Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ni ga čez fuzbal

Ni ga čez fuzbal

Moja sklepna misel: najboljša Nemčija vseh časov se je v finalu pošteno mučila proti povprečni Argentini, jaz pa imam definitivno načrt obiskati Brazilijo in Argentino preden umrem.

Bi prej reku najslabša Brazilija vseh časov.

pohiti

Končno konec, zdaj se bo stanje spet normaliziralo. Ljudje bodo sexali, rojevali se bodo otroci, kolesje se vrti naprej.

Pa Goldfish bo še naprej jedla. mnjom, mnjom, mnjom,…

Vem ja, tebe najedam.

Končno se bom lahko naspal. In za info.. tudi med SP smo nekateri sexali, če pač ti nisi pa ne sodit vseh po sebi..

Ne sodim po sebi, sem pa slišala od marsikoga. Ti greš s kurami spat, zato je razumljivo, da si imel podrt cel sistem.

Kaj pa ribica? Še vedno ne?

Če bi hodil s kurami spat, ti ne bi sexa stradala. Ker si ena velika kokoš 🙂

Kaj pa ribica? Še vedno ne?[/quote]

Od nekdaj še. Te to moti?

Spet butast odgovor, z butastim vprašanjem na koncu. To mora bit od Markota sestra, ista sta lol

Zdaj ko je konc svetovnega – kaj bomo pa sedaj?

Aja še dobro da se začnejo kvalifikacije, pa liga prvakov, pa evropska liga … in svet se vrti naprej

Sedaj pa se bomo več cartale in seksale.

Sedaj pa se bomo več cartale in seksale.[/quote]
Med sabo? Menda si boste pa ja poiskale kakšnega tipčka 🙂

Končno! Sem pa vesela, da so Nemci zmagal.

Zadnja dva tedna sem spala čisto premalo zaradi vseh teh podaljškov. Tako da fino da je konec, da se lahko naspim in v naši soseki nehajo petarde metat ob vsakmu golu. Je bilo pa ful fino spremljat.

Kok pira ste kej spil zraven?

Lepo da si priznal, da si toplovodar. Se mi je zdelo da je ves žmoht, ki ga spustiš na monu, v resnici obra,ba, da bi spregledali tvojo pravo bit. Ker si pa v letih dedi, pa si le kupi [sub]teena[/sub](TM) pelene.

kak je lahko kdorkoli vesel da zmagajo okupatorji in večni večvredneži ala arijska rasa 🙂

Jaz sem si želel da vse 4 polfinalne ekipe naenkrat izpadejo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, saj drugega kot stereotipiranje nisem pričakovala od tebe. Kaj so krivi današnji Nemci za Hitlerja? Naj večno odplačujejo grehe svojih prednikov? Tvoje razmišljanje, če ni čista zajebancija, je čisto za odstrel. Mislim, f.uck

z ogromno smole nam je prevladala komunajzarska Rusja 1945.
Z ogromno pomorov in dopustov na Golem otoku nam je zavladal JBT 1947
in kraja lastnine državljanom je trajala do 1960.

ne bo šlo v tej SLO dokler se krade osebna astnina in obdavčuje tiste, ki delajo denar

Glede na gorje in težave ki so jih naredli, bi še 100 let lahko odplačevali!!!! 🙂

Krivi so za njihov odnos, da niti ne omenjam da še danes gojijo himno Deutschland UBER ALES….. morda celo razumeš kaj to pomeni…. oni se imajo za nad ljudi, in z himno to samo potrjujejo, pa čeprav so fejk zamenjali kitico, ki jo pojejo, v drugo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Glede na gorje in težave ki so jih naredli, bi še 100 let lahko odplačevali!!!! 🙂

Krivi so za njihov odnos, da niti ne omenjam da še danes gojijo himno Deutschland UBER ALES….. morda celo razumeš kaj to pomeni…. oni se imajo za nad ljudi, in z himno to samo potrjujejo, pa čeprav so fejk zamenjali kitico, ki jo pojejo, v drugo :)[/quote]

uber alles
uber alles (correctly written in German “ueber alles”) has nothing to do with the Nazis, but was a line of a poem written in 1841 which was used for the German National Anthem. It does not translate as “above all” (that would be “ueber allen”) but rather “more than anything else”, as in “ich liebe Dich ueber alles in der Welt” (I love you more than anything else in the world). A misleading translation was purposely chosen by the Allies during the second world war for propagada purposes.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Krivi so za njihov odnos, da niti ne omenjam da še danes gojijo himno Deutschland UBER ALES….. morda celo razumeš kaj to pomeni…. oni se imajo za nad ljudi, in z himno to samo potrjujejo, pa čeprav so fejk zamenjali kitico, ki jo pojejo, v drugo :)[/quote]

uber alles
uber alles (correctly written in German “ueber alles”) has nothing to do with the Nazis, but was a line of a poem written in 1841 which was used for the German National Anthem. It does not translate as “above all” (that would be “ueber allen”) but rather “more than anything else”, as in “ich liebe Dich ueber alles in der Welt” (I love you more than anything else in the world). A misleading translation was purposely chosen by the Allies during the second world war for propagada purposes.[/quote]

Jao jap, za zunanje opravičevanje je dobro zapisano, večina ljudi pa ve kako je…. kvazi nadnarod…..

Matkič, vojne je že davno konec, ti se pa še kar bojiš nemcev. Jao, jao. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close