Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ni nobenih samskih žensk

Ni nobenih samskih žensk

Ali sploh samske ženske obstajajo? Vsako, s katero se spoznam, že ima fanta ali je poročena. Tudi tiste, ki niso ravno po mojem okusu, so vse zasedene.

Kako to, da so vse ženske že poparčkane? Poznam cel kup tipov, ki že leta niso bili v razmerju, medtem ko niti ene ženske, ki bi imela probleme na tem področju.

Meriška… A tib me si kar prisvojila?

Pa halo!!! Dašta neg tvoj!!

. https://youtu.be/1rI7Sg-DOnE

Gre hitro v promet.

Odgovor na objavo uporabnika
opazovalecD, 19.11.2021 ob 15:21

Ali sploh samske ženske obstajajo? Vsako, s katero se spoznam, že ima fanta ali je poročena. Tudi tiste, ki niso ravno po mojem okusu, so vse zasedene.

Kako to, da so vse ženske že poparčkane? Poznam cel kup tipov, ki že leta niso bili v razmerju, medtem ko niti ene ženske, ki bi imela probleme na tem področju.

Smo, smo samske – malo poglej po forumu kolikokrat se nasilni primitivci zdirajo čez nas, če/ko jih nočemo.

Verjamem, pa da jih v živo ne srečaš veliko – jaz tudi samskih moških ne; pa glih neznance na cesti se ne ogovarja z “ej a si samski”.

Po anonimnih forumih pa tudi ne puščamo kontaktov ali se nanje odzivamo.

tako mimo grede. Prvič v zgodovini Slovenije je žensk manj kot je moških ob šteju prebivalstva. Tako da naslednjim generacijam moških se težko piše.., preostane ti edino uvoz delavne sile.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close