Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek N*IJZ podatki o neželenih učinkih – 26.000 prijavljenih

N*IJZ podatki o neželenih učinkih – 26.000 prijavljenih

https://www.neodvisnimediji.si/slovenija/181-nijz-objavil-sveze-podatke-o-nezelenih-ucinkih-vec-kot-26-000-prijavljenih-dogodkov

Odgovor na objavo uporabnika
ne upaš, 29.12.2021 ob 14:53

https://www.neodvisnimediji.si/slovenija/181-nijz-objavil-sveze-podatke-o-nezelenih-ucinkih-vec-kot-26-000-prijavljenih-dogodkov

Sprašujem se….če škripnem od cepiva, dobim od države 10k.

Ali lahko žena uveljavlja življenjsko zavarovanje ali mora s temi 10k poplačat pol kredita in spravit 3 otroke do kruha?

Pač predvidevam, da se bo zavarovalnica izgovarjala na “nebovezno” cepljenje in saj ste se samo hoteli špiknit.

Jaz sem imel po drugem odmerku Pfizerja erekcijo cel teden… Ne vem ali naj prijavim pozitivni ali negativni učinek… V najslabšem primeru mi bodo namesto odškodnine zaračunali še 7 modrih tabletk…

kje so ti debili našteli toliko smrti zaradi cepljenja?

dajte malo prebrat poročila preden trolate s temi antivakserskimi linki

samo vprašam, 29.12.2021 ob 15:10

kje so ti debili našteli toliko smrti zaradi cepljenja?

dajte malo prebrat poročila preden trolate s temi antivakserskimi linki

štrumf sj če bi te zohtalo po ceplenu pa bi te pokopal ne bi sedaj otresalo tukaj

darwindarko, 29.12.2021 ob 15:15

štrumf sj če bi te zohtalo po ceplenu pa bi te pokopal ne bi sedaj otresalo tukaj

Ti gobezdava bolhasta pižmovka pa zmeraj prilezeš na plano ko nekdo napiše nekaj, kar je res.  Boš ti naštel smrti iz tistega poročila?  Ali boš samo otresal laži in hujskal k uporu, medtem ko cele dneve čepiš na podstrehi, varen pred virusom?

Sem prebrala originalno objavo NIJZ.

https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/porocilo_nu_covid19_2021_47-48.pdf

Svetujem tudi drugim.

Tudi “neodvisnimediji” navajajo ta vir.

Kdo so to neodvisnimedij.si?

Če na njihovi spletni strani prebereš O nas, ni nobene prave informacije, razen da sami sebe imenujejo kot pač se, če prebereš njihov Pravni poduk, pa te podučijo, da za nič ne odgovarjajo?

Je treba prebrat.  Nekaj procentov resnih, to je pa to.  Naj objavijo še procente obolelih s posledicami, pa čez kakšno leto spet.  Tudi otroke in mlade.

darla, 29.12.2021 ob 15:42

Kdo so to neodvisnimedij.si?

Če na njihovi spletni strani prebereš O nas, ni nobene prave informacije, razen da sami sebe imenujejo kot pač se, če prebereš njihov Pravni poduk, pa te podučijo, da za nič ne odgovarjajo?

To so plačanci, ki trosijo svojo propagando, tipa Darko in Robi, Ludi.

V srednjem veku so taki ovajali razgledane in pametne ženske kot čarovnice.

Rinejo nazaj, ne naprej.

Čudi me to, da niti ne preberete stvari, pa že udrihate. Če so priznali toliko stranskih učinkov, lahko to številko pomnožite z najmanj 4 x, ker zdravniki nočejo vpisat, urgence ne zabeležijo v urgentne knjige. Poznam kar nekaj ljudi, ki so klicali zdravnika z večjimi težavami( Lekadol in veliko piti)  so dobili napotke. Bile 3 sorodnice hospitalizirane, ena  2x. pa ni nikjer zabeleženo so ji rekli.

Žal mi je nečakove žene. Do cepljenja, celo poživitvenega je bila zdravstveno ok.

Včeraj je ta naša 40 letnica bila v referenčni ambulanti in ima napotnice osebne zdravnice za kardiologa, urologa in pulmologa.

Ne vem, morda se je v 1 letu stanje spremenilo, stil življenja se jim ni. Pa komaj je čakala, da bo lahko 10 in 7 letnika cepila, ker je s tem “svobodna”. Ne vem kdo nima pameti.

Že 2 dni po TV blejajo, da je umrlih več kot 6000. Jaz pa na Covid sledilniku za včerajšnji dan vidim podatek 5576.

Še dobro, da so umrli na covid oddelkih. Mi je pa čudno, da so številke sprejetih in nastanjenih v bolnišnici tako upadle takoj, ko so Italijani prišli, sedaj pred prazniki jih je manj kot 600- Ene dva tedna nazaj pa okoli 1100.

Sedaj so prazniki UKC LJ, pa skrbi za necepljene in predlaga in zahteva cepljenje.

Kaj so prispevali, da bi testno cepivo postalo regularno in bi učinkovalo?

NIČ, delajo drugi, dohtarčki pa denarce štejejo.

brati in razumeti, 29.12.2021 ob 15:52

Je treba prebrat.  Nekaj procentov resnih, to je pa to.  Naj objavijo še procente obolelih s posledicami, pa čez kakšno leto spet.  Tudi otroke in mlade.

Saj.

Pa nikoli nihče ne odgovori, če kaj konkretno vprašaš.

Originalna povezava na NIJZ je nekaj, članek pa nekaj čisto drugega. Rečejo si neodvisni, zaščitijo se s pravnim podukom in izgleda kot da mirno lažejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close