Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Ni službe .. se je ne dobi ( 35 letnica )

Ni službe .. se je ne dobi ( 35 letnica )

Ja, imela si srečo, očitno veliko večjo kot pamet, glede na to da si brez izkušenj za delovno mesto. Če ne verjameš, si poglej število brezposelnih in pa primerjaj s številom prostih delovnih mest v Sloveniji.

Za 42-letnico

Povej v katerem kraju si, kajti če si v LJ me sploh ne čudi. Kje drugje je to skoraj iluzija

Mene pa čudi če je v Ljubljani. Na razpis se prijavi cela Ljubljana, Gorenjska in Celjska regija. Torej?

Punce, samo ne obupat. Jaz sem tudi konec aprila popolnoma nepričakovano dobila odpoved.
Od takrat poslala cca. 20 prošenj, imela 8 razgovorov in tudi podpisala pogodbo. Imam pa le eno leto delovne dobe, iskala pa sem v Ljubljani za pisarniško delo.

Moj nasvet je, da dobro premislite, kam pošiljate prošnjo in jo RES prilagodite podjetju. Vsaj meni se je tak način obrestoval. Pa srečno!

Je na Obali. Pa ne v gostinstvu, kjer se je zaradi bližajoče sezone povečalo povpraševanje po delovni sili. Delat grem v pisarno – delo, za katero sem študirala, a ga do zdaj še nisem delala.

Kot že rečeno, je prosto moje zdajšnje delovno mesto v proizvodnji, če koga zanima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close