nika – trak
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › nika – trak
A gre še kateri na živce ta nika – trak? men full!
napačno, draga napačno nika_trak, če že bodi potem profi
a si mogoče ti ulči – sam vprašam
ne, nisem, očitno greš še komu drugemu na živce, a ne? sej to ni tako težko verjeti…
men je pa nika full faca
hvala ula
Men gre tud na zivce. Mogoce bi jo pa Primoz lahko skenslal s tega foruma?
ni za kaj, saj sva frendice ne, Tinna je kura
točno ula, frendice, tinna je pa res smešna
Dvakrat sem bila na tem forumu in obakrat sta bili ravno takrat gor. nika, ula, a nimata lajfa? pa počitnice za OŠ se tud še niso začele. mogoče pa še te šole niste zmogle naredit?!
ula a se teb tud zdi, da je tale tinna full nervozna
aha, tale tinči bi kr neki rada – je misnla da bo fajt nardila
sorry tinči, pa kdaj drugič
pametni odnehajo! čao obema, pa še veliko prijetnih dni na netu vama želim – pa da bi končno zaživeli tudi v resničnem življenju, ne samo v virtualnem!
kaj sem ti pa jst zdej nardila, temo začneš na nekoga, pol pa druzga še zraven štulš, odloči se – ti mi greš na živce
Babe smotane jaz nevem ali nimate nič bolj pametnega dela kot pa se kregat na tem forumu..Meni marsikdo gre za živce..
ok, jest sm taprava ula (ni težko se tko podpisat, a ne, ula). da ne bo pomote, to ni moj način pisanja (kar je lažna ula pisala). se pa s tinno strinjam, čist tko. od zdej naprej bom registrirana pod ula1, da se take stvari ne bojo dogajale.
joj,kak smo občutljivi.No saj ste vi žabari vedno tako občutljivi..kvak kvak.Eh že spet sem nesramna,daj sorry.
kokoška si ula – taprava, una ta ne prava ula je pa faca
evo, zdej ne bo več do pomote prišlo. jest sm ula, k se “krega” z niko_trak.
a si preveč presrana, da poveš taprav nick, al kaj? žalostn…
in ti se še s tem hvališ al kaj, pazi da ne boš kakšen virus fasala- dej mal se umir al se boš zdej tut z mano “kregala”, mislm , kolk let šteješ deklič?
punce, ne se kregat, prosm. a ni lepo živet? -:)))))
kdo je pa začel? sploh pa ne vem, kaj se ti zdej zravn greš. kok si pa ti stara?
evo , ti si pa res ena smeška, komunikacija s teboj je nemogoča, a hodš k psihiatru, če maš kakšne mladostniške travme, ti je pa vse pol oproščeno
Še tu naj zavpijem: PRIMOŽ, NUJNO ODPRI FORUM CICIBANOV ČVEK!!!
….predlagam forum za neurovešenke! Mislm,…. kaj ste zdej nardile iz tega čveka!!! Obmetavanje na najbolj primitvnem nivoju, sam ne mi zdej še rečt, da ste kake intelektualke…Ma ni čudn, da nas imajo potem moški za kure!!!!! …Sej res, boljš ime za forum: kurji čvek!
No, zdej pa spet popljuvajte……….
Forum je zaprt za komentiranje.