Najdi forum

ni strešic

na mojem prenosniku ko hočem kaj napisati v wordu ali kje drugje,NI STREŠIC???!Ali kdo ve zakaj?

Lp.Smrt ni potrebna!

Pa uporabljaš področne nastavitve – regional setings … srednjeevropsko Windows 1250?

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Tudi na mojem racunalniku, vendar na stacionarcu, pri pisanju npr. na forume – kot v tem primeru, ne morem uporabljati crk s stresicami (pri pisanju v wordu pa lahko). Ker sem laik na tem podrocju, lepo prosim, ce mi napisete postopek – korak za korakom – nastavitve, da bi pri pisanju lahko uporabljal tudi te crke.
Lep pozdrav, Janez

Če želiš – korak za korakom – potem nam vsaj zaupaj katere windowse in kater spletni brskalnik uporabljaš.

Trenutno nimam pojma, ker sem v službi, bom pa sporočil zvečer, ko se bom utegnil “posvetiti” domačemu računalniku. Zaenkrat hvala in lep pozdrav. Janez

Menim, da si z namestitvijo kakega tujega programa zbrkljal ekranske fonte, pa sedaj ni več šumnikov.

Ugotovil sem, da so windowsi XP, version 2002. Kam pa naj pogledam oziroma kako naj ugotovim, kateri spletni brskalnik uporabljam? Mogoce izgleda, da se norcujem, vendar res nimam pojma. LP J

tud men se je to zgodl, mam pa windowsw xp sp2, pa ne morm pisat sumnikov v internetnih straneh, forumih, iskalniki, v wordu pa deluje.

kaj nej nardim

V brskalniku na “pomoč, vizitka”

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close