Ni ga čez fuzbal
jasno, da je klavrno, ko pa morajo boge ženske take zoprne dedce prenašat :)))[/quote]
Pa dobro, kdo ti narekuje, da moraš dedce prenašat? če pa smo nemogoči? Zakaj še kar rineš v moško družbo?[/quote]
Saj ne rine ona, ampak tiste, ki so tam. 🙂 So pa na istem, kot so moški. Ne vem, zakaj je potem vzdušje klavrno, če so ženske poleg. Očitno imajo ti tipi težave z ženskami v svoji bližini in jih prav tako težko prenašajo. Ampak kdo pravi, da jih morajo? 🙂
No, nekaj sem prepričan. Razne Lepolaske Markotom nikoli ne dajo f.ukat.
F.ukat dajo tipom, kakršne potem po forumih šinfajo. raznim markotom pa samo pokroviteljsko pišejo, da se strinjajo z njihovimi stališči.
Najmanj dejansko f.ukajo tipi, ki se imajo za pridne in normalne. Pravilneje, taki prvič namočijo šele v resni zvezi.
No, ja, vsaj skregaš se težko, če se sam s sabo pogovarjaš…[/quote]
Ko se noben več ne strinja s teboj, ti ostane le še to. :))
Če je Drmić debil, ki ne zna lobat golmana, to še ne pomeni, da je Švica bila boljši nasprotnik od Argentine.[/quote]
V celoti gledano, so mi bili Švicarji boljši, zato mi je žal, da niso šli v četrtfinale. Argentina ni na nobenih tekmah do zdaj pokazala nič, imajo le “jokerja”.[/quote]
Argentina vs Švica
Statistika :
Streli 29 : 14
Streli na gol 22 : 7
Posest žoge 61 % : 39 %
Pejt ti raj pred štedilnik, fuzbal ni zate.
V celoti gledano, so mi bili Švicarji boljši, zato mi je žal, da niso šli v četrtfinale. Argentina ni na nobenih tekmah do zdaj pokazala nič, imajo le “jokerja”.[/quote]
Argentina vs Švica
Statistika :
Streli 29 : 14
Streli na gol 22 : 7
Posest žoge 61 % : 39 %
Pejt ti raj pred štedilnik, fuzbal ni zate.[/quote]
V danko si zatlači to statistiko (to je za vas amaterje).
Forum je zaprt za komentiranje.