Nič ne pomaga ….
Bo najbrz drzalo, me je malo zaneslo, ker sem prisel pod vpliv prijatla Strumpa…
Sem pomislil na tisto staro zgodbo, saj poznas:
do dvajset – radovednost
od dvajset do petindvajset- iskanje moza
od petindvajset do petintrideset – otroci
od petintrideset do petinstirideset – strast
od petinsrdeset do petinpedeset – navada
od petinpedeset naprej- mascevanje
pozdrav, Pepi
Ravno danes sem dobil telegram, da so podatke o anketi spremenil in da po novem za moške in po takem vrstnem redu so dobili nova imena:
Najbolj priljubljena imena do 25 leta so – Željko-ti
– do 35 /37 leta so – Tvrdko-ti (hahahahhahaaha)
– -do 45 leta so – Nedeljko-ti
– nad (sorry) so – Spomenko-ti
Dan Marija! …aj, aj, moram nekaj napisati…si se pa poglobila. Lepo. Mi je všeč tisto o ženskah…pa ti to čisto resno misliš? Da se ne postarajo…after 40…??? Malo morgen… tako pa je moje mnenje. Ne mi rect, da so kar večno mlade…mogoče po srcu. Povej no, izdaj mi to tvojo skrivnost, kako se ženska ne postara? Le kakšen eliksir večne mladosti mora popiti…me pa res zanima. Lahko lepo prosim izdaš ta tvoj recept. Kaj jo ohranja mlado?
Ljubezen z veliko začetnico ali pa mogoče…nategovanje gub na obrazu…pa ne reci, da je to lifting…ne mislim vožnje z dvigalom…gori in doli, ampak…mogoče se pa da…gube nategovati še kako drugače. Ne vem… Stoj Marija…obrazlozi no, prosim! Že glede na Terry Murgler pa Angel parfem…Boš? Saj si ti tudi njegov uporabnik, si enkrat priznala. Vsaj v tem sva si podobni…drugače pa nisem tvojega mnenja.
Na temo lastnine in njene razdelitve, pa ne bom napisala nobe…je vse en velik joke! Razumem te, da bi imela določene osebke M spola iz foroma…nisi edina.
Lep dan v čakanju na tvoj odgovor.
Ženska! Prosim odpiši!
LP
Angel
Pozdravljen angel,
Kje si hodila, kje si bila? Smo tud tebe tukaj ze pogresali…!
Ceprav je ta forum prvenstveno namenjenjen tistemu, po cem nosi ime, vcasih tudi kaksno resno recemo. Vem, da ne mislis dobesedno vse tako kot zi zapisala in nagajivo izzivas Marijo, pa vseeno… To kar bom zapisal mislim tokrat zares, tebi pa prepuscam interpretacijo, lahko razumes tudi vic… Lahko pa vzames to tudi kot “bluzenje”, saj sva se ob tej besedi prvikrat skoraj sporekla, se spomnis?
Mislim, da ima vecina na tem forumu kar dobre moznosti, da ostane zelo dolgo mlada in to ne samo po srcu. Intuicija mi pravi, pa da ima najvec moznosti ravno Marija. Ko Marijo vprasujes za recept, si omenila ljubezen z veliko zacetnico. Iz tvojih besed bi lahko kdo sklepal, da imas morda svoje razloge, da dvomis v to? Vsi smi mi izraz naših predstav. Ti si to, kar misliš! Jaz verjamem, da je osnovni predpogoj za zdravje in tudi telesno lepoto in sploh najvažnejše kar potrebujemo v življenju ljubezen. Ljubiti pa moramo najprej sebe, če hočemo obvladati svojo usodo. Živeti moramo v harmoniji in notranjem zadovoljstvu s sabo in s svojim clovsekim okoljem in tudi naravo… Tako je treba ziveti tukaj in sedaj, v tem trenutku, in za vedno… Po tistem, kako pise Marija, bi rekel, da uporablja prav ta recept. Morda se pa motim! Me mocno zanima, kaj ti bo ona odgovorila..?. Vcasih, ko sem srecal kaksno gospo tezko dolocljivih let, ki ji je izzarevala tisto “fascinantno lepoto”, ki je pritegnila moj pogled, sem se spraseval, enako kot ti, kako ji to uspeva. Tudi na lifting sem pomislil…, sedaj vem…, da obstajo tudi naravnejsi nacini… In kako se pride do tega? Ja, to to zivljenje je po svoje, ce uporabim tvoje besede ” vse en velik joke!” Marija je danes zapisala: ” Pepi, tu gre za najboljše, najbolj cenjene, najatraktivnejše,
najekskluzivnejše, naj-nepozabne, ampak ……….. kaj bi ti naštevala …. gre za izkušnje, dragi moj, izkušnje!!!!”
Do izkusenj pa se pride na razlicne nacine, najbolj bolec pa je, “ce te pici kaca”. Na, ze spet sem uporabil Andrejkino prispodobo… “Madona, kaksen filozof sem postal, uf, kako ta forum vpliva name…Ne bom nic bral, ker potem zanesljivo ne bi poslal….
Pepi
Oj ti preljubi Angel, te je zapopadla melanholija? Nikar, poglej gori v zvezde! O staranju – vzemi vse v zakup, kar ti je dano, slej ali prej pride k vsaki ženski njen čas. Važno je le, da mu vrata odpreš na stežaj, pa naj prinese, kar hoče.
Veš, če je bog že moral dati ženski gubice, bi ji jih lahko dal na podplate, kaj meniš. Sem se danes zjutraj “fasadirala” in se pogledam za spoznanje malce bolj od blizu, kot poprejšnje dni. Kdo bi vedel, zakaj me je to prešinilo in zakaj sem nakon k ogledalu povečala!!! Mar ga ne bi, vrga! Se mi je hotelo kar strgat, ker sem opazila dve gubi več, kot jih je bilo!!! In tega je kriv Forum, ker se zadnje časa ogromno smejim. Res ogromno. In ker moja koža ni kot koža ….., plačujem zdaj grehe za smeh!!! Ampak, ljubi Angel, takih grehov si v življenju želim še in še – smeha!!! Če bom zato plačevale davek z gubami, sem lahko tudi kot zavesa na oknih, verjemi mi.
Se postaramo, ljubi Angel, se, ampak od nas samih je odvisno, kdaj je začutiti tisto “postaranje”. Poznam gospo, ki ima ker lepo število let, 65, pa ti po pravici povem, da izgleda 15 let mlajša. Zakaj? Zaradi njene živahnosti, veselja do dela in življenja!
Tako, še bi lahko razpredala o starosti, o izgledu, ampak, ravno včeraj, ko sem odhajal iz službe, mi je sodelavec nekaj govoril o lepoti in mi na koncu dejal: lepote ne kupi noben denar; če je nimaš, je nimaš in konec. Kdor je namesto lep pameten, ta bo iskal nekaj drugega, ne lepote!! Jaz pa v šali nazaj: poslušaj ti, filozof nesramni, kaj pa, če nimaš ne enega ne drugega! Ti pa ni pomoči, mi odgoori.
Porazno resnične so njegove besede! In kaj zdaj? Kje naj kaj iščem, če mi ni pomoči! Kje, na forumu vendar, kajne Angel! Tukaj me nihče ne vidi, kašna sem, nihče ne vidi mojih gub, nihče ne išče tistega, česar nimam.
Bodi zadosti, Angel, vem, da ti nisem odgovorila na tvoje vprašanje, ampak, vedno pa mora ostati tisti Kako, Zakaj, Kdaj …. drugače tudi ni “Panta rei”.
Lep pozdravček,
Marija
Marija,
Z odgovorom nisi izneverila mojih pricakovanj. Ko sem sinoci pisal Angelu, sem bil krivo pozicionaran, tako da je moj post priletel na glavno temo, tako da ne vem ce ga bo prebrala. Vseeno…, hotel sem ji povedati enako, morda celo malo vec…. Lepo jutro obema,
Pepi
Pepi, zdaj je jutro zagotovo še lepše, lepše zato, ker sem tudi jaz prebrala vse tvoje poste, lepše, ker ….. skrakta, lepo in za to lepo (podaljšan “e”) si zaslužen tudi ti. Hvala.
Marija
Jutro Marija…! Aj, aj…stoj Marija počak nu še mal…(joke). Od višene se mi rado zvrti…pa tukaj od zgoraj se vse drugače zdi…gub ne vidim na obličju tvojem…na podplate pa ne morem kukat, če pa po njih hodiš…nogice, nogice zapeljive tale Marija ima…pa še zna…uhuhu Marija je pa taprava…ženska!! Pa kje mi hodiš ti Marija! Je bela cesta…Resno! Čisto resno! Draga moja Marija, mi je hudo, da te ne vidim skozi tale butast ekran…a greva na kavo? Ma…no sem skoraj 40 let stara, tale mesec bo zabava…problemov z gubami še ni…na podplatih jih tudi ni…razen čevljev gubic še ni. Lepo si napisala, si si dušo odvezala. Sedaj te pa imam kr rada.
Resnično! Me osrečujejo tvoji odgovori! Taka mi ostani! Boš? Pa…please preberi novi Cosmopolitan…ima ed dober članek…o…ohoho! (to mi delej!)
Lep dan ti želim Mary…pa veliko smeha!
Tvoj Angel
Iz tvojih ust, ljubi Angel, v božja ušesa, kar se dneva tiče in tvoje ljubzeni do mene. Spet sem si nekaj zaslužila, hvala ti za to in hvala za nasvet (kaj naj preberem -bom!!).
Cmočka na lička,
Marija
Jutro Pepi! …ma, tisto o pogrešanju…no, ja hvala. Načeloma me tu gori, žal ne bo…no, razen včasih! Si se pa razpisal…saj vem, da znaš! Ti znaš…ti znaš! Ampak…hvala za nasvete…pri mojih letih (40) ni še problemsov z gubami in videzom…malo dano od boga, malo likanja in nategovanja…gubic, pa je šlo…ampak…poslušaj prosim! Parlale…v življenju sem videla že mnogo žensk, katerih bog ni navdahnil z neko posebno lepoto, pa so lepotice taprave…notranja lepota jih je pozlatila in naredila take kot so…pa poznam kar nekaj krasotic, ki so prevzetne, ošabne, podle in žleht…no in ravno ta grda notranjost jih je spremenila v nekaj letih v prave grauž grdobe!!! Ta grdota…pa sega do kosti! Se strinjaš? Napiši! Imam prav…mi je Marija všeč in jo imam rada, ker je prava ženska…ta tudi zna…in ve! Sem slišala pohvale tudi od moškega sveta…res, posebno Janiju je všeč…(sorry Jani, boš že preživel, načeloma ne izdajam skrivnosti…to pa moram!) No Pepi! Napiši…Vesela bi bila tvojega odgovora. Resnično bi me osrečil!
LP
Angel
Khm, jej, jej, Angel, zdej me pa imajo….. jej, jej….. Ampak, če govorimo o ženski lepoti, zame velja predvsem tista, notranja lepota….ma pa saj si sama napisala…. Ne strinjam se pa s tistim, da ženska v srednjih letih mora biti lepa, moškemu pa ni treba (Hemingway, Notredamski zvonar)…. Od kar sem na tem forumu, se mi zdi, da me je začela dajati kriza srednjih let…. Noben las ne stoji več prav, pa britje, pa dišavljenje….kriza res….tud’ moški moramo biti “lepi” :))))
Pa leeeep dan! Vsem skupaj! Pa enga cmokca :)))))
Jani
Yes, Angel, natancno to sem hotel povedati, kar si napisala, sam jaz zmeraj zafilozofiram, da na koncu ziv bog tezko razume. Upam, da se bom spet naucil enostavnejse povedati, kar mislim… … Jaz gledam na lepoto natacno tako, kot si jo ti opisala. In v zadnjih letih se mi izostril cut za taksno prepoznavanje. Nisem pa nic dvomil v tvojo lepoto, le tisto malo ironije v tvojem pisanju me vspodbodlo. Tudi o Mariji sem vse rekel. Ne poznam je, vendar vem, da je lepa. Drugacna preprosto ne more biti, sodec po tistem, kar izzareva njena misel in razpolozenje… Saj sem ji napisal, da bo iz vseh nas naredila odvisnike…
Pozdrav,
Pepi
Počutim se …. lepo, ampak – res lepo in …. čudovito. Ej, ljubčki, hvala vam za ta blagodejen učinek vaših besed. In ….. malokdaj mi je bilo v življenju tako zelo lepo, kot danes … tega ste zaslužni vi vsi. Lep in hudo prijeten vikend vam šeli,
Marija
Vidim , da se poslavljas , zato ti vracam lepe zelje za cez vikend.
Naj bo vsaj ta bolj soncen kot danasnji dan.
Privoscite si vsi , ki odhajate domov , kasen fin , disec , vroc kostanjcek , zvecer , pred ognjem , zraven popijte pozirek dobrega , ki vas bo ogrel in naredil vase misli in zelje voljne ;))
Zvijte se v klobcic , ob vasem najdrazjem , zavijte se v toplo dekico in sanjarite , sanjarite, sanjarite….
lp a.
P.s. Upam , da bom v ponedeljek hitrejsa od Marije , z lepo mislijo za cez dan , ce pa ne, vem , da bo to ona oravila bolje od mene :))
Perla, a ti zmeraj vse takoj vrnes? No, zasedaj ne skrbi, izgleda, da je pri meni zaenkrat podobno kot pri tebi. Klepetat je vseeno lepo, mar ne? Ko pa se med “kaznjenci” vsak po svoje trudi, da nam je lepo… Kaj mislis, kam je Strumpi izginil, pa Jane tudi nisem danes opazil?
Upam, da si skuhala dobro kosilo…
Bok,
Pepi
Dragi moj Pepi!
Tole, ti pišem iz dna mojega srca. Hvaležna sem ti, da si kot edini izmed vseh mojih prijateljev in prijateljic, opazil, da me ni. Tu vidim, da res misliš na mene :)), zato si zagotovo zaslužiš javno pohvalo. No, pa saj nisem povedala nič novega. Prav vsak tu ” gor “, te ima zelo, zelo, zelo rad. Prav tako kot te imam jaz.
Poleg svojega dela, sem zadnja dva dneva, imela za opravit neko zelo nujno zadevo, ki je terjala od mene veliko preudarnosti in razmišljanja, pa sem se malo oddaljila od foruma. Mislila, pa sem vseskozi na vas, tudi na tebe posebej, pepi.
Zunaj na vrtu, mi že dva dni, poje, ne žvižga, en ptič. Non-stop, prav hecno, luštno in zanimivo…Sem najprej mislila, da je en hec, pa ni. V hitrem letu je švignil na mojo brezo, pa mi ne uspe odkriti njegove identitete.
Aha, če je pa to kazenski oddelek, je pa tukaj prav fino. Vidiš, da ga moraš včasih kaj biksnit, potem pa te lepo pospravijo tam, kjer nam je najlepše. Prav krasno!
Svež jesenski cmok vsem………Jana
Dragi moji!
Vsem zelim lep vikend..prezivite ga karseda lepo v objemu najdrazjih.
Nekateri bomo pac ostali se malo tukaj gor…da se forum ne zrusi,medtem ko vas ne bo.
Predvsem pa se slisimo spet v ponedeljek,ko boste novim delovnim zmagam napoti!heheh Lep pozdrav in mejte se!
PEPI!
Jest vse vracam..in to duplo!
Pa nic bat..
Grizem redkokdaj..pa se takrat samo ko se ..khmmm..
Kosilo pravis..hja..bi mogel fadila prasat..jest itak zivim od ljubezni in zraka,ki ga diham!
Ves.me veseli..da si nekako za mano..mislim v korakih…le tako naprej!
Veliko srece in enga*..zasluzis ga!Marija ne bit huda…
Bye
Dan Jani! Malo pozno…ampak…NIMAŠ PRAV! Verjemi nimaš…naj ti povedo ženske, ne verjemi samo meni…za moškega lepota ni pomembna oziroma ženske to gledajo z drugimi očmi. Lepota moška ne šteje prav nc. tako kot lepa slika na steni…brez veze. Nisi prebral vse svetovne literature, žal. Saj ni samo Hemingway, so še drugi to pisali…jih imam v svoji lepi glavi…Shakespeare, Gette…ma malo morje jih je…prave ženske, pazi prave na moško lepoto gledajo na svoj ženski način…moški mora biti dober, ljubeč, nežen in grob, močan, poželjiv, očarljiv, duhovit…pa pogumen. Ti bodo še ostale povedale isto. Lepota je minljiva…očarljivost ne, duhovitost ne, ljubeznivost ne, nežnost ne…verjemi. Me bolj privlačijo očarljivo duhoviti, otroško nagajivi, ljubeznivi pogumni moški, kot pa hladni lepotci…ti naj kar ostanejo pred zrcalom…To sem ti želela povedati. Nimaš prav!
Vseeno, tvojega mnenja ne morem in tudi ne želim spreminjati. Povedala sem ti samo moje osebno mnenje.
LP
Angel
Forum je zaprt za komentiranje.