nikoli nisem
Tale post sem že postal pod mladi,ljubezen in spolnost ampak potem sem pa videl, da je tam zadeva za under 18 mlade zato sem rajši še enkrat tukaj postal.
Star 22 let, nikoli imel punce, nikoli sexal, sramežljiv. Lep nisem, grd tudi ne rekel bi, da sem v najboljšem primeru povprečen. S puncami se mi ni problem pogovarjat ampak ne znam naredit tistega koraka, ko pristopiš iz friend zone cone v boyfriend cono ali vsaj sex friend cono.
Prav veliko ne hodim v kakšno club sceno ali kake koncerte (tam je ponavadi največ deklet moje starosti ali malce mlajše/starejše)…čeprav bi rad hodil ampak nimam take družbe.
Imam 2 prijatelja oba isto stara kot jaz…eden ima punco že od 15ga leta in med tednom dela kdaj do 14ih kdaj do 18ih med vikendom pa gre k punci (punca je iz drugega kraja), drugi prijatelj je zelo nedružaben se ne zna ravno obnašat v družbi ko smo nekje če smo nekje, je tudi zanemarjen in neurejen in ne hodi rad ven. Imam še tri znance s katerimi kdaj pa kdaj grem na kavo ampak to je pa tudi vse.
Sam nisem zanemarjen veliko se športam (verjetno zato, ker nimam takšnega social lifa kot bi ga rad imel) tečem,fitness,borilne veščine in pa košarka.
Tudi če bi jasno vedel, da sem kakšni punci zares všeč torej več kot samo en kolega oz. frend bi se pomojem počutil preveč nevrednega za njo, ker sem nedolžen. Najbolj me žre to, da večina fantov in punc moje starosti so svojo nedolžnost izgubili oz. še bolje pri tej starosti že nekaj znajo v postelji tudi bolj vzdržljivi so torej ne pride jim v 1 minuti tako , da lahko svojega/svojo konkretno zadovoljijo jaz pa še začel nisem nič v tej smeri…zelo zastrašujoče (vsaj zame) je to, da veliko mlajši fantje in punce zgublajo nedolžnost…sestrična mi je enkrat rekla, da je njena sošolka izgubila nedolžnost pri 13ih!!!!!
Najbolj me skrbi, (da ko bom enkrat dobil eno za resno zvezo ali pa samo za one night stand)da me bo osbsojala in se mi mogoče celo smejala, ker sem devičnik saj punce niso ravno navdušene nad devičniki veliko punc zasmehuje devičnike, da ne govorim kako gledajo na to fantje.
Še eno leto in pač ta semster mi je ostal do konca študija in sem si zadal, da v tem času se mora obvezno nekaj zgodit, ker po faksu bo vse težje, ker vsi pravijo, da se prilike za spoznavanje novih ljudi zmeraj zmanjšuje pa še tisto crazy najstiško sex fazo nisem dal skozi tako, da nekaj bo treba obvezno naredit na tem. Čez približno 6 mescev bom star 23 let in sem se odločil, da v teh 6ih mescih moram obvezno izgubit nedožnost tako, da se ne bom počutil nevrednega in pa kot luzerja, ko bom kdaj govoril s kako luštno punco (največji problem je ta, da se ne vidim kot enakovrednega z ostalimi, ker sem še nedolžen).
Resno sem začel razmišljat,da bi šel h kakšni prostitutki in pač pri njej “treniral” (s kondomom)…sicer nebi bil na to najbolj ponosen ampak se mi zdi, da bi mi to zelo pomagalo.
Zanima me vaše mnenje…ali je mogoče kdo tukaj, ki ima isti problem? Lepo prosim delite svoje mnenje z menoj.
Treba bo se osvoboditi teh negativnih misli, ki te zadržujejo in zavirajo, da bi naredil odločilen korak.
Imaš izbiro ali boš te misli poslušal ali pa ne. In če jih ne boš poslušal, bo imel več poguma in naredil prvi korak in se ne boš obremenjeval s posledicami, ker tako ali tako ne moreš vedeti kako bo v resnici.
Poglej rešitev si podal sam… pojdi k ”profesionalki” ene 2x…. vendar njej povej da si nedolžen!
Druga rešitev za tebe je, da delaš ful na DENARJU, in potem se nobena punca ne bo smejala (sicer dvomim da bi se katerakoli punca smejala… če pa se pa pomeni da nima kaj dosti v glavi)
Tvoj problem je psihološke narave, in rešiš ga lahko samo sam….. zdaj če ti bo izguba nedolžnosti pri prostitutki pomagala pa boš videl samo tako, da daš to dejansko skozi….
Ps: jaz ko sem prvič seksal mi ni prišlo niti približno v ENI minuti….. mislim da je vse skup kar trajalo kakih 15-20x več…. nevem od kje vam tipom fama, da vam bo prišlo v 1 minuti…. če ti pride v eni minuti pomeni, da je še kaj drugega narobe kot samo to kar si napisal 😀
Če sem čisto iskren se počutim res neumnega zato, ker še nikoli nisem sex-al…vbistvu počutim se kot nekdo, ki hodi do nekega kraja celo večnost po eni zelo dolgi poti vsi ostali pa poznajo eno bližnjico.
Ko slišim kako ljudje vse povprek sex-ajo in zamenajo še pa še partnerjev jaz pa še niti ene nisem imel bi se najraje pogrezni v zemljo do centra našega planeta.
Najbolj bedno je pa to, da pri teh letih ženska pričakuje od moškega, da jo zna zadovoljit jaz pa niti ene izkušnje nimam in zdaj je prišlo že do tega, da se moram posluževat prostitutke nevem sam sebi se zdim beden.
Da ne govorim o tem kaj vse si dekleta mislijo o devičnikih res totalno v dreku sem.
Saj to je tvoj problem ker ti je seks najbolj pomemben… Ker se ti zdi kot da nisi človek ker še nisi seksal 🙂
Ko se boš tega rešil bo 75% dela opravljenega
Jah glede na to kako ljudje gledajo na nekoga, ki je pri teh letih devičnik je normalno moja prva prioriteta, da čimprej začnem seksat…sj drugače mi je vseeno kaj si mislijo drugi fantje o meni ampak, ko pa vidiš, da te imajo še ženske za luzerja, ker tega nisi dal skoz potem pa začneš drugače razmišljat.
Dobro mogoče ti nihče nebo rekel v faco, da si čuden zaradi tega ampak vsi si bodo to mislili.
Jah glede na to kako ljudje gledajo na nekoga, ki je pri teh letih devičnik je normalno moja prva prioriteta, da čimprej začnem seksat…sj drugače mi je vseeno kaj si mislijo drugi fantje o meni ampak, ko pa vidiš, da te imajo še ženske za luzerja, ker tega nisi dal skoz potem pa začneš drugače razmišljat.
Dobro mogoče ti nihče nebo rekel v faco, da si čuden zaradi tega ampak vsi si bodo to mislili.[/quote]
Vse je odvisno od tvoje trdne volje in samopodobe… mene nikdar ni skrbelo kaj bodo drugi rekli…. pa sem sam tudi nedolžnost zgubo relativno pozno (sem bil že polnoleten!)
Pa se nikdar nisem počutil manjvrednega kaj šele luzerja napram ostalim…. nevem sicer zakaj bi moral to sploh komurkoli povedat 🙂
“Počutim se neumnega…” “sicer ne bi bil najbolj ponosen…” “Najbolj me skrbi…”
Sama paranoja pred tem, da ne bi izpadel nekako nečastno.., nerodno… Samo ne bo šlo brez tega, da se pred babo malo ne obrukaš. Malo sramote in ponižanja si vedno pred žensko narediš, ko greš pecat. Laže vsak, ki govori, da je v vsaki situaciji frajer. Ženske nas rade vidijo malo ranljive, malo trapaste, ampak na simpatičen način, ne na vsiljiv. Stvar je v tem, da iz rahlega ponižanja ne delaš prevelike drame. Malo si se ponižal, pa kaj? To je itak samo med vama. Na koncu si še vedno lahko gospodar situacije.
Problem je, da večina žensk misli,da si zaradi tega luzer in kot sam vrjetno veš od ženske je odvisno ali bom jaz ali kdorkoli sexal z njo. Sicer pa ja strinjam se pa s tem, da nikomur ne rabim tega povedat samo ko slišiš kako punce govorijo o devičnikih ti pa kr zabedira.[/quote]
Tvoj problem je le to, kar sam misliš o sebi in ne to, kar bi naj ženske mislile o tebi ali o devičnikih.
Zato spremeni odnos do sebe in se nehaj poniževati, ker se boš še naprej počutil nevrednega, da bi sploh bil intimen s kakšno žensko.
Ti samo naredi korak, kar si bo pa ženska mislila o tebi, je pa njen problem in ne tvoj.
Od kje, od kdaj ter zakaj gojiš prepričanje, da bi punca/dekle odreagiralo tako kakor predvidevaš, ko bi ji priznal o svoji neizkušenosti. Znebi se ga!
Nekateri začnejo res (pre)hitro, so pa tudi tisti, ki izgubijo nedolžnost šele po 20-em letu; ne primerjaj se z drugimi, ker ti to nabija manjvrednostne komplekse.
A to v stilu
Druži se s starejšimi, pa se boš počutil mlajši
Ni slab nasvet… :P[/quote]
Brezvezen in nekoristen si, resno mislim.[/quote]
A to zato ker sem dejal da ni slab nasvet?
če se počutiš nekoristno to ne projeciraj na druge ….
Nekako se mi zdi, da res ogromno zamujam pač “girlfriend experiance” vsi so v zvezah ali pa se vsaj dol dajejo jaz pa dobesedno nič od nič.
Moj social life je totalno v k…trudim se nekako vse izboljšat ampak ne gre in ne gre…probavam naštimat prijatelje, da gremo kdaj ven mogoče na kakšno študentsko žurko, da se ga malo napijemo, da ratamo malo sproščeni pa, da potem navalimo ampak nobe noče it kot, da so stari 60let in brez življenja…totalno bedno…občutek imam kot, da se zadeva ne bo izboljšala…vbistvu sploh nevem kaj naj.
Zmankuje mi družbe in sploh nevem kaj naj…
Kam bi pa ti navalil? In potem se čudiš, da ti zmanjkuje družbe, ko pa si tako agresiven, ko si ko en buldožer? :/
“nikoli nisem” je naslov in prav je da tudi nikoli ne bi, vsaj dokler se boš tako obnašal, da boš kar navalil…. razen tam kjer boš to plačal z €…
Ker zato, da si bo ena želela s tabo med rjuhe se boš moral najprej zanimat zanjo kot osebo in ti bo zanimiva še zaradi česa drugega ne samo seksa in ti njej! in bo tisto med rjuhami zgolj nagrada, sladica ne pa glavna jed na katero bi ti navalil kot p.r.a.š.i.č h koritu, kakor si ti to sedaj predstavljaš.
Kam bi pa ti navalil? In potem se čudiš, da ti zmanjkuje družbe, ko pa si tako agresiven, ko si ko en buldožer? :/
“nikoli nisem” je naslov in prav je da tudi nikoli ne bi, vsaj dokler se boš tako obnašal, da boš kar navalil…. razen tam kjer boš to plačal z €…
Ker zato, da si bo ena želela s tabo med rjuhe se boš moral najprej zanimat zanjo kot osebo in ti bo zanimiva še zaradi česa drugega ne samo seksa in ti njej! in bo tisto med rjuhami zgolj nagrada, sladica ne pa glavna jed na katero bi ti navalil kot p.r.a.š.i.č h koritu, kakor si ti to sedaj predstavljaš.[/quote]
Toliko da ti kar vnaprej povej, da ravno njega ne poslušaj…..
On nima pojma kako danes funkcionirajo 20 letnice…. na njih je včasih treba tudi navalit… ker same nimajo pojma kaj bi…..
Ne poslušaj 40+ letnih tipov ki pametujejo kako je treba osvojit žensko ko pa sami niso bili ”na trgu” že nešteto let in se je trg spremenil.
Ker zato, da si bo ena želela s tabo med rjuhe se boš moral najprej zanimat zanjo kot osebo in ti bo zanimiva še zaradi česa drugega ne samo seksa in ti njej! in bo tisto med rjuhami zgolj nagrada, sladica ne pa glavna jed na katero bi ti navalil kot p.r.a.š.i.č h koritu, kakor si ti to sedaj predstavljaš.[/quote]
On nima pojma kako danes funkcionirajo 20 letnice…. na njih je včasih treba tudi navalit… ker same nimajo pojma kaj bi…..
Ne poslušaj 40+ letnih tipov ki pametujejo kako je treba osvojit žensko ko pa sami niso bili ”na trgu” že nešteto let in se je trg spremenil.[/quote]V čem se je spremenil? Tudi mi smo nekoč “navalivali” na dvajsetletnice kot to danes počne ta, ki je odprl temo (in ti z njim) in smo se ubadali z istimi problemi….nobena ni kar tako dala……cccccc
Ja ne sej vem tale On_ bolj opisuje ženske, ki so 30+…mah sj jaz vem kako to vse deluje pa to kva je treba ampak sm prevelik pussy, da bi kaj naredil…vbistvu sem si dost sam kriv če čisto realno pogledam na celoto.
Pomojem se bom zares mogu prisilt, pa nekak kakšno zapecat pa tudi če se osramotim saj konc koncev itaq nimam nič za izgubit, ker enga doberga social lifa itaq nimam punce pa tud ne…itaq gre loh samo na boljš lol .
Bom direkten, krut, a iskren.
Imaš 3 šanse.
1. Daš oglas in si poiščeš podobno osamljeno dekle, v tem primeru vprašanje, kolk boš zadovoljen z njo in ona s tabo.
2. Postaneš nekdo drug, kot si trenutno, to se da, je težko, ampak nemogoče, postaneš torej “popularen tip”.
3. Delaš na sebi, kolk se da v isti smeri, kot zdaj, potem pa počakaš, da te ena pobere, ko boš mel resno službo in boš 30+.
Sam ugotavljaš, da v zgodnjih 20-ih neki sramežljivci pri ženskah niso zaželjeni, sam se odloči, kako pa kaj..
Ne poslušaj 40+ letnih tipov ki pametujejo kako je treba osvojit žensko ko pa sami niso bili ”na trgu” že nešteto let in se je trg spremenil.[/quote]V čem se je spremenil? Tudi mi smo nekoč “navalivali” na dvajsetletnice kot to danes počne ta, ki je odprl temo (in ti z njim) in smo se ubadali z istimi problemi….nobena ni kar tako dala……cccccc[/quote]
Trg danes glede moških in žensk se je proti letu 1995 spremenil tako močno kot se je spremenil dejanski trg iz leta 1989 in danes…. če ne opaziš med trgom leta 1989 in 2014 razlike potem se pridruži Zidarju ki je še v Titovih časih… ti bo lažje 🙂
@Special edition
Ali pa se spravim na mlajše recimo 18letne ali kaj podobnega?
Forum je zaprt za komentiranje.