Nič še nismo rekli
v smeh me je spravil tud članek zakaj sta se nam zamerila Ostržek (Golobič) in seksi Smrketa (Kresalova) in, čeprav tam pa te smeh mine, razbijanje mitov o Jankoviču in Janši. Prvazaprav je škoda, da bo eden od njiju mandatar, pa ne samo da bo škoda, vse skupaj že meji na sramoto…[/quote]
ja itak. marsikdo bi moral hodit po svetu s škrniclom na glavi, če bi imel kaj vesti in morale in to
Kaj je že bilo kdo je kalimero? No, saj se ve, sam vseeno, če nisem zamudila?
v smeh me je spravil tud članek zakaj sta se nam zamerila Ostržek (Golobič) in seksi Smrketa (Kresalova) in, čeprav tam pa te smeh mine, razbijanje mitov o Jankoviču in Janši. Prvazaprav je škoda, da bo eden od njiju mandatar, pa ne samo da bo škoda, vse skupaj že meji na sramoto…[/quote]
ja itak. marsikdo bi moral hodit po svetu s škrniclom na glavi, če bi imel kaj vesti in morale in to
Kaj je že bilo kdo je kalimero? No, saj se ve, sam vseeno, če nisem zamudila?[/quote]
ne skrbi, nisi zamudla naših kalimerov, po 4.12 ti bodo še preveč hodili)) drugač pa ta članek je bil v financah ene 2 meseca nazaj
Kaj je že bilo kdo je kalimero? No, saj se ve, sam vseeno, če nisem zamudila?[/quote]
ne skrbi, nisi zamudla naših kalimerov, po 4.12 ti bodo še preveč hodili)) drugač pa ta članek je bil v financah ene 2 meseca nazaj[/quote]
saj vem, da bodo, eni in isti, žal 🙁
vem, da je bil, ker sem tudi rešila anketo, ki so jo poslali na mejl 🙂 sam kalimera sem pa kot kaže zamudila in vso zabavo zraven tudi 😉
ne skrbi, nisi zamudla naših kalimerov, po 4.12 ti bodo še preveč hodili)) drugač pa ta članek je bil v financah ene 2 meseca nazaj[/quote]
saj vem, da bodo, eni in isti, žal 🙁
vem, da je bil, ker sem tudi rešila anketo, ki so jo poslali na mejl 🙂 sam kalimera sem pa kot kaže zamudila in vso zabavo zraven tudi ;)[/quote]
saj, ne moreš kaj, slovenija je pač premala mlaka in vedno eni in isti krapi priplavajo na površje))
in njim tudi posvečam tole pesem
glede zabave pa, naslednje 4 leta bo nadvse zabavno, nič nisi zamudila))
naj te zastopi kdor te more, a nisi ravno ti pisal, kako bi rabil žensko ob kateri bi se skoz boril? se dokazoval? eno tako blago mazo varianto? Ljudmila je prototip ženske, ki jo iščeš, ženska ki ti zna potegnit zadnji živc iz riti, pa vseeno je na njej nekaj, kar si ne znaš razložiti,da te na nek čuden način privlači…itd
Malo Mariborskega golaža… Saj poznate vic o Kanglerju in bossmanu. 🙂
naj te zastopi kdor te more, a nisi ravno ti pisal, kako bi rabil žensko ob kateri bi se skoz boril? se dokazoval? eno tako blago mazo varianto? Ljudmila je prototip ženske, ki jo iščeš, ženska ki ti zna potegnit zadnji živc iz riti, pa vseeno je na njej nekaj, kar si ne znaš razložiti,da te na nek čuden način privlači…itd[/quote]
Jaz se pa kar strinjam z mariborčanom.
Saj za pogledat res ni slaba (sploh glede na njena leta), ampak to njeno nakladanje in njena miselnost … skratka, ko usta odpre, človeka vse mine. Vsaj mene :))))
Forum je zaprt za komentiranje.