Ni več zvoka
Živjo!
Imam problem z mojim notesnikom in zvočniki oz. ne vem, a je problem software ali hardware narave.
Torej, že pred kakšnim letom sem opazila, da je ob poslušanju glasbe postalo bolj tiho- kot bi recimo crknil zvočnik na eni strani. Potem se je začelo dogajat, da sploh ni bilo zvoka, čeprav je bil winamp vklopljen- je kar “crknilo”. Če pa v tistem momentu zagnala media player, je pa napr. delovalo normalno. Nato čez nekaj časa je bil zvok spet nazaj pri winamp. Naslednja ugotovitev je tudi bila, da če zvok izgine, se grem igrat tukaj spodaj v orodni vrstici na desni, ko je tist “volume” za naštimat glasnost. Tega sem na hitrco pomikala gor-dol in zvok je čudežno prišel nazaj. Nimam pojma, kako to.
Te dni pa mi je spet crknilo, ko sem poslušala glasbo v winampu. Pa se ni dalo vzpostavit zvoka s to volume zadevico, zato sem vklopila še media player, kjer mi spet ni delovalo, a ko sem se malo igrala z volume gor-dol, je spet prišel zvok nazaj. Nato pa je spet izginil in zdaj karkoli naredim, zvoka ni več.
Naj še povem, da kadarkoli mi je zvok izginil, je pri vklopu BS playerja delovalo vse normalno. Zdaj tudi, če vklopim BS player, nema štime.
Druga zadeva so slušalke. To tud je že ful dolgo, da če poslušam na slušalke glasbo, moram vtič le napol not dat, da slišim na obe. Če je vtič not zataknjen do konca, slišim samo na eno slušalko. Je pa to samo takrat, ko sem poslušala glasbo. Če sem gledala filme z BS playerjem, sem normalno slišala na obe, ko je bil vtič do konca not. Pa slušalke niso krivec, ker sem jih sprobala več in je vedno enako.
Meni se zdi vse to malo čudno in ne morem ugotovit, kaj je vzrok temu. Ima kdo kakšno idejo?
Forum je zaprt za komentiranje.