nic mi ni jasno
Imam mešan do masten tip kože, ampak imam tudi že gube. Stara sem 34 let.
Kateri puder mi priporočate? Mislim, da so za gube bolj mastni pudri? Kaj mi svetujete? Uporabljam pa Vichy-evo kremo normaderm ali s mat, pa tudi tisto za gube občasno. Vse mi zelo odgovarjajo.
Vnaprej najlepša hvala za odgovor, ki ga komaj že čakam.
Klara
Lep pozdrav!
Ali veste, da sploh ni tako slabo imeti mešan in masten tip kože. Masten in mešan tip kože se kasneje postara in zguba, kajti vezivno tkivo in tonus sta bolj prožna. Je pa res, da z leti postaja pri večini uporabnic koža bolj suha.
Svetujem vam, da uporabite puder, ki je namenjen mešanemu in mastnemu tipu kože, še posebno sedaj, ko postajajo dnevi vedno bolj topli.
Svetujem vam, da uporabite IsaDorin puder Sheer to Cover, ki je brez olja in ne masti, je neodišavljen, odličen za občutljivo kožo. Puder je zelo zanimiv, ker ga lahko nanašate po plasteh, kar pomeni: če želite dnevni make-up ( naraven ) nanesete na obraz le eno plast, če želite bolj prekrivajoč make-up, pa nanesete več plasti pudra na obraz. Puder se pri večkratnem nanosu ne svaljka.
Za gube niso bolj primerni bolj mastni pudri, ampak bolj vlažilni. Bolj mastni pudri so tudi bolj kremozni pudri. Kremozne teksture pa se po določenem času po nanosu zelo rade “vgrezajo” v gube in le-te še bolj poudarijo.
Glede nato, da imate mešan do masten tip kože, vam za enkrat odsvetujem vlažilen puder.
Lp Nada
Forum je zaprt za komentiranje.