Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Nič več ne čutim do nje

Nič več ne čutim do nje

Že vsaj pol leta ali več. Povedal ampak žal ne zaleže. Se kar ustraja ,in misli da se bodo stvari uredile. Žal se ne bodo. Jasno povedal ,da naju nič več ne veže. Ni sexa, pogovora,želje,ljubezni, čutnosti,sreče. Ničesar. Ampak ona še kar ustraja. Ne vem več,kaj narediti.

ce mislis, naredi.

Če bi imel jajca bi vedel, tako pa đabe tebi pišemo kaj naredit.

Torej nisi končal vezo z njo ampak upaš, da jo bo ona. Pasiven konec ni konec.

Ko bi vsaj moj bivsi kaj povedal se zjasnil….tok je pa samo zginil in šel…z drugo 🙁
Samo jaz mu ne težim,mu ne pisem,ga ne kličem…samo boli pa prekleto hudo!

Vem ,in vrjamem da boli. Bo tudi ta bolečina minila. Slej ko prej. Vrjami v to.

Odidi.

In ji pusti, da zaživi. Prebrodila bo vmesno obdobje in bila spet lahko srečna. Ker: zdaj ni.

Enkrat boš doživel sam podobno: vztrajal, ker boš verjel, da obstaja prihodnost z neko drugo. Do katere bo tebi veliko. A za to bo moralo preteči še mnogo vode.

če sta poročena, daš vlogo za ločitev
če samo živita skupaj, ji postaviš rok za izselitev ali greš proč sam
dokler samo govoriš in nič sam ne narediš, se ne bo spremenilo nič

Se morda udeležiti tečaja slovenskega jezika?
Sedi, cvek!

Sem ji rekel naj gre. Naj najde srečo ,kje druge z nekom drugim
Privoščim ji lepo srečno življenje veliko ljubezni vsega. A , kaj ko mi skoz pravi ti si zame edini. Ostali vsi so kr neki obupa in ni da ni. Samo jaz. Bolj ko ustrajam slabše je.

Ne bo uredilo nič. Ali bosta kaj naredila glede vsega skupaj, oba, ali bolje da greš. Če si predstavljaš sebe z neko drugo in njo z drugim in ti ob tem ni hudo, potem je čas da greš od nje. Če pa ob tej misli, da je pa nikoli več ne boš objel, poljubil, bil z njo intimen … postaneš žalosten, te stisne pri srcu, potem jo še ljubiš a sta se malo izgubila in se marsikaj še da narediti. Vsekakor pa vedno naredi tako, da nekoč ne boš obžaloval. Daj vse od sebe, pa kakor vama je namenjeno vsekakor bo. Če vama ni, pa morda vaju čaka oba nekaj kar je za vaju še boljše. Bolj kompatibilno. Drži se. Niso lahke…

Ti pa tvoja slovenščina. Nisem tuki zaradi šole pa slovenščine ampak ,da normalno debatiramo z ljudmi ,ki imajo takšne in podobne težave. Slovenščina halooooo.

Seveda si ji rekle naj gre. Dejstvo je, da ti moraš it ne pa da ji to leporečje prodajaš. Ti hočeš it ona ne. Zakaj naj ona dela konec ki ga ti hočeš? AHA moment hehehe…

Nisva poročena. Ne živiva skupaj. Niti ne bova. Vidivevala sva se kokr sva se. Bilo je lepo dokler je trajalo. Zdaj pa kar ustraja. Da želi znano živeti in ne vem kaj se vse. Oba sva ločena. V drugo sva probala ampak videla da ne gre. Tudi predabatirala sva vse to da žal sva si dala priliko ampak če ne gre ne gre. Gremo svojo pot. Ne ona še kar ustraja.

Ti pa tut ustrajaš, da ne gre, a ne?
Se pravi, da oba ustrajata.
Enaka sta.

Vztraja!! Ne pa ustraja….grrrrrrrr

pa da jo nis preveč zgonu men jo predstavi jo bomm jaz naprej jejzdil

Dotični osebi poveš, da se vajine poti razhajajo in da ne želiš skupne prihodnosti.
Ne da ne vidiš, ker potlej se druga stran počuti klicana, da ti kao odpre oči, ampak poveš dokončno, ne želiš. Dodaj tudi, da ne želiš več stikov, naj te ne kliče in ne piše, ker ne boš odgovoril. Sledi blokada v telefonu in na vseh omrežjih in se z njo več ne ukvarjaš. Tvoje življenje gre dalje.

Še kar vztraja. Vztrajati.

Ne razumem kako ste eni tako zabiti da ne znate osnovne slovenscine? Sem skoraj prebrala da se je usrala, usrajala. No s tako slovenscino bi te jaz ze zapustila.
Drugace pa, jasno ji povej in adijo, naj gre. Ce pa skup zivita se pa ti preseli ven.

P nvem kva je z tabo da gusis tu gorta z slovenscino, nismo na maturi, smo na forumu. daj it gnjavt svoje dijake nas pa pust pr mir.

Ustraja
Daj nehaj. VZTRAJA

Pa dobr kje ste bli vi ‘desci’ ko je bog muda talal? Rečeš da je konec, spakiras in gres. Oz spakiras njej in gre. Odvisno cigava je nepremičnina. Js nevem kaj je tukaj tako težkega ????

Spokaš kufre pa greš. Pa nehaš iskat izgovore zakaj si z njo.

Odgovor na objavo uporabnika
Nesrečna39, 14.01.2021 ob 19:00

Ko bi vsaj moj bivsi kaj povedal se zjasnil….tok je pa samo zginil in šel…z drugo 🙁
Samo jaz mu ne težim,mu ne pisem,ga ne kličem…samo boli pa prekleto hudo!

Hvala,enako

Ne vztraja brez veze, saj ji daješ ti možnost, da splih lahko vztraja.

Tudi ti nisi popolnoma prepričan niti si ne želiš takoj prekiniti vajin odnos. Nekaj še vedno čutiš do nje, čeprav se je tvoj um prepričal, ‘da ni prava’ za tebe. Poskusi ji dati še eno možnost  – naj spremeni tisto, kar te moti pri njej, tudi če je to zelo pomembno zanjo. Mogoče pa se spremeni zate in … je to že zelo velik napredek za začetek. Morda nov začetek v življenju.  Mogoče ne ostaneta skupaj, prisko pa bo do velikih sprememb. Kaj veš  …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close