Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ni mi všeč

Ni mi všeč

Nov čvek mi ni všeč 🙂

Popolnoma nič mi ni ok. Počasi izgubljam voljo do krega na monu hahahahhaha

Grozen je…

Prijava se ne aktivira. Tudi prav.

Res je grozen, komaj sem našla, kje se sploh nahaja.

Meni je pa všeč, da je t.i. “socialnim podjetnikom” končno nekdo zaprl davkoplačevalsko pipico.

Btv, skor 77 mio€vrčkov ni malo…

https://erar.si/prejemnik/81684991/#transakcije

Btw, kje je pa kaj bivši najsvetejši, še vedno prisesan na starostnike?

Uh,uf,kakšna sprememba. Veliko metuljčkov,pikapolonic,deteljic,srčkov.,samo ne vem kaj vse te slikce pomenijo.

Groza od foruma

Ne ve se točno kje je kaj. Novo odprta tema se ne pokaže.

Tudi meni se ne da več.

Ni mi všeč in zelo redko bom še tu

Po prvem vtisu je zgledalo obetavno, ko pa malo preveriš, pa ja, navada je železna srajca, in bi raje star izgled nazaj.

Ni mi všeč novi forum!!!

Dajte no jokcat no, tako pač je, ko levosučnim “socialnim podjetnikom” desnosučni oblastniki zaprejo davkoplačevalsko pipico.

Btw, a ste tako jokcali tudi ko je bilo obratno, ko so komunajzarji vladali in so morali cerkvenarji zbirati donacije za svoj portal iskreni.net, forume pa ukinit?

Ne pač nismo jokali, glede na to da je cerkev naredila v zgodovini veliko več slabega ne samo kot komunisti ampak tudi kot nacisti.

Spomnimo se samo tega, koko so še pred 2 svetovno vojno omejevali spolnost kot grešno in fustrirali ljudi, da potem posledično ko jim je ven tolklo je bilo naskrivaj polno incesta in pedofilije. Posiljevali so ženske in živali ker so vedeli, da ne bojo nikomur povedale.

Sem pa mislila, da še ne dela.

Načičkano, te barve. Moram pogledat, odgovori skačejo gor? Iskalnik dela? Kje se ga res najde drugače?

Je pa ob vsaki posodobitvi takole. Jamramo, grozimo z odhodom( poudarek na grozimo ker neke alternative niti ni, da bi dovolila toliko anonimnega pljuvanja), čez čas pa se privadimo ali pa sprijaznimo.

Prav nič osvežujoče, ni boljši tale prenovljen SČ.

Nikakor ne.

Ja pa ste res kokoši, nezmožne doumeti, da so Cerkve prve komunajzarske združbe. Kaj šele, da bi bile zmožne doumeti, da so vse totalitrane združbe urejene in ustanovljene ravno po vzoru Cerkva= antikrista, beri lažnivca.

Grozen je, odpreš temo, se sploh ne prikaže

Absolutno mi ni všeč. Še vedno počasen, ne da se odpirati novih tem ,ne  da se citirati ( zaradi tega se  ljudje ne bodo registrirali), kup stvari se ne odpira, ali jih celo nikjer ni: zdravniške svetovalnice, politični čvek.

Ura še vedno kaže narobe.

Zelo nepregledno je. Ne piše , kdo je avtor teme , niti kdo komentira.

Optično tudi ni privlačno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close