Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ni ga čez fuzbal

Ni ga čez fuzbal

Kuhinja 🙂

Ekipa, ki je čez celotno tekmo komaj držala žogo in si priigrala 3krat manj priložnosti, bi si bolj zaslužila napredovanje.

Kaj takega lahko izjavi samo ženska.

DA, in ponosna sem na svoje mnenje in biti ženska.

Prvi dve četrtfinalni tekmi sta bili slabi, od Francije nič od nič, tekma Kolumbija – Brazilija pa eno samo mesarjenje in slab sodnik.

Neki tazga ja. Sodnik cel čas piskal prekrške, dosojal proste strele, kaznoval igralce s kartoni pa bolj malo.

Polfinale bo ubijalski, obe tekmi.

Kdo igra in kdaj?

Kaj to so tiste tekme v Braziliji?

Dajmo Brazilija danes!

Napovedujem finale: Brazil:Nizozemska

Nemčijo odpisat je neumnost. Eno tako povprečno Brazilijo bojo pa že premagal ?

ampak sinhrono plavanje zmaga med kolektivnimi športi

Pozabljaš, da je Brazil domačin, gostiteljica….
Je pa res da so ostali brez Nejmarja.. to sem šele zdaj se spomnil

Ampak ostajam pri napovedi 🙂

Braziliji manjka dober finisher, ali pa napadalni vezist tipa Kaka / Ronaldinho. Fred in Jo mi delujeta, kot da še za Slovenijo nista dovolj dobra.

Iz zaupnih virov: Neymar nima zlom ledvenega vretenca, to je samo taktična poteza. Vsi bodo začudeni, ko bo stopil na igrišče.

Tu ga je brazilski selektor zasral, ker ni poklical v selekcijo vsaj enega, če ne dva igralca iz zlate generacije. Ampak ok, v primeru, da osvojijo svetovno prvenstvo, mu ne bo nihče tega zameril 🙂

Res je. Ampak bodo imeli 12. igralca na igrišču. Denar je denar in dokler so Brazilci v igri imajo mir pred množicami… ki so lačne..

Od kod pa teb podatek o Neymarju. A spiš s selektorjem al s celo ekipo?

A lahko kak link od teh tvojih “zaupnih” virov ?

Hecam se noooo:). To je zraslo na mojem travniku, samo reakcijo sem hotla videt:).

Zabavno dekle, ni kaj.

Res je zabavna… človek bi jo v takih redkih trenutkih lahko še vzljubil. Ampak kaj, ko so ti trenutki tako redki in trajajo res samo minutko ali dve 🙂

…pač kolikor časa na drugi strani, traja razlog za njeno zabavnost…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

…pač kolikor časa na drugi strani, traja razlog za njeno zabavnost…. ;)[/quote]
Se je za zamislit. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tema je uničena in se lahko zapre.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close