Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nihajoca kvaliteta Lidl

Nihajoca kvaliteta Lidl

Zivjo. A se kdo opaza, da kvaliteta izdelkov v Lidlu zelo niha?

Sem prvic opazila na nekem siru, sedaj na nekem drugem izdelku. Ob prvih nakupih super, potem vedno slabse. Vmes sem pa tja se solidno, potem spet slabse.

Cena pa seveda vedno visja….Sem prav razocarana.

Odgovor na objavo uporabnika
Minecraft, 02.10.2021 ob 20:41

Zivjo. A se kdo opaza, da kvaliteta izdelkov v Lidlu zelo niha?

Sem prvic opazila na nekem siru, sedaj na nekem drugem izdelku. Ob prvih nakupih super, potem vedno slabse. Vmes sem pa tja se solidno, potem spet slabse.

Cena pa seveda vedno visja….Sem prav razocarana.

Kako lahko v lidlu pričakuješ kvaliteto? A ni to nizkocenovna trgovina?

Evo pa smo spet pri kmetu… Kako naj tekmuje z multinacionalkami? Drzava ga ne sciti… Pomaga bolj tako tako…

Pol pa jamrate slaba kvaliteta… Gmo… Voda v mesu… Meso piscancev ki niso videli sonca… Jah… Sej sami ne veste kaj bi.

In kaj je pravzaprav za vas kvaliteta? A znate definirat to kvaliteto? Kako jo prepoznate pri siru?

Tako Hofer kot Lidla prodajata vedno večje sranje pod pretvezo ugodne cene.  Njihove blagovne znamke so pod nivojem.  Poljsko in mađarsko meso ali odpadki slo podjetij, dobesedno crkovina.  Delikatese ogabne.  Vse poreklo izven EU, sama svinjarija – sol, maščobe, milijon e-jev.  So pač dojeli, da lahko.  Slovenčki vsak drek požrejo.

Druge ni, kot začneš gledat, kaj daješ v usta, menje trgovino in kupuj izdelke, ki so užitni.  Če si prekratka, kupuj manj, pa zato normalno hrano.

Kakovost je… Da tega sira noben ni mel. Plus da ta sir izpolnjuje ter se drži pravil, norm in zakonov. To je merilo.

Slovencki vsak ??? pojejo…. Pa sej tudi nasi ne pazijo ravno na kakovost tega kar vnasajo vase. Kebab burek mastno…

Sej tudi jaz npr jem sladkarije… Sladolede… Sladko….

Najboljsa hrana za cloveka so plodovi. Sam kje bos samo od tega zivel.

Jaz se tudi sprašujem, kako to “kvaliteto” prepoznate. Ker tist sir, ki ga jaz v lidlu kupujem, je že leta in leta istega okusa. No, lažem, ko sem lačen, je boljšega okusa, kot ko sem sit.

Prvo gledaš da tega sira noben ni mel!!! Da je res tesno zapakiran da se ga ni nihce dotikal z 3 dni neumitimi parklji. Potem pa precekiras se deklaracijo. Pogledas kaksne standarde in norme izpolnjuje, ne… Če se sir drži zakonov… Itd

Jah… Če sir ni v skladu z zakoni in predpisi… A je pol to dober sir?

Jaz v Hoferju in Lidlu kupujem predvsem bio izdelke in sem zadovoljna s kvaliteto in ceno,  malo manj z zalogo.

In kako “zakoni predpisujejo kvaliteten sir”?

Tolelele, 02.10.2021 ob 23:05

Jaz v Hoferju in Lidlu kupujem predvsem bio izdelke in sem zadovoljna s kvaliteto in ceno,  malo manj z zalogo.

In kako prepoznaš kvaliteto?

Mora bit vakumsko zapakiran… Hranjen v dolocenih pogojih.. Itd itd… Ima tu dosta.

Torej pred vakuumskim pakiranjem svet ni poznal kvalitetnega sira. Sirarji so stoletja sir prodajali brez plastične pakunge, torej so ves čas prodajali odpad, dokler ni množična proizvodnja vzela stvar v svoje roke.

Tudi Hofer izgublja na kvaliteti, veliko polic je tudi praznih, ni dobaviteljev.  Covid kriza je naredila svoje. Za Desperadodajko: ko odprem živilo, je okus tisti, ki odtehta kvaliteto, ali pa tretjerazredni dobavitelji, poreklo EU ?! 🙂

Grenivka 422, 02.10.2021 ob 23:27

Tudi Hofer izgublja na kvaliteti, veliko polic je tudi praznih, ni dobaviteljev.  Covid kriza je naredila svoje. Za Desperadodajko: ko odprem živilo, je okus tisti, ki odtehta kvaliteto, ali pa tretjerazredni dobavitelji, poreklo EU ?! 🙂

Boga ti, katerega izdelka ni na policah več?

Nobena ne zna pojasnit, kaj kvaliteta je, vse gospodinje pa vedo, da kvalitete danes več ni. Tako kot ni več njihovih kvalitetno vzgojenih otrok. Včasih so pa še bili, ko so gospodinje bile še otroci in vsak dan batine od mater dobivale. Batine so dobivale za nagrado, ker so bile tako ubogljive.

Bezzuba, 03.10.2021 ob 19:05

Boga ti, katerega izdelka ni na policah več?

Yugo 45

Yugo 45 je bil v osemdesetih povsem na nivoju kvalitete fiata 127 ali volkswagna polo. Ni bilo neke velike razlike, razen v ceni.

Nisem boga, ponavadi je imel Hofer veliko druge robe, ne samo živila, včeraj smo bili v enem, tam na sredini ko so ponavadi oblacila, obutev, orodje itd. Prazno. To sem opazila v več njihovih trgovin. Še cca tri leta nazaj je bilo veliko več izbire, tudi posode, šolske potrebščine, trenerke, razni tekstil za dom itd.

Do lokalnega kmeta ko kolje, vzameš 10kg razrežes in zamrzneš.

Grenivka422, 03.10.2021 ob 20:29

Nisem boga, ponavadi je imel Hofer veliko druge robe, ne samo živila, včeraj smo bili v enem, tam na sredini ko so ponavadi oblacila, obutev, orodje itd. Prazno. To sem opazila v več njihovih trgovin. Še cca tri leta nazaj je bilo veliko več izbire, tudi posode, šolske potrebščine, trenerke, razni tekstil za dom itd.

Te nebuloze o praznih policah serješ že mesece. Povej kateri, da gremo sami pogledat.

dejansko je nekoliko padla v kakovosti, ampak na splošno se počutim dobro

Še kar ni povedala kateri Hofer. Čudo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close