Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ni ga čez fuzbal

Ni ga čez fuzbal

Saj bi jo lahko povezal s fuzbalom, če bi bil malo bolj iznajdljiv. Fuzbal je gledalcu tudi zanimiv samo dokler se na drugi strani dogaja kaj zanimivega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sam res… 🙂

Mislil sem da je tema uničena. Res je.. o vsem drugem se zdaj filozofila sam o fuzbalu ne….
Še GF je bla bolj uvidevna

Takoj, kak je ženska prišla zraven, je konec s fuzbalom. Da lahko ene ženska naredi tako zmedo med pravimi moškimi? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pustim sled, res je težko pozabiti, kar napišem…a ne fantje?:)))

V bistvu sta jo ti in tvoj kolega On_ uničila. Ne moreš se zadržat ane, moraš vsak ku*ac it citirat ?

Saj se mi je zdelo, zato pa sem jo potem spravil nazaj. Sem se čutil dolžnega. :)) Ampak potem so prišli drugi, ki so z veseljem začeli komentirati vse kaj drugega kot o fuzbalu, tako da vam temo prepuščam, da si jo rešite. Sicer pa tema ni uničena. Saj ni nič izbrisanega in danes je kljub vsemu nova tekma. Navijam za nemce. 🙂

Od ekip, ki so ostale. Dve Evropski in dve J Ameriški. Jugosi imajo samo po enega zvezdnika, vse ostalo je povprečje. Evropejci pa imajo bolj homogene ekipe..

Jst za Robbena navijam. Pleško bo vsem odpru bučo 😉

Da malo obudim spomine na nasprotnika, ki imata zmenek jutri. 🙂
Za desert pa še posnetek najlepšega gola zadnjega prvenstva.

še dobro, da imajo igralci dolge gate … kolk bi se desci o njihovih one in jajcih menili,
ko imajo že toliko o nogah za povedati

Stokrat lažje šprintaš v 80s vintage shortsih : http://www.vivadiego.com/corsa.jpg

To ni več aktualno.

Tim Cahill proti Nizozemski :

https://www.youtube.com/watch?v=p2tmftLN2lY

Evo, pa imamo finalista, lahko nehate gledat:).

Imamo. Barvo Nemci.

Ma, ni za nehat…mene zanima do kolk bodo šli…

Ma, ni za nehat…mene zanima do kolk bodo šli…[/quote]

Ne no, ker potem bo poleg joka še stok:).

Ma, ni za nehat…mene zanima do kolk bodo šli…[/quote]

Ne no, ker potem bo poleg joka še stok:).[/quote]

A ti se zdaj že na fuzbal spoznaš?

Na čustva se spoznam:))). Kaj te spet muči marihuanca? Pojdi na kupido:))).

Kok je živčna…

Zakaj pa? Saj je že odločeno. Se ne živciram za nepotrebne trenutke.

Zabili smo onima iz Kurtaliča pet komada!

Vidim, da že nazdravljaš, se čuti po sapi.

Hahahaha, kako si ti podobna moji sestri. Težiš enako kot ona.

Pišem dejstva:). Nč bat, nimava nič krvnega skupaj. Kaj ti je dolgčas, da se ne moreš odlepiti od mene?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close