Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ni ga čez fuzbal

Ni ga čez fuzbal

To je res zanimivo. Po eni strani se imajo za tako emancipirane, samostojne, suverene, samozavestne, oni izbirajo tipe, one jih skozi vrata postavljajo, ko se jih naveličajo in ne vem kaj.., po drugi strani pa reve uboge MORAJO moške svinje prenašat, ki jim življenja onesnažujejo…

Marihuanco pa za carja razglašujejo. Ampak to šele potem, ko jih zabije in nimajo nič pametnega več za povedat. Hihihihi, ta marihuanca mi je pa všeč. Itak da ti je, ko pa vas je naštudiral v nulo.

Ženske bodo nam predavale o zrelosti, lol no.

ah ja, ranjen moški ego :))) vse ženske bi morale v rani mladosti pazit na veliko število histeričnih triletnikov, jih vozit po trgovinah mimo polic s čokolado in se naučit, kako ravnat ob izpadih…. potem bi vse znale in nobena ne bi imela z dedci problemov 😛

jasno, da je klavrno, ko pa morajo boge ženske take zoprne dedce prenašat :)))[/quote]

Pa dobro, kdo ti narekuje, da moraš dedce prenašat? če pa smo nemogoči? Zakaj še kar rineš v moško družbo?[/quote]
Saj ne rine ona, ampak tiste, ki so tam. 🙂 So pa na istem, kot so moški. Ne vem, zakaj je potem vzdušje klavrno, če so ženske poleg. Očitno imajo ti tipi težave z ženskami v svoji bližini in jih prav tako težko prenašajo. Ampak kdo pravi, da jih morajo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, nekaj sem prepričan. Razne Lepolaske Markotom nikoli ne dajo f.ukat.

F.ukat dajo tipom, kakršne potem po forumih šinfajo. raznim markotom pa samo pokroviteljsko pišejo, da se strinjajo z njihovimi stališči.

Najmanj dejansko f.ukajo tipi, ki se imajo za pridne in normalne. Pravilneje, taki prvič namočijo šele v resni zvezi.

Spet se šopiri gejček.

Ta tema pa nima ravno neke vsebine o fuzbalu, po prebranem precej spominja na vse preostale na čveku; povsod isti šmorn (brezvezni, omejeni, neizvrni neregistrirani pisci).

Kdaj pa greva nabirat šparglje?

Kaj bi Argentina brez Messija…

kot, da je z vami registriranimi kaj drugače … vključo s tem tvojim offsite zapisom

Midva z Lepolasko oba dobro veva, da sva lahko le prijatelja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No, ja, vsaj skregaš se težko, če se sam s sabo pogovarjaš…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

No, ja, vsaj skregaš se težko, če se sam s sabo pogovarjaš…[/quote]
Ko se noben več ne strinja s teboj, ti ostane le še to. :))

Kira tekma včeri med Belgijo pa ZDA. Omfg je blo !!!

O ja, podaljšek je bil za prste polizat. Howard je pa itak car.

kakšne tekme šele sledijo..

želim si finale Kolumbija – belgija!

ne kliči Božjega imena po nepotrebnem ☺☺☺
ker moji so sodniki ne pa dripci, ki stran brcajo žogo, ki so si jo komaj priborili

Argentina napredovala, Švica bi si bolj zaslužila. Belgijci pošteno naprej. Upam, da ne bom v finalu gledala Argentine in Brazilije (že to, da sta ti dve ekipi naprej prilezle mi pušča bed filing).

Če je Drmić debil, ki ne zna lobat golmana, to še ne pomeni, da je Švica bila boljši nasprotnik od Argentine.

Če je Drmić debil, ki ne zna lobat golmana, to še ne pomeni, da je Švica bila boljši nasprotnik od Argentine.[/quote]

V celoti gledano, so mi bili Švicarji boljši, zato mi je žal, da niso šli v četrtfinale. Argentina ni na nobenih tekmah do zdaj pokazala nič, imajo le “jokerja”.

proti Belgiji Messi ne bo dovolj..

Upam, da res ne, če bo nevaren, ga Belgijci naj kar poškodujejo (profi šport tudi takšne udarce pozna/uporablja 😉

Če je Drmić debil, ki ne zna lobat golmana, to še ne pomeni, da je Švica bila boljši nasprotnik od Argentine.[/quote]

V celoti gledano, so mi bili Švicarji boljši, zato mi je žal, da niso šli v četrtfinale. Argentina ni na nobenih tekmah do zdaj pokazala nič, imajo le “jokerja”.[/quote]
Argentina vs Švica

Statistika :

Streli 29 : 14
Streli na gol 22 : 7
Posest žoge 61 % : 39 %

Pejt ti raj pred štedilnik, fuzbal ni zate.

V celoti gledano, so mi bili Švicarji boljši, zato mi je žal, da niso šli v četrtfinale. Argentina ni na nobenih tekmah do zdaj pokazala nič, imajo le “jokerja”.[/quote]
Argentina vs Švica

Statistika :

Streli 29 : 14
Streli na gol 22 : 7
Posest žoge 61 % : 39 %

Pejt ti raj pred štedilnik, fuzbal ni zate.[/quote]

V danko si zatlači to statistiko (to je za vas amaterje).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close