ni zvoka
Danes sem na novo naložila win xp in sedaj nikakor ne morem uspeti s ureditvijo zvoka, da bi kaj slišala, samo tisti zoprn zvok iz računalnika se sliši. Zvočniki so prižgani in to so tudi isti zvočniki, ki so bili nameščeni že prej, preden sem na novo inštalirala windovse.
Če grem v sound and audio devices, mi napiše No Audio device, da bi jo pa v harwerju najdel pa ne, vsaj jaz ne bi vedla za to.
Prosim za pomoč, sem že čisto obupana.
Hvala
najboljš je da daš CD v CD-rom od matične plošče in greš na ikono moj računalnik desni klik,poiščeš na spustnem meiju ‘upravljaj’klikneš nnaj se ti odpre eno okno poiščeš na levi strani ‘upravitelj naprav’ klikneš na to se ti na desni strani odprejo napisi in poiščeš ‘Sound,video and game controllers'(mora pa bit ta zadeva označena z rumenim vprašanjem,to je znak da nimaš namščenega gonilnika) in spet desni klik in klikni ponovna namestitev(ali nekaj takega v zvezi s tem) gonilnik in ti čarovnik sam poišče in ti ga bo našel iz CD-ja ga namestil in bi moglo delovat.To je če imaš integrirano zvočno kartico na plati se pravi če je vdelana na sami matični plati.Če pa imaš zvočno posebaj dano v PC je pa isti postopek sam moraš najt CD od zvočne.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.