Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nikoli ne greva skupaj ven jest

Nikoli ne greva skupaj ven jest

Zakaj me to moti? Ker nama ni tako zelo hudo za denar, da ne bi mogla it enkrat na par mesecev. Ko predlagam, se mu ne da it ven, itak imava doma ful hrane, dajmo malo pobrskat po hladilniku … Po drugi strani pa vsak teden hodi na neka kao službena kosila z raznoraznimi … sodelavkami in tudi sodelavci, seveda. Tako da če je že škoda denarja za to – zakaj ga pa v teh primerih ni? 🙁
Ja, rada kuham, ampak tu in tam si pa želim iti pojest magari pico ali pač nekaj, kar ne ješ ravno vsak dan doma.

Očitno je danes dan, ko nas vse nekaj žre 🙁

Tak je bil moj oče. Vedno je rekel, da doma jemo bolje kot v hotelu. Seveda je imel prav, ampak mami si je včasih zaželela, da bi kam šli jest. In vseeno je včasih popustil in smo šli.

Mi pa gremo velikokrat ven jest. Jaz ne kuham rada in če je le prilika, gremo ven jest. Mož ne komplicira zaradi denarja ali česar koli drugega.

Povabi ga ti. Pa naredi veseli dogodek iz tega, da se kujat pa pihat že vnaprej, češ, saj nikol ne greva, greva pa dons in greva na vsako silo ……

Uf, še kako razumem tvojega moža. Jaz enostavno ne prenesem hrane po lokalih, restavracija,pa so lahko še tako nobel. Meni je doma kuhana hrana zakon! Pa moram tudi zaradi službenih obveznosti jest zunaj, zato me še toliko težje pripraviš it ven jest, ko sem s familijo. Ampka itak, da kdaj pa kdaj popustim, uživam v hrani pa res ne, ampak grem zaradi družbe, otrok in moža.

Ti ga kar povabi, kdaj zvečr ven in mu povej, da si želiš tudi takega druženja.

kaj vaši dedci so kot otroci, da jih je treba pretentat in zanimirat, da naredijo nekaj , za kaj vejo, da si žena želi in bi ji veliko pomenilo?

temu tipu ni okrog za hodit z ženo. zakaj je tako, naj pa sama razmisli.

Ampak a ves, da ima prav?
Mi smo tudi vcasih hodili ven jest, vsake kvatre, zdaj mi je pa najbolje doma. Ze s sluzbo preveckrat jem zunaj in mi ni… Najboljse je doma. Glede kuhanja se pa zmenimo in ce res pride do tega, da se nikomur ne da, je se vedno “halo pica” ali bliznja kitajska na voljo.

a z vsako jožico, štefko in micko iz službe pa lahko gre jest ven?
takrat mu pa hrana zunaj ni neprabavljiva?

Očitno se mu ne ljubi, pa naj je razlog karšenkoli že. Ali mu ni do hrane v gostilnah, ali mu je škoda denarja, ali se mu ne gre s tabo, ali je enostavno raje doma in se mu nič ne ljubi… ne vem. Ampak mogoče bi se lahko uskladila in prilagodila drug drugemu… recimo če njemu res res res ni do te hrane, se ti temu prilagodiš, ampak potem pa se pri kakšni drugi stvari on prilagodi tebi.

A kuha pa ne, tvoj mož, ali kaj? Verjamem, da rad je doma, če se že med tednom prehranjuje v gostilnah, ampak če je tebi odveč kuhat (seveda sem sodi tudi nakupovat, pomivat, pospravljat), naj pa to on dela – ali vsaj si porazdelita delo, npr. ob sobotah eden, ob nedeljah drugi. Ali kuhanje eden, pospravljanje drugi.

Mi sicer imamo obraten problem … jaz bi bila vesela, če bi kdaj skupaj kuhali in jedli doma, pa se nonstop vlačimo po gostilnah čez vikend (ponavadi gremo tudi na kakšen izlet in ne gre drugače) med tednom pa tako ali tako vsak na svojem koncu jemo.

Zanimivo kak ga takoj vse ženske razumejo. NE, sori, ne razumem tipa, ki s svojo žensko ne gre ven jest. Se strinjam z ‘animiranje otrok’. Sam bi te mogu povabit, ne vem kaj zakaj se sploh ubadaš s tem, zakaj toleriraš to. Pač je kreten, gremo dalje. Je najmanj 10 tipov okol ki te bodo z veseljem pelal kam.

Zanimivo.
Moj mož pa tako rad in tako dobro kuha, da mi še na misel ne pade, da bi hotela jest nekam ven : ) Ker tudi jaz rada (in po moževem mnenju tudi zelo dobro) kuham, se prav prepirava, kdo bo lahko ta in ta dan gospodar kuhinje. Ven gremo le na pico, pa še to le zaradi otrok, ki sta v letih, ko so picerije “ful kul”.

Povprečne mone ni problem varat, ženska napiše, da hodi ven jest s sodelavkami in sodelavci, z njo pa ne, nato polno odgovorov, da mu hrana zunaj ne diši.:-))) Človek ne ve, če bi se razjokal ali smejal. Takih tem, ko tako mimo tolčete, da je kar hudo, je ohoho. A ste res tako zmešane ali se delate? hehhehe

Ne resno no. Če zgleda ko raca, hodi ko raca, se oglaša kot raca….je morda celo raca.:-) Povprečna mona bo pa našla tisoč in izgovor, da se bo lahko vsa srečna zvečer stisnila k možu, čeprav ga cel dan ni doma in je že iz tega razvidno da beži od nje, ker še ni dorasel vlogi moža in je še otrok. To kažejo tudi raziskave, povprečen poročen moški srednje generacije je na ravni otroka..žalostno je samo, da tega ne ve on in ne njegova žena.

Moj pa ni hotel na morje… Ko sem ga končno spravila tja, sem ugotovila, da ne zna plavat. Pa tak mačo doma:)))

ZAKAJ PA SAMO TI KUHAŠ DOMA? PA NAJ ŠE ON KUHA. ZAKAJ JE ŽENSKAM TAKO NORMALNO DA SAMO ONE KUHAJO, POTEM PA SE PRITOŽUJEJO?? SAJ NISTE HLAPCI. Kako lahko sploh sprejmete partnerja, ki misli da boste vedno kuhale za oba.

pa ni finta v tem, da

ona noče kuhat
ve raje jeste doma
vam ni za hodit okoli
vašim dedcem ni za hodit okoli…

finta je v tem, da bi ženska rada šla trikrat na leto z možem ven jest.

kako vezo imajo vaše preference o kuhanju in obiskovanjem gostiln s tem????

Ma ene ste res bolane od tega, da morajo tudi moški kuhati. In ti ne kapne, da v večini take jedi niso užitne. Moj bi vsak dan kuhal in pacal po kuhinji, ampak oprosti, cenim da se trudi, toda tista hrana ni užitna.Okus je čuden, videz še bolj, no saj meso še nekak izgleda, ampak priloge pa so katastrofe. Tako je in pika. V kuhinji sem jaz šef in kraljica, kakor je on v garaži in okoli hiše.

Midva z mojim dobro furama.

Ena povprečna mona si npr. zame ti, ki je vedno najbolj pametna in itak vedno vse ve, pa čeprav non stop brca v temo.

eni sami izgovori so ga..

Ampak ti si pa res malo bolna! Daj pojdi malo za svoje dobro precekirat mozganske funkcije, ker si obsedena z varanjem in to definitivno ni dobro za tebe!

Ne bom izhajala iz sebe, ker sem zenska, ampak iz sodelavca, ki opravlja podobno delo kot jaz. Nekje 2x tedensko se zgodi, da zaradi samega dela in okoliscin, jemo skupaj v gostilnici blizu pisarne (vcasih tudi kje drugje, ampak bolj redko). In ta moj sodelavec vara svojo zeno na nasem skupnem kosilu! Haaaloooo! Baba zmesana!

misliš, da toti ne zna jest? 🙂

mogoče pa se res ne zna obnašati za mizo in mu je doma bolj komot?

pa nima baba kaj ven hodit! ga še kdo vidi z njo, bemuovčjomast!

takrat mu pa hrana zunaj ni neprabavljiva?[/quote]

Pa kaj ne razumeš, pismo? Službena kosila so namenjena sproščenemu sklepanju poslov, ne kulinaričnim užitkom!

Ene ste pa res tako ozkogledne, da glava peče!

Pa kaj ne razumeš, pismo? Službena kosila so namenjena sproščenemu sklepanju poslov, ne kulinaričnim užitkom!

Ene ste pa res tako ozkogledne, da glava peče![/quote]
prosim?
namenjena so obojemu,cist tako za info in vedno ko se sklene velik posel se zre in napija do nezavesti al pa se nikol niste sklenili posla za res veliko denarja.

in koliko poslov skleneš ti s svojimi sodelavci?

mislim, gre za eno stvar

tvoj partner si nekaj želi. kak vase zagledan trdobučen idiot moraš bit, da leta in leta ignoriraš njegove želje? zakaj pri vragu potem si v vezi? samo zato, da so tvoje potrebe po pripravljeni hrani, čistih gatah in rednem seksu zadovoljene?

ampak enim bistva partnerstva itak ne moreš razložit, pa če jim poskušaš z macolo v glavo vbit.

točno tako!! sploh ne razumem kako se takoj trop žensk postavlja v avtoričino situacijo! Ženska hoče pač ven, mogoče sploh ne zaradi hrane, pač želi da jo moški pelje ven na kosilo, da jo prime za roko, posede na stol, med čakanjem hrane lepo gleda v oči ali pa se enostavno prepustita pogovoru … pač gre za nekaj povsem drugega kot okušat hrano zunaj … avtorica pravi, da ji je vseeno če jo moški pelje na pico, samo da jo pelje, PIKA.

prosim?
namenjena so obojemu,cist tako za info in vedno ko se sklene velik posel se zre in napija do nezavesti al pa se nikol niste sklenili posla za res veliko denarja.[/quote]

Jaz sodelujem v poslih, ker je ljudjem “zretje in napijanje” tuje, to so ljudje z manirami in oliko. Finance tu nimajo nobene vloge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close