Najdi forum

ni internetnega dostopa

Na računalniku ni internetnega dostopa, lahko se povežem brezžično (na izbiro za brezžično so neka imena: Ana, Luknjica, Bato07….neki vzdevki) ali se to preko njihovega interneta povežem? Kako lahko ugotovim zakaj ni navadnega omrežja-interneta? imamo t2 paket, tv in telefon delata.

Ali imaš laptop ? Potem izključi gumb za Wifi povezavo.

Laptop imam ja. Kje pa izklopim? Zdaj sem povezana preko Sterme, če odklopim, ni interneta?
Ampak že ko sem vklopila računalnik, ni bilo interneta, zato sem se povezala brezžično. Nisem nič prej jaz klikala po nastavitvah, da bi kaj pokvarila

1. vprašanje:
ali imaš priključen kabel na računalnik?

2. vprašanje:
ali si modem že resetirala

3. če na oboje odgovoriš z da, pokliči podporo na t2

Čigavo pa je to omrežje – Sterme?
Če je tvoje je vse OK. Če pa ni – potem se povezuješ preko tujega/sosedovega (ki pa najbrž tudi nimajo pojma, če zadeva ni zaščitena z gesli za dostop).

Kje se brezžično povezavo (Wireless oz. WLAN) izklopi na tvojem prenosniku pa n evem. Večinma je na vsakem malo drugače. Lahko poskusiš Shift + kakšen F (funkcijski) gumb, kjer imaš gor zrisano antenico oz. WLAN simbol.

Sem klicala t2. Storitve ne delujejo na Gorenjskem, ponekod LJ, zaradi izpada električnega napajanja glavne centrale na gorenjskem, če morda še komu ne dela.

Hvala za pomoč

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close