ni seksa
Prijateljica, 50+ mi je zaupala, da z možem s katerem sta skupaj že iz gimnazije ni seksala že pol leta, letos sta seksala dvakrat. Vprašala me je kaj naj naredi oziroma ne ve kaj je z možem narobe.
Kako naj pa jaz vem?
Ona je v menopavzi, mogoče je pa to razlog? Kaj mislite?
Jaz pa se sprašujem ali moški res lahko zdržijo tako dolgo brez??
Njen mož je dober človek in prepričana sem da ljubice nima, ker sta stalno skupaj in nikamor ne hodi sam.
Res je čudno vse skupaj.
kaj bi to bilo, 04.11.2021 ob 14:52
Prijateljica, 50+ mi je zaupala, da z možem s katerem sta skupaj že iz gimnazije ni seksala že pol leta, letos sta seksala dvakrat. Vprašala me je kaj naj naredi oziroma ne ve kaj je z možem narobe.
Kako naj pa jaz vem?
Ona je v menopavzi, mogoče je pa to razlog? Kaj mislite?
Jaz pa se sprašujem ali moški res lahko zdržijo tako dolgo brez??
Njen mož je dober človek in prepričana sem da ljubice nima, ker sta stalno skupaj in nikamor ne hodi sam.
Res je čudno vse skupaj.
Ne štekam – ona je v menopavzi, njemu pa ni. Povezava pa je?
Je mozno…lahko ima ponoc, ce dolgo casa ne seksa kaksen izliv in je potem spet za nekaj casa dober….alpi se samozadovolji pa je stvar potesena.
je pa tudi ze v letih in mu ne pase oziroma nima potrebe, da vsak teden skace.
kot receno: leta, ponoc kaksen izliv pa samozadovoljevanje in je leto okoli:)
Pa saj niso vsi moški potrebneži, ki morajo 3x na dan dobit, če ne pa seksa za hrbtom. Mater ženske ste preko 50+, pa tako bedarijo kvasite. Ljudje smo različni, tudi moški, ne samo ženske. Eni imajo dovolj 1x na teden, eni 1x na mesec, eni pa 1x na leto. Eni pa 1x na dan nimajo dovolj. Skupaj sta verjetno že leta, ko si enkrat skupaj tako dolgo, pač nimaš take potrebe kot recimo 25 let nazaj. Nekaj je starost, nekaj bolezen, nekaj pa oddaljenost. Otroci odrastejo itd., potem pa par ne ve kaj naj s samim sabo.
Obstaja afrodiziak (hrana), kak zmenek, masaža, romantika, itd. Če ne pa naj moža vpraša. Mislim … POGOVOR!
ti sprašuješ za prijateljico, ki ji je čudno, da z možem skoraj ne seksata (dvakrat na leto je isto kot nič)? butasto. tudi če ti je to prijateljica res rekla, ni tvoja naloga, da zdaj ljudi sprašuješ …. a boš jima svečo držala? se jima pridružila in navijala?
Prijateljica naj da mal iniciative za seks, pa bo akcija .. pa z možem se naj pogovori … mogoče si pač mož želi, da tudi ona pokaže, da ji je do seksa z njim … in to na fajn način, ne pa s pritoževanjem ….. ali pa ima težave z erekcijo, pa noče povedat .. v vsakem primeru pa to ni tvoja stvar ….
Ja, želja – potreba poseksu začne z leti upadati. Seveda ne pri vseh enako, ampak nekateri moški že mladi niso bili taki, da bi potrebovali trikrat na dan…. Pa če pride še kakšna nevšečnost, da na primer potrebujejo več časa, da se jim dvigne ali da ni več tako trd, … poleg tega pa še ženska v meni z njenimi težavami in se mu pač ne da reševati težav….
Če sta skupaj od gimnazje, potem sta najbrž že marsikaj doživela skupaj in se morala pogovarjati. Naj se še zdaj z njim pogovori. Pač mu reče, da si želi, da bi večkrat… naj sama naredi nekaj za to… Naj rezervirata kakšen vikend oddih, naj ga malo osvaja. tudi če sta dolgo skupaj, si moški še vedno želi biti zaželen od svoje ženske. Če ima kakšne težave z vzdržljivostjo, naj pokaže razumevanje in se malo bolj potrudi…..
Ključ je v komunikaciji, ampak med njima, ne s prijateljico in o forumih…
Forum je zaprt za komentiranje.