Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Nič več ne čutim do nje

Nič več ne čutim do nje

pospeševalci tem delate slabo. a nimate nobene norme? he he

Popokaj kufre in ide gas

No. Jaz bom rekla svojo zgodbo.. Z mojmu sva imela eno leto same padce kregi konflikti,.. Jaz sem vstrajala pri odnosu zaradi otrok ter ker ga imam zelo rada.. Pri nama se je vpletla tretja oseba in menim da se je zaradi nje ohladil (brez spolnosti, odrivaje od sebe,itd) tudi meni je rekel da ne ve če me sploh ima rad.. Dal mi je ultimat da se izselim (mesec dni) tudi na koncu je dvignil roko.jaz sem se odselila začela novo življenje pri starših tesko je ampak upajmo da bom to Use čim prej prebrodila?  Vem kako je vasi partnerki to zelo boli če lahko odnos zgladita ker je škoda let lepih.

Odgovor na objavo uporabnika
Žalostna415, 25.01.2022 ob 13:55

No. Jaz bom rekla svojo zgodbo.. Z mojmu sva imela eno leto same padce kregi konflikti,.. Jaz sem vstrajala pri odnosu zaradi otrok ter ker ga imam zelo rada.. Pri nama se je vpletla tretja oseba in menim da se je zaradi nje ohladil (brez spolnosti, odrivaje od sebe,itd) tudi meni je rekel da ne ve če me sploh ima rad.. Dal mi je ultimat da se izselim (mesec dni) tudi na koncu je dvignil roko.jaz sem se odselila začela novo življenje pri starših tesko je ampak upajmo da bom to Use čim prej prebrodila?  Vem kako je vasi partnerki to zelo boli če lahko odnos zgladita ker je škoda let lepih.

Z mojim sva tudi imela leto dni kreganja, nakar je on zahteval ločitev. Kot srela iz jasnega mi je to povedal. Nato je zahteval, da se odselim, brez razlage. Jaz sem vstrajala in si mislila, da sej bo. On je nato, ko me ni bilo doma, vse moje stvari spakiral in zamenjal ključavnico. Jaz še dandanes ne vem zakaj se je tako zelo ohladil.

ce ti nebi klicu naj pride k tebi nebi mogla pridet. Vedno si se javu samo kadar si ti zelev. In vsa leta ti je bila dobra sam za sex? Si se kdaj oprasu ali je res v vseh letih samo sex? Ali je morda se kaj ves, te je mogoce cesa strah pa si se sam neupas priznat? Si se mogoce kdaj oprasu kaj prezivlja ona kako se  pocuti? Si mogoce kdaj pomislu da vstraja kljub vsem tvojim napakah ob tebi. Zato ker te ima resnicno rada se vedno? Ceprav je bilo slavo grdo. Si pomislu da iz cisto nedovzne igre ko je bila na zacetku. Se je iz njene strani razvilo to da te ima resnicno rada?  Ampak zakaj? Zato ker si biv ti tisti ki je dav pobudo  da te je vzljubila. Da ji se vedno ni vseeno…ceprav sta vsak na svoji poti vse te mesece. Ja pa se to 14 dni pred objavo tega forma je bilo zelo drugace? Ja najlepsa leta dokler je trajalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close