Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nič še nismo rekli

Nič še nismo rekli

naj te zastopi kdor te more, a nisi ravno ti pisal, kako bi rabil žensko ob kateri bi se skoz boril? se dokazoval? eno tako blago mazo varianto? Ljudmila je prototip ženske, ki jo iščeš, ženska ki ti zna potegnit zadnji živc iz riti, pa vseeno je na njej nekaj, kar si ne znaš razložiti,da te na nek čuden način privlači…itd[/quote]

Jaz se pa kar strinjam z mariborčanom.

Saj za pogledat res ni slaba (sploh glede na njena leta), ampak to njeno nakladanje in njena miselnost … skratka, ko usta odpre, človeka vse mine. Vsaj mene :))))[/quote]
je pa načelna, zna zagovarjati in utemeljiti svoja stališča, jih ne spreminja, niti politične barve, in ima svoj krog ljudi, ki jo bo volil…da pa ne more biti vsem všeč, niti se ne trudi biti, je pa tud razumljivo))

Jaz se pa kar strinjam z mariborčanom.

Saj za pogledat res ni slaba (sploh glede na njena leta), ampak to njeno nakladanje in njena miselnost … skratka, ko usta odpre, človeka vse mine. Vsaj mene :))))[/quote]
je pa načelna, zna zagovarjati in utemeljiti svoja stališča, jih ne spreminja, niti politične barve, in ima svoj krog ljudi, ki jo bo volil…da pa ne more biti vsem všeč, niti se ne trudi biti, je pa tud razumljivo))[/quote]

To je že res. Ampak jaz sem izhajala iz tega, kar si napisal mariborčanu. 🙂

Ljudmila je predvidljiva, mariborčanu takšne niso zanimive in po moje še zdaleč ne sliči na žensko, ki jo on išče.:)

Saj jih več ne išče. če se je odločil za celibat.:)

je pa načelna, zna zagovarjati in utemeljiti svoja stališča, jih ne spreminja, niti politične barve, in ima svoj krog ljudi, ki jo bo volil…da pa ne more biti vsem všeč, niti se ne trudi biti, je pa tud razumljivo))[/quote]

To je že res. Ampak jaz sem izhajala iz tega, kar si napisal mariborčanu. 🙂

Ljudmila je predvidljiva, mariborčanu takšne niso zanimive in po moje še zdaleč ne sliči na žensko, ki jo on išče.:)[/quote]

jaz sem skoraj prepričan da je tale zapis od našega Pavla pisan na kožo mariborčanu in da bi kot svojo posetnico v kontaktu z primerno kandidatko izdal le to, tako se ne bi več rabil mučit
Pavel Golia / izpoved
Ljudje, zares, jaz nisem ustvarjen
za čare plehkih razvedril,
prebister sem, preveč nadarjen,
prebogat ekspanzivnih sil.
Ne lovec muhastega cilja
in ne mešetar padlih cen,
jaz sem esenca izobilja
in krajnost — to je moj refren.
Jaz ljubim vina močna, pristna,
razpašnost blodnic, strah devic
in vsa dejanja nekoristna,
besedo vetra, pesem ptic——-
In meje ne poznam ne mere,
jaz sploh ničesar ne priznam,
preskočim ali strem ovire,
vsemir moj dom je in moj hram.
Kaj je božanstvenost, banalnost?
Vsestranost je moj silni dar,
kar izbegavam, to je stalnost,
a iščem burje in vihar.
Moj duh je točka in brezbrežnost.
Mene slučajno veže ž njim
usodepolna neizbežnost
sozvočja v kaosu brez rim.
Moj duh je večni žar pod dimom.
Zaman triumf, ko jaz bom pal,
kajti pod drugim psevdonimom
moj duh bo dalje tlel in žgal.
Trpljenje, radost, kes, sožalje —
poznam vsa svojstva vseh igrač.
Na belem konju dalje, dalje —
vseeno kam, tak sem jahač.

Saj jih več ne išče. če se je odločil za celibat.:)[/quote]
odvsino, ali gre za prostovoljni ali prisiljeni celibat:)

Ali je Zoran naci????

http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=17831&type=tags

Ali je Zoran naci????

http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=17831&type=tags%5B/quote%5D
skin ni, skin je njegov sin)) zoki ni naci, zoki je pragmatičen, zoki bi objel el diabla, če bi mu dal glas))

Misliš, da bi mene tud? Celo v majici Maribor je lepo mesto?

Volitve v Ljubljani:

joj

http://www.youtube.com/watch?v=TJoNqGqaox4

Tole pa bi bilo treba prijaviti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close