Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nič nimava več skupnega

nič nimava več skupnega

Najboljša prijatelja, vrsto let kot rit in srajca, skupaj v športu in kasneje po žurih, eden študira in doštudira, sin iz urejene in situirane družine, drugi v nekaj mesecih faks obesi na klin, eden od otrok več številčne družine nižjega stanu, brez rednih prihodkov, delo na fuš, priložnostni zaslužki zapravljeni z veliko žlico, kasneje spet socaila. Prvi dobi službo v uglednem podjetju, kmalu prerine na viden položaj, drugi se preživlja s priložnostnimi deli.
Do tam nekaj čez trideset sta se še dobivala na športu, pa na kakšni pijači, dokler nista sčasoma ugotovila, da se pravzaprav nimata več kaj pogovarjati, da je njun svet popolnoma različen, da so njuni pogledi na življenje nadvse drugačni. Vsako obdobje v življenju določene ljudi prinese in določene odnese. Nič ne moreš proti temu.
PS. od otroštva nisem brala Petra Pana, moram prav vzet knjigo v roke, da ugotovim, kakšna bi bila to primerjava?!

hehe, očitno obstajamo ženske z nenormalnimi potrebami, ki jih težko zadovolji samo ena oseba v našem življenju, smo pač zahtevne in želimo imeti vse in ker vemo, da nihče ni popoln, še manj je pa kdo lahkotako popol, da zadovolji vse potrebe ene ženske, imamo prijateljice, s katerimi lahko počvekamo o novih receptih, o novi frizuri, čevljih ali pa tudi o reševanju svetovne krize na povsem ženski način.

Tvoj mož pa, če se s tabo pogovarja po žensko, je z njim nekaj hudo narobe. Če se ti z njim pogovarjaš po moško, je pa nekaj narobe s teboj. Kje si izgubila žensko v sebi?
[/quote]

Hmm, kaj bomo jedli je predvsem naša družinska stvar, torej o receptih se pogovarjam s tistim ki bo jedel, frizura, ja kaj naj rečem v prvi vrsti mora biti všeč meni, čevlji meni morajo biti všeč, svetovne krize pa ne rešujem, ker imam premalo časa.
A ene res vedno rabite glas ljudstva, da se odločite za frizuro, čevlje, kaj boste jedli?
Jadnice.
[/quote]

Se vsedem s prijateljico na kavi in:

– mi pove, kaj je skuhala včeraj, kakšno povsem navadno stvar z nekaj novimi dodatki, inovacijami in potem precenim, če imajo to moji radi in preizkusim doma (n, pri nas imamo enega mladega ljubiteljskega kuharja, tako da inovacije bolj jaz prodajam naprej prijateljicam, ampak nima veze)

– ji pojamram, da mi kvašeno testo nikdar ne uspe, pa mi pove, kako ona dela (ne, mi mož tega ne more povedat, ker mesiva po istem receptu, vse do pikice enako, njemu uspe, meni ne )

– mi reče, da je videla akcijo v trgovini s čevlji (tudi tega mi može ne pove, ker pojma nima, kje so akcije) in ker ravno potrebujem nove čevlje, bom šla pogledat

– mi pove, da je psokusila novo barvo/šampm za lase, ki je dobro/slabo, kar mi tudi mož ne more povedat, ker se ne barva in ker uporablja šampone za moške

– me bolijo prsi/zamuja M/je prešvoh, pač karkoli ženskega, naj moža vprašam ali raje kakšno prijateljico, kakšne izkušnje ima pa ona s tem?

– prijateljica ima bolno mamo, balansira med družino in mamo, ni ne tu, ne tam, veš da se pogovarjava o tem, kako najbolj praktično speljat, da imaš še največ časa za vse…

itd.

Gre za cel kup stvari, ko si ženske med seboj izmenjamo informacije, ki jih moški enostavno ne vedo.

Ne boš verjela, je bilo obdobje, ko sta se moja najboljša prijateljica in možev zelo dober prijatelj ločevala. Oba sta imela naju za spovednika in ramo za jokanje. Seveda sva debatirala tudi onjuni zgodbi, a vednonekako z najinega stališča, nikdar nisva, ne jaz, ne mož, povedala stvari, ki sta nama jih onadva zaupala. Pa ni bilo vedno lahko se tako pogovarjat, sva si znala tudi reči, ne morem komentirat, brez da izdam zaupanje prijatelja/ice.
Prvič sva se znašla v taki situaciji, da sva se o nečem pogovarjala, a si nisva mogla vsega povedat. Priznam, da mi je bilo zelo všeč, da je tudi mož spoštoval prijateljevo zaupanje in ja, sem ga zaradi tega spoštovala v novi luči.

Tebe življenje ni še nič naučilo.
Ne gre zato, da se pripravljaš za nekaj, ker itak nikdar ne veš, kaj te čaka, gre za širšo sliko, širše življenje, ni vse samo v družini, ljudje smo kompleksna bitja.
Ena je spodaj lepo napisala, so stvari, ki se jih z možem ne moreš pogovoriti, ker naj se moškine bi znali po žensko pogovarjat, če se pa zna, potem je pa z njegovo moškostjo nekaj zelo narobe in s takim moškim imeti otroke… Kaj jim bo pa dal? Še eno mamo, še en ženski vzor? Njet dobro.
Tudi par, povsem izoliran od sveta, zaslepljenozazrt sam vase, ni dobra stvar v življenju, ker nista vsevedna in vsemogočna. Kam in na koga se obrnit, ko nihče od vaju nima rešitve? Kaj, ko se zgodi kaj takega, da sama ne zmoreta?

Kot sem že napisala, ljudje, ki opevajo družino, te družine ne čutijo, zato morajo tolikokrat na glas povedat, da sami sebe prepričajo, da je družina prva.
[/quote]

Pa kje si prebrala, da sva se izolirala? Pa kaj kar naprej nekaj napletaš, kar za naju ne drži?
Imava veliko prijateljev, nekaj skupnih, nekaj “samo svojih”. Ampak midva sva vedno na 1. mestu. In vse prijatelje rada slišim, samo pri tej sem imela pomisleke, ali dvigniti telefon ali ne in tako naprej. In če te že zanima, gremo na morje 3 družine, vauuu pa taka izolacija, gremo pa s takimi, s katerimi vem da bo lepo, da imamo približno iste poglede na življenje in da smo vsak v svoji bivalni enoti, da se lahko tudi umaknemo, ko potrebujemo malo samote!
Meni ste prav smešni z napletanjem in štrikanjem, kakšna sva in kaj naju čaka, pa naju sploh ne poznate.
[/quote]

Po napisanem sodeč si ti zdaj prešla na višji, družinski nivo in tvoja “prijateljica”, ki ji praviš Peter Pan, ker ni na tvojem nivoju, kar naenkrat ni več dobra, tako da se še z možem delata norca na njen račun in pametujeta kakšna bi ona morala bit, da pride na vajino raven. Vse super in prav, si jo sklenslala, če ti ni do njene družbe, lahko bi celo prej nehala hinavit in ji povedala, da ti ni več do njene družbe (aja, saj ji sploh še nisi povedala kaj si v resnici misliš o njej – povej ji v faco, da je po tvojem ona Peter Pan, če si upaš).. Samo spomni se na tole, če bognedaj pride do tega, da boš ostala sama, ko te bodo drugi pari izločili, ker pač ne boš več na njihovem “nivoju”. Ne pozabi, da se vse vrne.

To ni stvar čistunstva, ampak načelnosti. Verjetno se o vsem kar se ti dogaja ne pogovarjaš s partnerjem in mu še sveže postrežeš na pladnju? Ni čudno, da te bo imel počasi dovolj ali pa prijateljicam govoriš kake spodnjice tvoj nosi, ko fukata?
[/quote]

Eno je, da govoriš kake gate ima, drugo je, da je gospa omenila nekega tipa, ki ga pač očitno oba z možem poznata..Opazite razliko? Očitno ne 😀 Če imaš koliko kaj pameti, veš kaj lahko poveš možu in kaj prijateljici..ali? Ali ne znate presodit? 🙂 P. S. Kdo je govoril kaj o tem, da me ima moj dovolj? 🙂 Mater ste pametni 😀 Ne projecirat svojih težav na druge 😉

Hmm, kaj bomo jedli je predvsem naša družinska stvar, torej o receptih se pogovarjam s tistim ki bo jedel, frizura, ja kaj naj rečem v prvi vrsti mora biti všeč meni, čevlji meni morajo biti všeč, svetovne krize pa ne rešujem, ker imam premalo časa.
A ene res vedno rabite glas ljudstva, da se odločite za frizuro, čevlje, kaj boste jedli?
Jadnice.
[/quote]

– mi pove, kaj je skuhala včeraj, kakšno povsem navadno stvar z nekaj novimi dodatki, inovacijami in potem precenim, če imajo to moji radi in preizkusim doma (n, pri nas imamo enega mladega ljubiteljskega kuharja, tako da inovacije bolj jaz prodajam naprej prijateljicam, ampak nima veze)

– ji pojamram, da mi kvašeno testo nikdar ne uspe, pa mi pove, kako ona dela (ne, mi mož tega ne more povedat, ker mesiva po istem receptu, vse do pikice enako, njemu uspe, meni ne )

– mi reče, da je videla akcijo v trgovini s čevlji (tudi tega mi može ne pove, ker pojma nima, kje so akcije) in ker ravno potrebujem nove čevlje, bom šla pogledat

– mi pove, da je psokusila novo barvo/šampm za lase, ki je dobro/slabo, kar mi tudi mož ne more povedat, ker se ne barva in ker uporablja šampone za moške

– me bolijo prsi/zamuja M/je prešvoh, pač karkoli ženskega, naj moža vprašam ali raje kakšno prijateljico, kakšne izkušnje ima pa ona s tem?

– prijateljica ima bolno mamo, balansira med družino in mamo, ni ne tu, ne tam, veš da se pogovarjava o tem, kako najbolj praktično speljat, da imaš še največ časa za vse…

itd.

Gre za cel kup stvari, ko si ženske med seboj izmenjamo informacije, ki jih moški enostavno ne vedo.
[/quote]

Viš jaz pa ob takih pogovorih ne zdržim, ali konkretno obiramo in šinfamo, ali pa imamo popolnoma druge teme, zadnja je bila matura včasih in danes in razvila se je tako dobra debata, da so tiste urice druženja minile kot bi mignil.
Moj ve o meni vse, isto o prijateljicah, jaz vem o njem vse, isto o prijateljih, si pač poveva in ne nosiva naprej. Kaj pa zdaj?
PS
Glede tvoje prijateljice z bolno mamo, pa kakšne ste to prijateljice, da ji ne pomagate? Jaz moji če le gre počuvam otroka s PP, da se malo odklopi!

Pa kje si prebrala, da sva se izolirala? Pa kaj kar naprej nekaj napletaš, kar za naju ne drži?
Imava veliko prijateljev, nekaj skupnih, nekaj “samo svojih”. Ampak midva sva vedno na 1. mestu. In vse prijatelje rada slišim, samo pri tej sem imela pomisleke, ali dvigniti telefon ali ne in tako naprej. In če te že zanima, gremo na morje 3 družine, vauuu pa taka izolacija, gremo pa s takimi, s katerimi vem da bo lepo, da imamo približno iste poglede na življenje in da smo vsak v svoji bivalni enoti, da se lahko tudi umaknemo, ko potrebujemo malo samote!
Meni ste prav smešni z napletanjem in štrikanjem, kakšna sva in kaj naju čaka, pa naju sploh ne poznate.
[/quote]

Po napisanem sodeč si ti zdaj prešla na višji, družinski nivo in tvoja “prijateljica”, ki ji praviš Peter Pan, ker ni na tvojem nivoju, kar naenkrat ni več dobra, tako da se še z možem delata norca na njen račun in pametujeta kakšna bi ona morala bit, da pride na vajino raven. Vse super in prav, si jo sklenslala, če ti ni do njene družbe, lahko bi celo prej nehala hinavit in ji povedala, da ti ni več do njene družbe (aja, saj ji sploh še nisi povedala kaj si v resnici misliš o njej – povej ji v faco, da je po tvojem ona Peter Pan, če si upaš).. Samo spomni se na tole, če bognedaj pride do tega, da boš ostala sama, ko te bodo drugi pari izločili, ker pač ne boš več na njihovem “nivoju”. Ne pozabi, da se vse vrne.
[/quote]

Ja seveda seveda, sedaj mi vsi prerokujete o tem kako bom sama, sicer nič ne kaže na to, ker imam družino, sestrični z družinami, s katerimi se odlično razumemo, nekaj prijateljev z njegove strani…….zakaj bi potem samo zaradi enega razdrtega prijateljstva samevala, ali res mislite, da je ena in edina?
In še nekaj, da vam bo jasno, ko sem enkrat nekaj potrebovala, se je izgovorila, da ne more ker je zmenjena drugje, na pomoč mi je priskočila soseda, ki je sama bila včasih v podobni situaciji, potem se pa čez dva dni po telefonu zagovori, da ji je ta in ta dan bil dolgčas in je gledala neke filme. Še kaj? Na pomoč mi je priskočila bežna znanka takrat, soseda, prijateljica pa je gledala filme!
In lepo sem napisala, da ni to hipna odločitev, pač pa se je nabiralo!

Če potrebuješ spovednico v obliki prijateljic, tudi prav, samo ne bi bila rada na mestu tvojega moža. Ne, ne potrebujemo vsi tega, tudi intimnih zadev ne razlagamo drugim, ker enostavno nimamo potrebe po tem. S partnerjem pa se lahko pogovarjamo čisto normalno o vsem. Ne razumem ravno, kakšne “ženske” zadeve se greš, da jih tvoj partner ne bi zmogel razumeti? In obratno tudi. Razen če imaš tako fiksno predstavo, kaj smeš povedat svojemu partnerju in česa ne. Pa da moraš nujno imet prijateljice, da se greš nek ženski čvek. Smešno in otročje,
[/quote]

No, ja, nekatere pridete na Mon po ženski čvek, druge imamo zato prijateljice in se raje sčvekamo v živo ob kavici.
Dejstvo pa je, da smo ženske z Venere in moški so z Marsa, razmišljamo drugače, vidimo drugače, ženski in moški pogled na svet, vsak na svoj način realen in praktičen, a drugačen.

Doma imam 4 moške. Če se ne bi znala pogovarjat z njimi, bi mi do zdaj vsi štirje pobegnili, se ti ne zdi?
[/quote]

Tudi jaz jih imam, pa se vseeno čisto normalno pogovarjam z njimi. In ne vidim takšne razlike med mojim in njihovim pogledom, kot pa med mojim in tvojim. Pa sva obe ženski. Očitno pa razen spola nimava praktično nič skupnega. Hm, katera je torej ženska in katera ni? 🙂
Pravljice o Veneri in Marsu pa kupijo samo tisti, ki iščejo neke izgovore.

Jadnice.
[/quote]

itd.

[/quote]
Ne boš verjela, tudi jaz jih ne vem, pa sem ženska. Pa me, po pravici povedano, niti ne zanimajo. Najbrž zato ne čutim nobene potrebe po takšnem čevakanju o brezveznih stvareh.

kakor komu. jaz se userjem na razna pohajkovanja po svetu, kurbanje ali gonjo za denarjem s kariero, kar so navadno cilji ljudem brez otrok. to je lajf za ljudi, ki mislijo samo sami nase, eni pa imamo željo dajati in osrečevati druge, zato si želimo partnerja in otroke.

kar se tiče teme: avtorica, a ne bi raje rekla kdaj, da bi rada počela kaj drugega namesto kofetkanja, nekaj produktivnega ali zdravega, npr. iti v hribe? kakor vidim ni problem sam čas, ampak to, kako je izkoriščen.
namesto kavic bi raje predlagala kakšno drugo aktivnost, skregat se res ni bilo treba.

Tako prijateljstvo je ponavadi obsojeno na propad. Ko se enemu življenje obrne za 180 stopinj, drugi pa ostane na mestu, je kot bi se pogovarjala prekmurc in primorc.

hehe, očitno obstajamo ženske z nenormalnimi potrebami, ki jih težko zadovolji samo ena oseba v našem življenju, smo pač zahtevne in želimo imeti vse in ker vemo, da nihče ni popoln, še manj je pa kdo lahkotako popol, da zadovolji vse potrebe ene ženske, imamo prijateljice, s katerimi lahko počvekamo o novih receptih, o novi frizuri, čevljih ali pa tudi o reševanju svetovne krize na povsem ženski način.

Tvoj mož pa, če se s tabo pogovarja po žensko, je z njim nekaj hudo narobe. Če se ti z njim pogovarjaš po moško, je pa nekaj narobe s teboj. Kje si izgubila žensko v sebi?
[/quote]

Jadnice.
[/quote]

Tebi so morali pa dajat klobaso za vrat, da se je vsaj sosedov pes želel igrati s tabo a ne.

itd.

[/quote]
Ne boš verjela, tudi jaz jih ne vem, pa sem ženska. Pa me, po pravici povedano, niti ne zanimajo. Najbrž zato ne čutim nobene potrebe po takšnem čevakanju o brezveznih stvareh.
[/quote]

Hm, kdo ali kaj pa si ti, da lahko tako vzvišeno nekatere pogovore označiš za čvekanje o brezveznih stvareh? Vsak dan rešuješ življenja, izumljaš zdravilo proti raku, tuhtaš, kako doseči mir na svetu, imaš stalno odprto linijo s Trumpom in Putinom, vodiš letala nad Sirijo?

Ne boš verjela, ampak čisto nič ni narobe, če kdaj razmišljaš tudi o tisti lepi cunjici, ki si jo videla na netu in bi jo rada imela. Mogoče boš zaradi takih banalnosti celo postala simpatična.
Imam nekaj dobrih prijateljic … naše usode so različne, kdaj tudi zelo krute. Se pogovarjamo o teh “velikih” temah, jočemo skupaj, si pomagamo, sem tudi že šla 800 km daleč z avtom k njej. Ampak, ko je pa govora o čevljih, je pa govora o čevljih in naju prav malo briga trenutno število žrtev v Alepu. Zaradi najinih čevljev jih ne bo nič manj – na žalost! Če bi to kaj pomagalo, ne bi do konca življenja niti omenila več čevljev. Pa ne bo pomagalo. A razumeš?
Daj sestopi malo, tudi tvoj drek smrdi.

[/quote]

Hm, kdo ali kaj pa si ti, da lahko tako vzvišeno nekatere pogovore označiš za čvekanje o brezveznih stvareh? Vsak dan rešuješ življenja, izumljaš zdravilo proti raku, tuhtaš, kako doseči mir na svetu, imaš stalno odprto linijo s Trumpom in Putinom, vodiš letala nad Sirijo?

Ne boš verjela, ampak čisto nič ni narobe, če kdaj razmišljaš tudi o tisti lepi cunjici, ki si jo videla na netu in bi jo rada imela. Mogoče boš zaradi takih banalnosti celo postala simpatična.
Imam nekaj dobrih prijateljic … naše usode so različne, kdaj tudi zelo krute. Se pogovarjamo o teh “velikih” temah, jočemo skupaj, si pomagamo, sem tudi že šla 800 km daleč z avtom k njej. Ampak, ko je pa govora o čevljih, je pa govora o čevljih in naju prav malo briga trenutno število žrtev v Alepu. Zaradi najinih čevljev jih ne bo nič manj – na žalost! Če bi to kaj pomagalo, ne bi do konca življenja niti omenila več čevljev. Pa ne bo pomagalo. A razumeš?
[/quote]

Dementna je in se ne spomni, kako je presnji teden s prijateljico obirala eno znanko in kako sta diplomirali na razprodajah.

[/quote]

Dementna je in se ne spomni, kako je presnji teden s prijateljico obirala eno znanko in kako sta diplomirali na razprodajah.
[/quote]
Očitno ste ta teden spet pri čevljih in cunjcah, sicer bi razumele poanto. Da smo si tudi ženske zelo različne med sabo in da nimamo konkretno me tri prav veliko skupnega, pa verjamem, da smo vse ženske. Zato je ta vaša delitev na ženske in moške pogovore pravzaprav čisto nesmiselna. Zdaj pa lahko gresta čvekat oz. obirat druge. Očitno vama je ta silna potreba po obiranju drugih pač skupna točka. 🙂

kakor komu. jaz se userjem na razna pohajkovanja po svetu, kurbanje ali gonjo za denarjem s kariero, kar so navadno cilji ljudem brez otrok. to je lajf za ljudi, ki mislijo samo sami nase, eni pa imamo željo dajati in osrečevati druge, zato si želimo partnerja in otroke.

kar se tiče teme: avtorica, a ne bi raje rekla kdaj, da bi rada počela kaj drugega namesto kofetkanja, nekaj produktivnega ali zdravega, npr. iti v hribe? kakor vidim ni problem sam čas, ampak to, kako je izkoriščen.
namesto kavic bi raje predlagala kakšno drugo aktivnost, skregat se res ni bilo treba.
[/quote]

Ni to tema o otrocih, ampak o neobstoječem prijateljstvu. Sicer pa je lahko hoja v hribe za nekatere zguba časa kot za druge kofetkanje, tako, da okusi so različni. Prav je tako, ker bi bili potem lokali ali hribi prezasedeni, če bi vsi prisegali na en in isti hobi.

[/quote]
Očitno ste ta teden spet pri čevljih in cunjcah, sicer bi razumele poanto. Da smo si tudi ženske zelo različne med sabo in da nimamo konkretno me tri prav veliko skupnega, pa verjamem, da smo vse ženske. Zato je ta vaša delitev na ženske in moške pogovore pravzaprav čisto nesmiselna. Zdaj pa lahko gresta čvekat oz. obirat druge. Očitno vama je ta silna potreba po obiranju drugih pač skupna točka. 🙂
[/quote]

Nope, nisi govorila o različnosti, ampak si podala vrednostno sodbo, kaj je po tvojem velecenjenem mnenju višjega in kaj nižjega ranga. Res je, nisva si podobni, hvala bogu.

Očitno ti spomin res nagaja, pojdi prebrat še enkrat svoj odgovor. Če se ti težave s spominom in presojo ponavljajo, prosi svojega zdravnika za napotnico za nevrologa. Demenca lahko prizadene tudi razmeroma mlade ljudi.

[/quote]

Nope, nisi govorila o različnosti, ampak si podala vrednostno sodbo, kaj je po tvojem velecenjenem mnenju višjega in kaj nižjega ranga. Res je, nisva si podobni, hvala bogu.

Očitno ti spomin res nagaja, pojdi prebrat še enkrat svoj odgovor. Če se ti težave s spominom in presojo ponavljajo, prosi svojega zdravnika za napotnico za nevrologa. Demenca lahko prizadene tudi razmeroma mlade ljudi.
[/quote]

Se zdi tvoje pisanje o kafetkanju in barvanu, pa o razprodajah ceneno oz. putkasto (putka=kura), prijatelje imam zato, da si predvsem pomagamo in stojimo ob strani, ter se kdaj skupaj poveselimo, kako frizuro bom imela in kaj bom obula pa sama odločim, čas s prijatelji je predragocen za take pogovore oz. ga je premalo, da bi ga potrošili za take stvari!

odgovarjal sem na post, za temo je relevanten samo spodnji odstavek.

se popolnoma strinjam, hribe sem dal samo kot primer. bistvo je, da avtorica rada počne nekaj drugega kot kofetka v prostem času, in fajn bi bilo, če bi to povedala prijateljici, pa bi pač počeli nekaj drugega, ko bi se dobili. ampak, namesto tega je to zadrževala v sebi in se silila na tiste kofetke, zdaj pa je izbruhnilo ven in sta skregani.

jaz si ne predstavljam, da bi imel prijatelja in se neki silil v neke aktivnosti z njim. bi mu pač povedal da to ni zame. imam prijatelje ki radi žurajo recimo, ampak jaz pa pač nisem za to in sem jim to povedal prvič, ko so me povabili. zdaj pa pač počnemo nekaj drugega, ko se dobimo. simple as that.

[/quote]

Se zdi tvoje pisanje o kafetkanju in barvanu, pa o razprodajah ceneno oz. putkasto (putka=kura), prijatelje imam zato, da si predvsem pomagamo in stojimo ob strani, ter se kdaj skupaj poveselimo, kako frizuro bom imela in kaj bom obula pa sama odločim, čas s prijatelji je predragocen za take pogovore oz. ga je premalo, da bi ga potrošili za take stvari!
[/quote]

Da, seveda.Ceneno.Tvoji pogovori pa so na višjem duhovnem rangu.
Kaj potem sploh delaš na Monu, te vprašam? Ker tukaj se pogovarjamo putkaste stvari, če še ne veš.Vsakdanje.

pardon, nekaj sem zaštrikal pri citiranju, moj post je zgoraj v citatu not.

[/quote]

Kaj potem sploh delaš na Monu, te vprašam? Ker tukaj se pogovarjamo putkaste stvari, če še ne veš.Vsakdanje.
[/quote]

Odprla sem temo, ki me zanima in dobila nekaj konstruktivnih odgovorov, nekaj pa jih podala. Glede putkarstva pa tako, ne moreš biti putka ko ti paše, pač pa si, ali pa nisi, in ja kofetkanje in šopingiranje je značino za hiltonovo, pa kardašijanke, ki so putke na potenco!

[/quote]

[/quote]

Kaj pa, ce si brez nekih globokih problemov, tako kot sem jaz. Kaj se potem ne smem videti s prijatelji na brezveznem cveku?

O cem se pa tvoja visokost pogovarja z dragocenimi prijatelji? Resno me zanima in prosim konkretne teme.

[/quote]

Odprla sem temo, ki me zanima in dobila nekaj konstruktivnih odgovorov, nekaj pa jih podala. Glede putkarstva pa tako, ne moreš biti putka ko ti paše, pač pa si, ali pa nisi, in ja kofetkanje in šopingiranje je značino za hiltonovo, pa kardašijanke, ki so putke na potenco!
[/quote]

Spet imama smolo. Zal nisem ne Hiltonka, ne Kardasijanka in moram kdaj sama tudi v soping, bi pa rade volje placala komu, da opravi to namesto mene.
Kavo pa obozujem in mi je pomemben cas dneva, ce jo pijem sama ali v druzbi.

Nisem brala vsega, ampak veš, ni fajn slišat, da se moraš spremenit – nastopaštvo, ipd. Take informacije, če že, se pove z veliko mero senzibilnosti, nikakor pa ne zraven še, da ti je mož to povedal. Bi šlo v stilu… kaj pa če poskusiš v njegovi družbi bit tko pa tko… zgolj kot nedolžen predlog.

Saj sama vidiš, kako te prizadenejo komentarji tistih, ki se ne strinjajo s tabo. Zdaj si pa predstavljaj, da ti to prijateljica pove in zraven reče še, da je to komentar njenega partnerja. Bi kar mirno sprejela?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close