nikoli ne bo moj
,,,ker je poročen in ima otroka.Tega se zavedam,ampak jaz ga ljubim do nebes.Zakaj je svet tako nepravičen,da sem se zaljubila ravno v zasedenega.Simpatija in hrepenenje je na obeh straneh…ampak jaz se zavedam,da ne smem,ne smem…..tudi on se tega zaveda,čeprav naju je enkrat že zaneslo…..ju3 bo konec vsega,ne morem več,napišem mu mail in zadeva bo rešena,čeprav po bolelo za znoret.Upam,da je nekje nekdo,ki čaka name….
http://www.youtube.com/watch?v=R1_QR22yWKA
Pišio mu ja, da bo enkrat konec te more.
Te popolnoma razumem.Pri meni je bilo isto s to razliko da je bil starejši oz. je starejši 16 let.Jaz sem stara 34 on 50 oba z družino a se je pač zgodilo.Privlačnost je bila obojestranska,ljubezen tudi,bilo je drugače kot doma.On ljubi svojo ženo,jaz moža a oba ljubiva en drugega.Bila sva pametna in prenehala,čeprav se velikokrat srečava,zaradi narave njegovega poklica,takrat komunicirava kot,da se poznava samo iz njegove službe,vse je na VI.Tako pač mora biti,preveč ljubim svojo družino,hudo je a preživiš.Prenehaj,da ti ne bo žal!!!!
Če si ti tista, ki prekinja že 1001 krat, ti priporočam, da ob prekinitvi obiščeš psihiatra. Ampak to svetujem povsem resno, prav nič sarkastično. Pomagal ti bo in vsi boste zadovoljni. Baje so čakalne vrste dolge, torej tudi tak obisk ni več to, za kar je včasih veljal, saj itak v vsem posnemamo Ameriko.
Dej no, zaljubljena Lola!!!
Očitno si si v glavo že pred nekaj časa vbila, da bi pa mogoče lahko kaj bilo. Če bi moškega takoj postavila na hladno, se ne bi nihče spozabil, nikogar ne bi nikamor zaneslo.
Tvoja merila so takšna.. teorijo obvladaš, v praksi pa kiksaš. Cincaš, daješ mešane signale, si neodločna. Ljudje to zvohamo, moški, ki iščejo lolike še toliko prej.
Zdaj je, kar je. Jaz ti svetujem, da si enkrat v življenju odločna in držiš prste stran od njega, odločitev je pa seveda tvoja.
In če se sprašuješ, kaj je to ljubezen… Ni tisti trenutek, ko ti skozi telo švigne elektrika, ko te po želodčku pomasirajo metuljčki, niti tisti del zmešane glave, kjer vsak trenutek dneva prebiva njegova ali njena podoba.
LJubezen je več in še več. Ljubezen je, ko žena vsak dan neguje svojega – od vratu navzdol nepokretnega – moža in ga gleda tako, kot da na svetu ne obstaja nihče drug, kot on. In ljubezen je, ko ta isti mož z očmi boža njo, tako, kot je ne bi božala nobena roka.
Lepo napisano
. Naj dodam še nekaj: samo ljubezen, iskrena in topla, je tista, ki lahko reši vse kar je hudega na tem svetu. Ljubezen do sebe, ljubljenjega soproga, otrok, narave, živali…
Pa če si želimo to naglas priznati ali pa potiho. Vse kar je dobro je povezano z ljubeznijo. Na takšen ali drugačen način.
Naj bo Mir, Veselje in Luč ljubezni vodilo temu svetu.
Forum je zaprt za komentiranje.