Najdi forum

Ni šumnikov…

Ojla!

Najbrž čisto butasta fora, sam res ne vem… po formatiranju računalnika in novem inštaliranju, nimam šumnikov. V sistemskih obvestilih, pa na Total commanderju (menu), mojem računalniku…

Res mi ni jasno kako naj zadevo nastavim, da bo prav.

Bad ideas indicate an open mind...

@Jenna, če znaš formatirati in na novo naložiti OS ni vrag, da ne bi znal(a) na NADZORNI PLOŠČI nastaviti tudi LANGUAGE, da ti bo prikazovalo šumnike!

Sem, pa noče in noče! Ne vem, v čem je problem…

start -> control panel -> Regional and Language option -> Languages -> Details -> Add -> izberi vse Slovenian -> potem poglej v istem oknu pod Default input language -> izberi Slovenian – Slovenian

Srečno

Ja, sej tam sem najprej začela… pa začuda med opcijami ni “Slovenian”… hvala za pomoč vseeno, se bom še mal poigrala…

Prvo moraš dodat Slovenian na seznam, da ga vidiš. Pomojem se tu izgubiš.

Ko bom doma, bom naredila print screen… to pa znam! 🙂

Slo pack ?

Najprej pod Language Settings izberi Central European v Windows 2000 oz Code Page v Windows XP (kar pa je že po default izbrano). Vse pa najdeš pod Regional Settings oz Regional and Language Settings.

Za kaj več pa moraš povedat kater operacijski sistem gre.

Morda pa je naša Jenna snela z neta kakšno prirejeno verzijo XP-jev, ki nima podpore za slovenski jezik. Zadevšno se tudi v takem primeru sicer da popraviti, vendar bo potrebno malce več znanja, ne zgolj o formatiranju diska.

Jenna ima original okenčka, hvala… 🙂 XP, SP3… sm probala vse nasvete in žal, očitno sem res en trot, ker mi preprosto ne uspe!

Sej šumniki povečini so, razen pri opozorilnih oknih in pri Total Commanderju ne. Ta pa res ni original, priznam… drgač, Mozilla, pa ostalo, vse špila, sam ta malenkost me daje… v bistvu gre celo samo za Č-je…

Ma bom res prou slikco napopala – vedno pozabim. Pa hvala vsem za nasvete, mi je všeč da ni neke nestrpnosti… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close