Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nič ne storim prav

Nič ne storim prav

Ženske … vas mora ceniti in spoštovati. Biti stečem, da vas ima. Ne pa , da morate stopati po prstih okoli njega. Če je tako …. Arividerči. Bye bye.

Preveč si se trudila in odrekla Saši mu skuhala, oprala, verjetno si imela urejeno tudi ko si bila bolna in zato ne zna cenit o si zanj celo dolgočasna. Tako je bilo pri meni. Prvo so bili drugi in šele na koncu jaz. Pa si je dobil ljubico Oz. Več ljubic. Pridnost včasih ni ravno okj. Poznam primere ko žena sedi in se druži, mož pa se ukvarja z mularijo in sesa pa puce. Pa jo ima neizmerno rad. To je to.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni vredno, 21.03.2025 ob 23:24

Takojeto, 21.03.2025 ob 13:09

Ni vredno, 21.03.2025 ob 13:04

Pri meni je bila podobna zgodba. Nič nisem naredila prav. Enkrat me ni pohvalil, da dobro izgledam. Ob njem sem postajala starikava in apatična. En dan mi je bilo dovolj njegove ignorance in manipulacije. Enostavno sem odšla. Ni dojel, da je to mogoče. Evo, še zdaj je sam, pa je mislil kakšen car je. Vsak dan pomislim nanj? Pomislim kakšna trapa sem bila, da sem si kaj takega dovolila. Dejstvo je, da sem ob njem propadala, zdaj pa zopet cvetim in vse delam prav. ☺️

In komu sedaj delaš vse prav in koliko časa boš to počela?

Komu sedaj delam vse prav?
Sama sebi. ?

Res ni vredno zaradi ega pohodit zakon.

Zakaj253, 21.03.2025 ob 07:44

Kot bi brala svojo zgodbo. Moja se je sicer zelo hitro koncala, a rabila sem leta, da sem se lahko v miru pogledala v ogledalo, da sem si nazaj zgradila samozavest, ki jo je zatolkel tja dol do kitajske…pocela sem vse, da bi mu ustregla, nikoli dovolj dobro, nikoli pohvalil frizure, vedno kritika, nova obleka? Totalen ignor. Pocutila sem se staro, nerabljeno, zavrzeno, nicvredno. POSTAVI SE ZASE! Klinc pa sol v juhi! Moja mama je vse nase pritozbe glede hrane hladno zavrgla-pa pejte v gostilno. Jutri mu sploh ne skuhaj in pojdi ven, pojdi do druzine, prijateljic, ljudi, ki te imajo radi in jim to povej. Vsi se bodo postavili zate. Tvoj moz se ocitno ne. Zbudi se in se odloci, da si vredna in DA SI DOVOLJ! On samo manipulira s tabo. KER LAHKO. Kaj pa ti bo naredil, ce mu jutri ne skuhas? Te je strah njegove reakcije? Kaj pa ti bo naredil? Vpil, te ponizeval, ne bo govoril  s tabo cel teden?

Odloci se imeti rada. Na prvem mestu si ti, ne on.

Drzim pesti zate. Srecno!

Podpis pod tole.  S tem prilagajanjem, da kuhaš njemu ljube jedi in se smejiš šalam, ki jih ne razumeš itd, si izgubila sebe, ce si se sploh kdaj imela.

Pa kdo zaboga je on, da ti bo diktiral, kaksna moras biti? Ti si TI in tocno taka si V REDU!

Zakaj to pocne? Ker lahko. Ker mu TI dopuscas! Vzemi se no v roke in postavi MEJE. po mojem ne ves tocno, kaj je to, ker so te v otrostvu preparirali z ugajaj, bodi pridna, ustrezljiva, prijazna ipd. Fak off s tem. Ni ti treba biti vsem vsec! Se najmanj pa mozu – obicajno se dva izbereta, ki sta si vsec in njegov problem je, ce mu nisi, ne tvoj!

Ena dobra za postavljanje meja: dovolj imam tega, da se moram skrčiti, da vam ustrezam! Sem kot sem in mirno se lahko zadavite s tem.

Mislim, da si si že sama odgovorila.

On se je spremenil, ti pa ne!

Edina konstanta je sprememba. 

Morda si postala preveč monotona v svoji rutini oziroma v coni udobja. Ali je vse tvoje življenjsko poslanstvo resnično zgolj zadovoljevanje moževih potreb? Morda si postala zanj malce nezanimiva, ker si vedno le njegov odsev, ne pa oseba s samostojnimi vsebinami.

Deluje, kot da si preveč odvisna od njega. Ali v glavi ali dejansko – ne igra več nobene vloge, saj je eno rezultat drugega in vice versa. 

Začni enkrat za spremembo ugajati zgolj sama sebi, ne njemu. Če se še spomniš, kaj so tvoje želje …

Kot bi brala mojo zgodbo…sledilo je ignoriranje,obtoževanje,da imam drugega,sarkazem,nadzor

Seveda sem odšla,ker mi je bilo dovolj.Po parih mesecih sem začela spoznavat preko terapije,da sem živela s prikritim narcisom in vsak dan znova se tepem po glavi,zakaj nisem že prej odšla.

Od najboljše prijateljice mama mi je enkrat rekla,da moški bolj kot je star bolj je siten. To drži kot pribito. Žal pa si tudi ti izgubila sebe v prilagajanju njemu.Težko boš rešila ta odnos,ker tvoj partner s tabo samo manipulira in si mu nadomestek mame. Verjetno je tudi za njega vsaka ko pride mimo v njegovih očeh boljša od tebe. Žal si me ženske v svoji glavi domišljamo,da smo nekaj posebnega.  Moški pa večinoma gledajo ženske kot seksualni objek in bi šli z vsako ko ima pet minut časa. Želim ti,da najdeš mir in srečo pri sebi.

Anonimno 5432, 21.03.2025 ob 14:39

Poskusi še malo boljše skuhati, še malo boljše očistiti, če malo boljše oprati njegove usrane gate. Mogoče te bo potem bolj spoštoval. /s

Hi hi hi… kaj pa, če bi ON poskusil v praksi njej pokazati, kako naj bo kuhano, pospravljeno in počiščeno? Saj ima dve roki in razjasnjeno, kako mora biti, kajne?

Zelo si pametna /s

On je tebe spoznal takšno, kot si bila. Potem si postala človek, ki želi njemu ugajati, z miselnostjo, da veš, kaj njemu ustreza. Torej si se ti spremenila. Zagotovo se je tudi on, z leti se spremenimo vsi, ampak verjamem, da razumeš, kaj želim povedati. Sama sem bila v takšni vezi dolga leta. Imel me je rad, počela sem enako kot ti. Tudi na koncu veze me je imel rad, ampak je odšel z drugo. Mogoče bi še danes bila par, če bi jaz ostala pristna. Ampak takšna, kot sem danes, JAZ ne bi živela več z njim 🙂

Samo en razlok je ,druga ženscina.

Disfruta del mejor contenido de TV con Magis TV APK. Desde deportes hasta entretenimiento y películas, todo en un solo lugar. Descárgala gratis en themagistvapk.net.

Zanimivo kako vse ženske tulijo v isti rog kakšne narcise imajo, dejansko pa so prav one psihotične narciske.

Nova vrhunska tema o srečnih vezah!

Več kot 30 let strasti sva imela. Potem se ga pa kar naenkrat nisem smela več dotikati. Seks je bil najboljše med nama. Sam užitek. Pa me je gledal, kot, da sem stara in grda, od njega 3 leta mlajša. Ni mu bila več všeč moja hrana, moji nohti, lasje…, moje telo. Pa sem ga pustila. Rekel je, da sem neumna. Sedaj je z 8 let starejšo od mene, prej je pa pecal 30 letnice, starec.

Stay ahead in the world of cursed energy with Jujutsu Infinite codes from https://jujutsuinfinitecodes.net/. Whether you’re new or a pro, you’ll find all the working codes in one place. No spam, just real-time updates.

Pa v bistvu ti fejkaš odnos do njega že od začetka. Nista odkrita drug do drugega. In zakaj se ves tvoj svet vrti samo okoli njega? Ti ne dovoli imeti svojega življenja? Se smeš obleči kot si želiš ali te on komandira?

Tami286, 20.03.2025 ob 23:04

Moj mož se je zelo spremenil. Zdaj, ko pogledam nazaj, vidim, da se ni zgodilo čez noč. Počasi, skoraj neopazno, so se začele kopičiti pripombe. Sprva drobne, komaj slišne, tako nežne, da sem jih včasih zamešala za šalo. Ampak potem so postajale glasnejše. Vedno več stvari ga je začelo motiti in nič več ni bilo prav. Prej sem verjela, da sem dobra žena. Kuhala sem njegove najljubše jedi, skrbela za dom, ga poslušala, ko je bil utrujen od službe. Smejala sem se njegovim šalam, čeprav jih nisem vedno razumela. Vse sem poskušala narediti tako, kot sem mislila, da si želi. Toda kar naenkrat se je zdelo, da vse delam narobe. Preveč soli v juhi ali premalo. Obleka ni prava. Frizura mi ne pristaja. Glas preveč razdražen, ko ga pokličem k večerji. Premalo zanimanja za njegove težave. Preveč sprašujem. Premalo poslušam. Hodim prepočasi, govorim prehitro. Vsaka malenkost, ki sem jo nekoč počela brez težav, je postala napačna. Nekega večera sem stala pred ogledalom in se vprašala, kdaj sem se nazadnje smejala brez strahu, da bo moja radost napačna. Kdaj sem se nazadnje počutila ljubljeno, brez občutka, da sem breme? Spomnila sem se dneva, ko sva se prvič srečala, njegovega nasmeha, topline v njegovem glasu. Takrat sem bila dovolj. Takrat je bilo vse, kar sem naredila, prav. Zdaj pa nič več.
Zakaj se je tako spremenil? Me ne ljubi več? Ima drugo? Ga muči kaj, česar mi ne pove? Je bolan? Ali je z leti postal nekdo, ki ga ne prepoznam več? Nekaj časa sem dvomila vase, da sem se res jaz spremenila, zdaj vem, da je on tisti, samo zakaj?

ne mara te (več) in ima verjetno drugo.

POšlji ga v K*, počasi in lagano se pripravi na odhod. Pod tvojimi pogoji

https://bluelockrivalscodes.net/ brings you all the working Blue Lock Rivals codes in one spot. No more hunting across Reddit or YouTube — just clean, simple, and updated lists.

Zelo žalostno je brati takšne zadeve. Po mojem mnenju po navadi pride do tega zato, ker po parih izmenjanih sporočilih že skočita igro dveh teles. Vse je super in vse, spregledajo se minusi, ker takrat so minusi nepomembni in nemoteči … vse dokler se ne začne – seks imata kot ritual, ne dogaja se nič novega, že dolgčas, kuharca si zanič (ne ti, primer samo dajem), ampak ti tega ne bo rekel, ker te hoče seksati, potem mu itak ni všeč tvoj stil oblačenja, ampak še vseeno je seks v igri in ti tega ne bo rekel, ker mu je vseeno itd … ko pa opazi, da je resna zveza že tako daleč, da je res že prepozno in težko iti ven, se pa začne to, kar sama pišeš. Spregledal je kaj je našel in ugotovil, da te je imel samo zaradi seksa. Enako velja tudi za ženske. Tudi ženske iščejo partnerje samo na podlagi seksa, nato pa isto ugotovijo, da je njihov sanjski tič v bistvu en cel fič firič …

Moj primer? Z ženo sva skupaj 15 let, poročena 9. Še danes se imava zelo rada, veliko klepetava, se šaliva, se smejiva, seksava skoraj vsak dan, jaz brez nje več ne morem živeti, ker jo prav obožujem, vsak dan se na novo zaljubim v njo, vsako večer se stiskava v postelji in skoraj vedno zaspiva objeta (razen poleti, ko je prevroče), je zelo ljubeča, skrbna, odlična mama najinim otrokom, in kar je najpomembnejše, ona je meni vse. Pri nama je bilo tako, da sva se kar nekaj mesecev dobivala v LJ, jaz iz enega konca slovenije, ona iz drugega, tam sva se prvič spoznala, nato pa vsakič kam šla, recimo na sprehod, kakšen muzej, koncert, kino, izlet na kakšen del slovenije, se po dveh mesecih prvič poljubila in prvič seksala po šestih mesecih … res je bila muka zdržati obema tako dolgo, ampak sva. Nisva se spoznala samo preko seksa, ampak sva se res odlično spoznala. Ne menjam je za NIČ na svetu. Že res, da ni manekenka za marsikoga, ampak zame je najlepša in tudi najbolj razgledana oseba na tem svetu.

Res pa je tudi, da sem na njo “čakal” 30 let. Upam pa, da ona isto razmišlja o meni, ker je tudi ona tista, ki me zelo velikokrat objame, poljubi, v javnosti prva prime za roko …

Pred njo sem imel nekaj zvez, ki so bolj kot ne temeljile res na taki osnovi, kot jo pišeš avtorca, ampak te sem takoj odpikal. Ne delaj si upanja. Če nimata otrok, zbeži stran od njega čim prej, seveda pa karkoli boš se prej odločila, nujen pogovor z njim, če tudi z grda, samo da dobiš odgovor kaj se dogaja z njim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close