Najdi forum

nič ne morem napisati

SAj to tudi verjetno ne bo šlo… ampak probam lahko!

A bi kdo vedel zakaj je tako? Ko hočem kaj napisat in dam pišlji mi en čas gre (sicer zelooo počasi) pol pa naenkrat strežnika ni mogoče najti… In to že 4 dni.

Če s tem misliš pisanje po forumih, bo verjetno potrebno spucat mašino z Ad-aware itd…Malo o tem tu:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Nic ne pomaga. Zdaj sem ga spucala pa isto sranje.

Malce hitro si ti to opravila…kaj pa antivirusni pregled pa trojanci??

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Sem ga samo z ad-aware pregledala. Se mi več ne da ker sem že na robu živčnega zloma. Se bo moj dalje ubadal! Ampak niti na drugem rač ne gre! Sta pa povezana z routerjem. Ti lahko pišem na mail če te še kaj zanima, ker po gsm-ju ti težko pišem oz gre počasi.

Če ne gre niti na drugem računalniku, ne išči težave v računalniku. Najprej izklopi in čez kakšnih 20 sekund spet vklopi router, če pa to ne bo pomagalo, postopek ponovi z modemom. Če to ne bo odpravilo težav, je problem na liniji.

VAu, neverjetno, router je bil kriv!!!

Hvala! Sem ti pivo dolžna!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close