Ni kaj preveč filozofirat
Preprostemu duhu je lahko okoli heteroseksualnih partnerskih odnosov jasno samo dvoje: ali si okoli dvajsetega leta zapečatiš usodo z osebo, ki se kmalu izkaže za napačno, ampak zaradi različnih predsodkov vztrajaš v njej, ali pa prekineš in ti pridejo prekinitve v kri. Tretja verzija je rezervirana za razne umetnike, ki se senzitivno ljubijo, čeprav se varajo do smrti in zopet kljubujejo svojim naslednjim (ohlapnim) zvezam v medsebojnih prešuštvih …
Jah, saj po eni strani je lepo, da te skrbi za dobrobit vseh, ampak jaz bom morebitne odklone v svoji partnerski zvezi urejala sama.
Če bi se jaz družila samo s tistimi, ki varajo oz. so varali, bi tudi verjela, da drugačni ne obstajajo, ker pa je spekter ljudi, s katerimi se družim, dovolj pisan, da so moje izkušnje drugačne od tvojih. Še dobro, ker bi sicer visela na forumu, prepričevala ljudi v neko svojo resnico, poleg tega pa jamrala, kako me vsi drugi v nekaj prepričujejo. Ne, hvala, v glavnem. Ti pa kar izvoli, saj smo (prisotni na forumu) tega že navajeni. 🙂
Ti en kurtz veš, kako drugi živijo. Babe itak blefirate med sabo, kako ste zveste, dedci pa si vse povemo.[/quote]
Glej, sprijazni se, nikoli ne boš vedel, kaj si ženske med seboj povemo, ko smo same. Tako kot jaz nikoli ne bom vedela, kaj se tipi med seboj pogovarjate, ko ste sami.
Lahko pa ugibaš, seveda. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.