Ni ga čez fuzbal
Precej blizu, kar se tega tiče. Ona me tudi stalno nekaj kritizira. Ko potrebuje pomoč, pa vedno k meni pride. Takrat je pa ko ovčka. Samo, kaj naj? Popuščam ji, ker kri ni voda. Vem, da se lahko tudi jaz zanesem nanjo. Drugače je grozno razvajena in zafnana, ko gre za nohte, je pa požrtvovalna. Zahojena je, je pa tudi v redu punca.
Pol se enkrat že zamisli, če ves svoj “prosti” čas srečuješ svoje sestre. Očitno ni vse tako clear, a ne:)). Mene tvoje družinske vezi mati-sestra-ti sploh ne zanimajo. Saj najbrž te tista tvoja dva pivska kolega, kaj sta že – Tine in Bine, z vso vnemo poslušata, z močno razširjenimi zenicami:). Nisem več solidarna, je že čez polnoč in vreme je pretežno sončno.
Če kdo včeraj ni gledal tekme, takole je bilo.
EnTip, I told you 🙂
Nemčija je in bo še naprej ena od najuspešnejših reprezentanc na evropskih in svetovnih prvenstvih. Razlog za to pa se nahaja v tem :
Neuer (Bayern)
Schweinsteiger (Bayern)
Podolski (ex-Bayern)
Klose (ex-Bayern)
Muller (Bayern)
Lahm (Bayern)
Kroos (Bayern)
Gotze (Bayern)
Boateng (Bayern)
Potem imaš pa še navezo Ozil-Khedira (še leto nazaj oba igrala v Realu)
Ta team je strah in trepet.
Pa kakšen idiotizem zganjajo SLO medijci zaradi včerajšnje tekme???
O brazilcih nakladajo kot, da so izgubili tako, kot če bi zmagali
O nemcih, ki so pa zmagali res veličastno, pa komaj kakšna beseda – pa še to nekaj zmomljano in sramežljivo.
pa so nemci zelo “naši” – so Evropejci, skupaj smo v EU, Šengnu, EMU/EVRO, izvažamo k njim 60% …
Forum je zaprt za komentiranje.