Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikola Jokić zaveden Slovenec???

Nikola Jokić zaveden Slovenec???

Prijatelj je rekel, da osebno pozna Nikolo in da je Jokić ponosen Slovenec. Jaz menim, da je Srb. Na naslednji tekmi se bo drl, da je kosarkar slovenskega rodu. Kaj vi menite?

Jaz pa vem, da bo Srb Luka Dončić končno enkrat zaigral za očetovo domovino Srbijo.

Se raje drek piše !

https://www.youtube.com/watch?v=p7j5iqFXl8A

Nikola Jokić, trenutno MVP in najboljši košarkar na zemeljski obli je SRB.

Luka Dončić razmišlja, da bi zaigral za Srbijo, ker mu s Slovenijo ni dosegljivo nič več. Fant si zasluži lovorike.

Državljanstvo mu pripada po očetovi liniji.

Ne dvomim, da se bo to zgodilo in da bomo gledali najboljši košarkarsi dvojec Jokić-Dončić proti raznim črncem, ki igrajo za vse možne reprezentance. To bo veselica.

Jokić, Dončić, Bogdanović, Avramović, Jović…

Malo bo treba omehčati slovensko javnost in prizemljiti Mirjam oz prenahajpano babico.

Ja, in? Veliko ljudi ima dbojno državljanstvo, so pa v resnici tisto, kar se počutijo. Gogi na glas pove, da je Srbin in da mu družina ni odpustila, da je igral za Slovenijo. In? Lahko smo veseli, da je.

On pa je to, kar čuti. Enako je z vsemi nami.

https://www.google.com/amp/s/www.novosti.rs/amp/sport/kosarka/1373107/goran-dragic-otvorio-dusu-sam-srbin-familija-danas-nije-oprostila-sloveniju

Spet me nek srb podpisuje in objavla nekaj o n-ić-etih.

Mene pa ničeti ne brigajo!

Zakaj raje niste šli na Kurešček, ob 10.00 je bila maša, malo nas je bilo.

V pripravi na največji cerkveni Marijin praznik in na sam praznik se še posebej zazrimo v čudež, veličino in lepoto Vnebovzetja. Marija je bleščeča podoba vstajenja. Z dušo in telesom jo je Božji Sin, Kralj vsega vesoljstva, edini Ženin, vzel k sebi v nebesa. Vsa lepa je, Kraljeva nevesta, blesti v vsej svoji krasoti, sijaju in čudoviti svetlobi. Hiša zlata, iz zlatih pletenin, je njena obleka. Vsa čista in sveta je, najbolj sveta med svetimi. Prelepa je. Obdana je s Soncem, ki ji ne škoduje. Vsa je odeta v Božjo slavo. Zmagovita Žena. Velika Žena. V Mariji, v nebesa vzeti, zremo usodo vseh svetih. Naš pogled usmerja z zemlje v nebesa, ki so naš cilj in kjer ne bo več bolečine in solz.

Vesel oče, Kurešček

Če bi bil Veseli pravi kristjan, potem ne bi drugih imenoval “niče”.

RKC slavi Marijo, ki je prispodoba babilonske Semiramide/Isis/Izide/kip svobode v NY… To ni krščanstvo, ampak babilonski okultizem. Biblija slavi Jezusa. Prva Božja zapoved?

Odgovor na objavo uporabnika
Ponosna Slovenka, 09.08.2024 ob 21:02

Prijatelj je rekel, da osebno pozna Nikolo in da je Jokić ponosen Slovenec. Jaz menim, da je Srb. Na naslednji tekmi se bo drl, da je kosarkar slovenskega rodu. Kaj vi menite?

Nikola je pol Slovenec in pol Hrvat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close