Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ni ga čez fuzbal

Ni ga čez fuzbal

Meni dve najbolj antipatični in nezaželjeni ekipi sta vfinalu…. upam da obe osvojita 2. mesto 😀

Dejansko je blo tak da v finalu bi najbolj privoščil, da vsi 4je izpadejo….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tok slabe tekme, kot je bla včerajšnja, pa se ne spomnim kdaj sem nazadnje gledal. Do 80. minute sem še zdržal, potem pa vse skp poslal v ku*ac in šov spat. Absurd no, polfinale pa taka boga predstava…

Tud jaz sem tam nekje mal zamižal 🙂

Tisti, ki ste šokirani, prvič SP gledate? Prava taktična rovovska bitka, kot večina tekem na izpadanje na svetovnih prvenstvih.

Sem vesel za Argentino. Upam, da premagajo te precenjene Nemce, ki se že vidijo s pokalom v rokah.

Nobene taktične bitke ni bilo za vidt, podajanje žogice pred golom in zavlečevanje do podaljškov. Naprej pa itak nisem gledal (hvala bogu).

Precenjeni Nemci. Haha, si ti resen ? 😀

Finala 2 nezanimivih ekip ne bom gledala, morda utegnem pogledat tekmo za 3. mesto.

Pol nisi videl, da je imela Argentina v zadnjih 5 minutah 2 lepi šansi.

Ja, Nemci so precenjeni. Razbili so Portugalce z izključenim Pepetom i poškodovanim Coentraom in Brazilijo brez 2 glavnih igralcev.

No sej, eni jih že vidijo s pokalom v rokah..

Če bi Brazilci izgubili to srečanje z 2:0, 3:0, bi se še znal strinjat s tem. 7:1 poraz je pa že čisto nekaj drugega…

Sej Neymar je dober igralec, ni pa to neka igračina ala Luis Nazario de Lima Ronaldo, ki bi lahko sam predriblal 3-4 igralce in zabijal gole, kot za šalo. Thiago Silva bi preprečil tu pa tam kak zadetek, to je pa tudi vse. V vsakem primeru bi se Nemci uvrstili v veliki finale.

je.b.at ga — kaj pa navijate za tiste, ki pušnejo tekmo, prvenstvo ☺ – popušići

In ti vedno veš kdo bo zmagal ane? Mora di si milionar postal samo s stavami. Al navijaš potem… naslednji dan? Ja tako pa tud jaz znam za ta prave navijat 🙂

“moji” odločijo!!! kdo zmaga ☺

Meni se pa bolj Brazilci zdijo precenjeni. Kako so sploh prišli do polfinala, kjer popušijo sedem komadov? Ko tazadnji amaterji…

to je bila samo podkupnina / kolateralna škoda za vse podrte favele ☺

Je bla prav zanimiva tekma 🙂

Zanimiva zanimiva 🙂

Sam škoda, da si nisem upala stavit 😉

Sam škoda, da si nisem upala stavit ;-)[/quote]
Vidiš, prpica 🙂

Sam škoda, da si nisem upala stavit ;-)[/quote]
Vidiš, prpica :)[/quote]

Ali precej previdna ;-)?

Vidiš, prpica :)[/quote]

Ali precej previdna ;-)?[/quote]
Morda preveč…. pol ti je pa žal 🙂

Ali precej previdna ;-)?[/quote]
Morda preveč…. pol ti je pa žal :)[/quote]
Ja no, učili so nas z glavo na zabavo, nikoli ni prav, ku obrneš

Morda preveč…. pol ti je pa žal :)[/quote]
Ja no, učili so nas z glavo na zabavo, nikoli ni prav, ku obrneš[/quote]
Kdor riskira ..profitira. To vas niso učili?

Ja no, učili so nas z glavo na zabavo, nikoli ni prav, ku obrneš[/quote]
Kdor riskira ..profitira. To vas niso učili?[/quote]

Ja, ja tudi da bankrotiraš, to tud

Kdor riskira ..profitira. To vas niso učili?[/quote]

Ja, ja tudi da bankrotiraš, to tud[/quote]
Daj ne pametuj. Saj ti ni treba slečt hlačke z riti da bi stavila. Pač en primeren vložek, ki te ne boli 🙂

Ja, ja tudi da bankrotiraš, to tud[/quote]
Daj ne pametuj. Saj ti ni treba slečt hlačke z riti da bi stavila. Pač en primeren vložek, ki te ne boli :)[/quote]

Jej kako globoko je to tvoje sporočilo!

Vsi vemo kako, s pomočjo sodnikov 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close