Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nikoli nisem

nikoli nisem

Mene dosti bolj cudijo zenske, ki si pri 40-ih zelijo otrok. Kaj so pa do takrat delale? 🙂

Mislim, da vecina tipov se kako gleda za kiklami. Samo kaj ko kisle nocejo z njimi imeti opravka. Potem pa mu se svetujejo naj se s tem ne obremenjuje, da se bo ze se zgodilo, ko bo najmanj pricakoval. lol

Mene dosti bolj cudijo zenske, ki si pri 40-ih zelijo otrok. Kaj so pa do takrat delale? 🙂

Mislim, da vecina tipov se kako gleda za kiklami. Samo kaj ko kisle nocejo z njimi imeti opravka. Potem pa mu se svetujejo naj se s tem ne obremenjuje, da se bo ze se zgodilo, ko bo najmanj pricakoval. lol[/quote]

Sicer se s tabo strinjam, samo jaz tak gledam na stvar…. jaz niti ne bi POMISLO da bi mel otroka dokler ne bi zmogel sam 101% poskrbet za njega… in zdaj če je to pač pri 40tih (za žensko) se pač zgodi….

Se mi vseeno zdi bolj odgovorno in pametno met otroka pri 40tih kot pri 22tih pa si brezposelna pa Mati plačuje za otroka pa vnuka svojega LOL

To pa je katastrofa.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj prav, da je to, kar je. Blef se še nikoli ni obnesel na dolgi rok. Če bi ga ženske res zanimale, se pri 33-ih ne bi spraševal, kje je bil do sedaj, da ni ne videl, ne slišal, ne čutil. Sploh si ne predstavljam takšne scene, ko nekdo šele pri 33ih letih ugotovi, katerega spola je in da morda ga pa zdaj zanima nasprotni spol, s katerim bi imel družino…wtf.

Si ti kdaj pogledala, kaj poštihala po vrtu do svojih let ali si fenomen na tem področju? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mislim, da vecina tipov se kako gleda za kiklami. Samo kaj ko kisle nocejo z njimi imeti opravka. Potem pa mu se svetujejo naj se s tem ne obremenjuje, da se bo ze se zgodilo, ko bo najmanj pricakoval. lol[/quote]

Starostna doba za prvega otroka se pomika navzgor, kar je ob tempu življenja normalno. Mene bolj čudi, zakaj hudiča bi tip pri 50+ imel še otroke, ko jih po vsej verjetnosti sploh ne bo videl odraščati oz. bil sposoben aktivno pristopiti k vzgoji itd.

Če bereš tega tipa, potem veš da ni gledal za kiklami. On bi zdaj pri 33ih vse nadoknadil. Naj se jim raje izogne, ker ne verjame, da je sploh sposoben vzpostaviti odnos.

Starostna doba za prvega otroka se pomika navzgor, kar je ob tempu življenja normalno. Mene bolj čudi, zakaj hudiča bi tip pri 50+ imel še otroke, ko jih po vsej verjetnosti sploh ne bo videl odraščati oz. bil sposoben aktivno pristopiti k vzgoji itd.

Če bereš tega tipa, potem veš da ni gledal za kiklami. On bi zdaj pri 33ih vse nadoknadil. Naj se jim raje izogne, ker ne verjame, da je sploh sposoben vzpostaviti odnos.[/quote]

Kakšne traparije v enem postu…
Starostna doba za prvega otroka za ženske se kao pomika navzgor. A moški pri 50 pa naj ne bi bil sposoben več sodelovati pri vzgoji oz jih naj sploh ne bi več videl odraščati??? Zakaj že?

Si ti kdaj pogledala, kaj poštihala po vrtu do svojih let ali si fenomen na tem področju? ;)[/quote]

Sem. V otroštvu me je mami “gnala”, da sem prispevala svoj delež. Delala sem praktično vse, če sem hotla zvečer iti ven:). Moje rokice so že okusile trdoto zemlje:). Si dvomil, a ne:)).

Če bereš tega tipa, potem veš da ni gledal za kiklami. On bi zdaj pri 33ih vse nadoknadil. Naj se jim raje izogne, ker ne verjame, da je sploh sposoben vzpostaviti odnos.[/quote]

Starostna doba za prvega otroka za ženske se kao pomika navzgor. A moški pri 50 pa naj ne bi bil sposoben več sodelovati pri vzgoji oz jih naj sploh ne bi več videl odraščati??? Zakaj že?[/quote]

50+ podlage ali 40+ je razlika, se ti ne zdi? Poglej malo okoli sebe, kako se moški pri 50+, ko mu useka druga puberteta, še ukvarja s plenicami in podobno. V takšni starosti so druge prioritete, s prihodom otroka naj bi se le-te spremenile, ampak malo moških je res pripravljenih aktivno sodelovati. Predstavljaj si sebe:)).

Pa dobro fantje, bliža se poletje …. Kaj pa kakšna “Zrče” varianta? Če pa od tam prideš ven kot devičnik potem moraš biti pa res baksus no.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nikol bil tam….. pa nisem devičnih :O

Tam je itak gej fešta… naročijo 20 ”prasičk” za fotkanje pol pa je 80% tipov pa 20% žensk….

sem dobro slišal te zgodbe… to je marketinški nateg!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Si ti kdaj pogledala, kaj poštihala po vrtu do svojih let ali si fenomen na tem področju? ;)[/quote]

Sem. V otroštvu me je mami “gnala”, da sem prispevala svoj delež. Delala sem praktično vse, če sem hotla zvečer iti ven:). Moje rokice so že okusile trdoto zemlje:). Si dvomil, a ne:)).[/quote]
Zato danes tak odpor a ne? 🙂 Malo sem dvomil, po tem kar si zadnjič pisala, seveda. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sem. V otroštvu me je mami “gnala”, da sem prispevala svoj delež. Delala sem praktično vse, če sem hotla zvečer iti ven:). Moje rokice so že okusile trdoto zemlje:). Si dvomil, a ne:)).[/quote]
Zato danes tak odpor a ne? 🙂 Malo sem dvomil, po tem kar si zadnjič pisala, seveda. :)[/quote]

Danes priznam imam druge prioritete. Morda nekoč, ko bo čas in seveda tudi volja:). Imam pa zelišča v kuhinji v teglčkih, to šteje?:)))

[/quote]

To ni nič čudnega, tempo življenja, pogoji za ustvarjanje lastnega doma, stalnost službe, marsikaj se je spremenilo; starostna meja ženske, ki bo rodila šele po 40-em je že postalo nekaj povsem običajnega.

Ti pa ne razumeš poante mojega pisanja. Tukaj sploh ne gre za neke številke in omejitve. Js govorim o ljudeh, ki si želijo najti partnerico, toda jim to iz takih in drugačnih razlogov ne uspe. Torej tisti, ki so neprostovoljno samski. Če nekdo pri skoraj 30. še nikoli ni bil s kakšno punco, verjemi da ne zato, ker še ni našel prave. Vem za kar nekaj takih in vsem je skupno to, da imajo kronične težave pri navezovanju stikov s puncami oz. ženskami in bojim se, da je med njimi tudi ta 33-letnik. Se mu iz letala vidi, da je neprostovoljno samski in da nima pojma, kako se k stvari pristopa in streže.

Starostna doba za prvega otroka za ženske se kao pomika navzgor. A moški pri 50 pa naj ne bi bil sposoben več sodelovati pri vzgoji oz jih naj sploh ne bi več videl odraščati??? Zakaj že?[/quote]

50+ podlage ali 40+ je razlika, se ti ne zdi? Poglej malo okoli sebe, kako se moški pri 50+, ko mu useka druga puberteta, še ukvarja s plenicami in podobno. V takšni starosti so druge prioritete, s prihodom otroka naj bi se le-te spremenile, ampak malo moških je res pripravljenih aktivno sodelovati. Predstavljaj si sebe:)).[/quote]
Trapasto posploševanje. Pa ne nabavijo si vsi 50+ moški čoperje in hajdi na cesto, kamor pač zanese.
Nimam si sebe kaj predstavljat, ker je še daaaaleč do te cifre in tudi ne vem od kod tebi tole vedenje. Drži se svoje puhlice, da izhajaš iz sebe. Torej moške pusti na miru…

Zato danes tak odpor a ne? 🙂 Malo sem dvomil, po tem kar si zadnjič pisala, seveda. :)[/quote]

Danes priznam imam druge prioritete. Morda nekoč, ko bo čas in seveda tudi volja:). Imam pa zelišča v kuhinji v teglčkih, to šteje?:)))[/quote]
Šteje, tako sem jaz začel. 🙂

50+ podlage ali 40+ je razlika, se ti ne zdi? Poglej malo okoli sebe, kako se moški pri 50+, ko mu useka druga puberteta, še ukvarja s plenicami in podobno. V takšni starosti so druge prioritete, s prihodom otroka naj bi se le-te spremenile, ampak malo moških je res pripravljenih aktivno sodelovati. Predstavljaj si sebe:)).[/quote]
Trapasto posploševanje. Pa ne nabavijo si vsi 50+ moški čoperje in hajdi na cesto, kamor pač zanese.
Nimam si sebe kaj predstavljat, ker je še daaaaleč do te cifre in tudi ne vem od kod tebi tole vedenje. Drži se svoje puhlice, da izhajaš iz sebe. Torej moške pusti na miru…[/quote]

Kaj sm te zbodla mal predaleč:))). No, ti greš proti tej cifri, kaj se zdaj sprenevedaš:))). Hvala za priporočilo, kaj naj delam. Ampak kot veš, te ne upoštevam, nisi moj šef:).

Spet površno berete, madona.

Ne, ni res, da ne bi gledal za kiklami. Napisal sem, da imam podobne probleme kot avtor teme (zato sem se v temi tudi oglasil):

Tudi jaz sem sramežljiv. Imam težave z navezovanjem stikov s puncami, nisem zgovoren, manjka mi smisla za humor. Če si sramežljiv, težko eno upecaš kar na cesti ali v baru ali na hodniku fakultete, se strinjate? Kar ne pomeni, da nisem poskušal. Tako kot avtor, ne znam narediti koraka v nekaj več.

Imam pa zato druge kvalitete, ki so v zvezi dobrodošle, kot so zanesljivost, umirjenost, resnost, razgledanost in znam biti dober poslušalec. Samo punca mora to videt, ampak če nisi zgovoren, samozavesten, humoren, padeš že na prvem situ (ker raje usmerijo pozornost na nekoga, ki tak je).

Zato, ker bi raje videl, da je spolnost sestavni del oz. nadgradnja resne zveze. V resno zvezo pa greš z nekom, s katerim se vidiš v prihodnosti (kar ne pomeni, da moraš ostat s ta prvo, ampak da vzameš to za izhodišče, kot možno nadaljevanje dogodkov, ko se z nekom spoznavaš). S 40+ letnico se ne vidim v resni zvezi, rad bi namreč nekoč imel svoje otroke.

Skratka, priložnostni seks me ne zanima preveč. Dosti raje bi spolnost doživljal v kontekstu resne zveze. S tem ne mislim, da bi čakal do poroke, ampak da si z nekom skupaj neko daljše obdobje, da nekaj čutita eden do drugega, da se imata rada. Namesto seks frendice bi raje imel punco, s katero bi se imela rada in bi seveda spolnost bila sestavni del tega odnosa.

To je vse, kar si želim. Imeti resno punco, s katero bi skupaj uživala življenje.

Ne kao, ampak se je v zadnjih letih povprečna starost ženske, ki prvič rodi, zvišala iz 26 (cela nekaj) na 29 (cela nekaj) let.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

To je tvoja težava… ker hočeš kot ti je pred mano en napisal, preskočit osnovno in srednjo šolo in it kar na diplomca oz. univerzo….

Sam se omejuješ, torej nimaš pravice jamrat… no pravico imaš samo si neverodostojen….

To je tako kot, da bi bil lačen in bi mel na mizi predjed in glavno jed ti pa čakaš na SLADICO že 33 let 🙂

Ni nič narobe da vztrajaš, ampak treba je pojest predjed in glavno jed da pride sladica 🙂

Madona Matkič, to si pa dobro razložil. 🙂 Jaz grem potem kar po sladoded. 🙂

Če si invalid, si invalid. Če nimaš nog, ne boš šel skakat, a ne. Bolje, da se s tem čim prej sprijazniš in poskušaš iz tega izvleči kaj pozirivnega in uporabnega.

Kr mal me skomina 🙂 ….ampak tokrat moram dat Matkiču prav….
V vseh zadevah velja, “vaja dela mojstra”….in ni ravno ustvarjalno se izgovarjati na sramežljivost
in pomanjkanje smisla za humor….
In meni gre v vseh stvareh na jetra jamranje in stokanje, ČE NIČ NE NAREDIŠ, da bi bilo drugače.
Saj tudi bicikla nisi znal voziti od prve, pa ti na misel ni prišlo, da bi odnehal.
Pa še nekaj….če si čakal do srede 30tih, te ženske niso mogle ne vem kako zanimat….ker vem (iz
izkušenj) kako vztrajni so lahko moški, da pridejo do ženske, če jim je to res v interesu…ne glede na
zgovornost ali smisel za humor…

Saj bo 😛 😉 😉

Veš kak so rekli, pri seksu vaja dela mojstra, pri drkanju/masturbiranju pa mojster dela vajo 😀 😀 😉

Ti pa “znaš” motivirat. 🙂 O katerem invalidu govoriš, si mogoče pisala v napačno temo? Če nekdo nikoli ni skakal, še ne pomeni, da je invalid, veš, zato se tega še vedno lahko nauči. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close