dobre prostitutke pa plači pa na njej treniri…da neboš tole narobe razumel…ne delam se norca iz tebe ampak prav veliko opcij nimaš žal…
Osebno poznam par primerov, ko je popolnoma neizkusen tip, en celo 40+, sel v svojo prvo vezo z 10+ let mlajso. Vsi Slovenci, da ne bo dvomov. Ena se je ravno zaradi njega celo locila. Za 2 izmed njih vem, da sta danes porocena. Eden ze vec kot 10 let. In prav ta je koncal le OS. Ona pa je, ce se prav spomnim trgovka. In njihove punce sploh niso slabe na pogled. Tako da… marsikaj se dogaja. Tudi 30+ zensk devic ne manjka. Se jaz sem na par takih nabasal.
Ko tako razmisljam, skoraj vsake metla slej kot prej kak shtil najde. lol
Trapasto posploševanje. Pa ne nabavijo si vsi 50+ moški čoperje in hajdi na cesto, kamor pač zanese.
Nimam si sebe kaj predstavljat, ker je še daaaaleč do te cifre in tudi ne vem od kod tebi tole vedenje. Drži se svoje puhlice, da izhajaš iz sebe. Torej moške pusti na miru…[/quote]
Kaj sm te zbodla mal predaleč:))). No, ti greš proti tej cifri, kaj se zdaj sprenevedaš:))). Hvala za priporočilo, kaj naj delam. Ampak kot veš, te ne upoštevam, nisi moj šef:).[/quote]
🙂 tvoje pisanje je razumljivo za čustveno nestabilno osebo, ki se dobro počuti samo ob misli, da je nekoga zbodla. Ampak mene ne in ne delaj si teh utvar.
Če razumeš samo takšno posploševanje, potem pa dajva. Tudi ti greš proti tej cifri.
Kaj sm te zbodla mal predaleč:))). No, ti greš proti tej cifri, kaj se zdaj sprenevedaš:))). Hvala za priporočilo, kaj naj delam. Ampak kot veš, te ne upoštevam, nisi moj šef:).[/quote]
🙂 tvoje pisanje je razumljivo za čustveno nestabilno osebo, ki se dobro počuti samo ob misli, da je nekoga zbodla. Ampak mene ne in ne delaj si teh utvar.
Če razumeš samo takšno posploševanje, potem pa dajva. Tudi ti greš proti tej cifri.[/quote]
Itak, od rojstva naprej se oziram za to cifro:). Ampak nisem 40+ tako kot nekateri, a ne. Torej si ti veeeelikoooo bližje, hočeš nočeš staraš se:).
Forum je zaprt za komentiranje.