Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ni ga čez fuzbal

Ni ga čez fuzbal

Ti prav odgovarja, da se malo lepim na tebe. Ti kar uživaj v moji pozornosti, dokler ti traja. Častim ti danes malo lepih občutij.

Ah tolele moje pisanje je mimogrede. Dons sem solidarna, primerno vremenu. Drgač sem zdaj on line na fatalu s princem:). To so prava občutja, ne pa tvoja metla in smetišnica.

Fiška, kdaj si ti pogruntala, da si zaljubljena vame? Pa saj ti meni nisi tako napačna. Hecna si malo…tudi simpatična včasih, ker si tako nekam nevrotična… Če boš pridna, bomo šli enkrat skupaj pit. Boš videla življenje še z malo drugačne plati.

Drži se teme. Če mi imaš kaj za povedat, bom še 5 minut na fatalchatu, te bom indirektno poslušala, da se boš lahko zbruhal in bo enkrat mir pr tej bajt:)).

Hahahaha, ista kot moja sestra…

Tut prbližn ne.

Precej blizu, kar se tega tiče. Ona me tudi stalno nekaj kritizira. Ko potrebuje pomoč, pa vedno k meni pride. Takrat je pa ko ovčka. Samo, kaj naj? Popuščam ji, ker kri ni voda. Vem, da se lahko tudi jaz zanesem nanjo. Drugače je grozno razvajena in zafnana, ko gre za nohte, je pa požrtvovalna. Zahojena je, je pa tudi v redu punca.

Pol se enkrat že zamisli, če ves svoj “prosti” čas srečuješ svoje sestre. Očitno ni vse tako clear, a ne:)). Mene tvoje družinske vezi mati-sestra-ti sploh ne zanimajo. Saj najbrž te tista tvoja dva pivska kolega, kaj sta že – Tine in Bine, z vso vnemo poslušata, z močno razširjenimi zenicami:). Nisem več solidarna, je že čez polnoč in vreme je pretežno sončno.

Fiška, zakaj si ti stalno tako napadalna? Kar naprej si v agresivnem elementu. Pa polna neke jeze. Ob dveh zjutraj si se ti še kar pripravljena kregat na žive in mrtve. A ti kdaj spiš?

Takšna sem. Zakaj te to moti? Alkohol upočasnjuje vso zadevo in ti težko razložim element “poskakovanja”. Spim, ko nisem budna:). Te skrbi zame? A bejž no.

O, kako smo rezervirani. Nič je ne smeš vprašat. Ajd, goldmiška, dovolj smo nakladali. Naj ti bo lahka noč in lepo praznuj sedem proti ena.

Saj sem vse povedala, kratko in jedrnato. Socio-psihološke dimenzije razlage prepuščam najbolj glasnim monovcem, ki me naravnost obožujejo:). Marjanca, zdaj pa ne odpiraj več mojih vrat in vrzi ključ daleč stran.

Sramota! 🙂 Da mi grejo takole uničit napoved.

Če kdo včeraj ni gledal tekme, takole je bilo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

😀 😀

Zanima me, če je kdo tak srečko, da je napovedal tak rezultat in dobil na stavnicah? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Najbrž za tako napoved bi bilo razmerje 1:300 na stavnicah če ne še več

Če niso prodali tekme….

EnTip, I told you 🙂

Nemčija je in bo še naprej ena od najuspešnejših reprezentanc na evropskih in svetovnih prvenstvih. Razlog za to pa se nahaja v tem :

Neuer (Bayern)
Schweinsteiger (Bayern)
Podolski (ex-Bayern)
Klose (ex-Bayern)
Muller (Bayern)
Lahm (Bayern)
Kroos (Bayern)
Gotze (Bayern)
Boateng (Bayern)

Potem imaš pa še navezo Ozil-Khedira (še leto nazaj oba igrala v Realu)

Ta team je strah in trepet.

Pa kakšen idiotizem zganjajo SLO medijci zaradi včerajšnje tekme???

O brazilcih nakladajo kot, da so izgubili tako, kot če bi zmagali
O nemcih, ki so pa zmagali res veličastno, pa komaj kakšna beseda – pa še to nekaj zmomljano in sramežljivo.

pa so nemci zelo “naši” – so Evropejci, skupaj smo v EU, Šengnu, EMU/EVRO, izvažamo k njim 60% …

mogoče je v tem problem, da niso nemci “naši”, ampak smo mi njihovi.

ŽAL nismo njihovi

ŽAL slovenceljni mislijo, da nas američani napadajo s kemičnim orožjem, “evropa” (z nemci na čelu) nam pa krade denar.
MI, jasno, nismo nič krivi :o) tu paše zraven slika tistih treh opic…
kaj pa če je vse res…

Mah, tle ni noben normaln. Poiščite si strokovno pomoč, al neki…

a to, da bi se TI zamislil, s kom se družiš, ti pa ne znese…

jp 🙂
Totalno kontra se je uresničilo od moje napovedi v polfinalu. Dobro da nisem šel stavit, 2x bi puhnil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close