Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nihče se ne usmili Goldfish

Nihče se ne usmili Goldfish

Že vsaj desetletje hodi punca sem v upanju. Lahko bi ji počasi kakšen dec s povabilom na zmenek poplačal trud in vztrajnost.

Desetletje? Dej piroman, nisva isti timing prišla na forum. Ful sm ti hvaležna (če verjameš), da se trudiš zame in okoli mene. Ampak res ne rabiš. Smetiš.

10 let + desetinko desetletja, če smo natančni

Jst bi jo, če je huda. Sam k vem, da je debela, stara, zgubana, popačena v obraz, na pol plešasta od barvanja,…Se preveč cenm, da bi se s takimi dobivu. Ni pa nč narobe spoznavanjem punc na internetu, aje tko Marko, Robi, On_, Flashgordon, Matjažko, pa še kak luzer, k sm ga ponesreči spustu ? 😛

Ah kje pa. Moj stil lajfa 10 let nazaj ali danes je bil povsem drugačen. Sem že pisala o tem, koliko časa sem prisotna na sceni:). Ampak enim to ne da miru in trobite v svoj rog. Bmk.

Vsake par let spremeni nick in se pojavi z novim… ker prejšnjega že vsi sovražijo. Po možnost zamenja tudi forum….

Ničvredna je ja, naj se pove na glas, kar se mora.

Ti si pa vztrajen, da jo že tako dolgo bereš. Tako dolgo pa niti jaz nisem tu gor. Sem mislila, da sem rekorderka pa vidim, da me eni močno prekašate.

Vešda. Imam cel kup nickov, a rabiš katerega? Sem večplastna osebnost in me zelo razveseljuje vaša agonija.

Saj me bo piroman povabil na kratkega.

Starunklja, dej povej atiju, kako kej lajf ? Kej boljš, kot včeri, al še zmer safr do fula ?

Atiju? A si res tako star, da se imaš za mojega atija? In Markota nazivaš za svojega sinkota? Jaz sicer vem, da nisi ravno mlad, ampak da si pa tako star pa tudi nisem vedela.

“Kej boljš, kot včeri, al še zmer safr do fula ?” – tole mi pa malce prevedi, domnevam, da je to vaša ljubljanska spekedravščina, jaz je žal ne razumem.

Vešda. Imam cel kup nickov, a rabiš katerega? Sem večplastna osebnost in me zelo razveseljuje vaša agonija.[/quote]
Ne, hvala. Tvojih osovraženih nickov ne maram. Imam enega, dokler se mi bo ljubilo brati tvoje nebuloze in laži…, čisto dovolj.
Kaj si bila že prej preden si postala GF tukaj? Tralali ali nekaj podobnega ane? Na SČju

Kako se Goldfish takoj razživi, ko je deležna drobtinice pozornost. Pa še druge pridejo piskrčke zraven pristavljat …

Vešda. Imam cel kup nickov, a rabiš katerega? Sem večplastna osebnost in me zelo razveseljuje vaša agonija.[/quote]
Ne, hvala. Tvojih osovraženih nickov ne maram. Imam enega, dokler se mi bo ljubilo brati tvoje nebuloze in laži…, čisto dovolj.
Kaj si bila že prej preden si postala GF tukaj? Tralali ali nekaj podobnega ane? Na SČju[/quote]

Sem mislila, da veš za moj prejšnji nick, ker tukaj ga že vsi poznajo. Tistih 235 je še skritih.

Veš da. Sem totalno presenečena kako dolgo že eni visijo tu gor. In to očitno na več forumih. Sem pa mislila, da sem jaz čudna pa vidim, da so eni še bolj. Nisem si mislila, da moški visijo veliko več gor kot jaz.

Ferrero Rocher sem dala v usta, pa se mi je cuker dvignu. No, pozabila sem omeniti tudi to, da sem vzhičena od navdušenja zaradi navdušenja, da obstaja trohica upanja in me povabiš na schnell varianto.

Ferrero Rocher sem dala v usta, pa se mi je cuker dvignu. No, pozabila sem omeniti tudi to, da sem vzhičena od navdušenja zaradi navdušenja, da obstaja trohica upanja in me povabiš na schnell varianto.[/quote]
Zadav se….

Atiju? A si res tako star, da se imaš za mojega atija? In Markota nazivaš za svojega sinkota? Jaz sicer vem, da nisi ravno mlad, ampak da si pa tako star pa tudi nisem vedela.

“Kej boljš, kot včeri, al še zmer safr do fula ?” – tole mi pa malce prevedi, domnevam, da je to vaša ljubljanska spekedravščina, jaz je žal ne razumem.[/quote]
Ah ja…biče bolje….malo sutra 🙂

Aha, Lj-Fužine. Tam pa ja, vem, da imate drugo govorico.

sem probal .. pa še predno sem vabilo-ponudbo oddal … sem že dobil nazaj, da sem fu.kfehtar … tako, da je ni za vabiti — itak pa ne loči med fehtanjem in ponujanjem

Ne smeš takoj obupat. Samo malo težko za dobit se dela.

Sej Marko je tud čefur.

menda je lažja za nosit eno uro, kot za prenašat 1 minuto ☺

Deset let življenja bi ona žrtvovala, da zahaklja nekoga od nas. No, saj v bistvu ga je že …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close