Ni ga čez fuzbal
Rad mi spomin udite na legendarni finale Lige prvakov 1999, ki sem ga gledal kot mladenič, ko sta Solskjear in Sheringham v sodnikovem podaljšku ponesla navijače Uniteda do ekstaze, navijače Bayerna pa v obup.
Ali pa finale SP 94, ko je Baggio zabil žogo čez gol in Brazilcem priskrbel naslov svetovnega prvaka po 24 letih.
Nič se ne more primerjati z legendarno tekmo finala Lige prvakov 2005, ko je Milan ob polčasu vodil 3:0, Liverpool je potem izenačil in na penale zmagal.
Meni fuzbal da boljše občutke, kot mi jih je kakšen f.uk kadarkoli.
Sobotna tekma bo šla v anale. Čilenec zakuca v vratnico v 120-i minuti. kakšna drama, Brazilija na robu prepada. Penali, Brazilija povede 2:0, dva Čilenca zgrešita. Dva Brazilca zgrešita. K žogi gre superzvedznik neymar, vsi upi Brazilije leže na njemu, ali bo ta 22-letnik zadel..Gooool..K žogi gre Čilenec..enostavno mora zadeti, če želi, da njegova ekipa ostane v igri…In…ne…zadel je vratnico…vratnica je odpeljala Brazilijo v četrtfinale in ohranila upe na šesti naslov svetovnih prvakov…neymar se je zgrudil, neymar joče…
To je fuzbal..ne bi zamenjal spremljanja infarktne tekme SP za nič na svetu..
Zidane je res legenda…. Še danes se živo spomnim njegovega gola iz leta 2002…. skakal sem od navdušenja… ko sem dojel da je dejansko bil gol to 😛
Meni je pa najbolj v spominu ostala tekma na EP 2000 v Charleroi-ju, ko smo vodili Jugoslavijo s 3:0… občutek nepopisen… žal, ne dolgo. 🙂
Spomni se to, ko boš gledal katerikoli šport (slovence ali svoje ”priljubljene”) preko TVja… spomni se to ko boš pogledal katerikoli film…. da si ti največji bedak ki ”izgubljaš” čas….
spomni se to ko vklopiš PC, da si ti največji bedak, ker monu nabijaš klike in nimaš ”nič” od tega….
in tako dalje v neskončnost… najbolše da spiš in delaš ….. pa boš ”največji” car…. 😀
Se strinjam. Tudi, če ga ne gledajo, se znajo kako drugače zaposlit. Pomembno je le, da niso prevečkrat v ofsajdu, dovoljen je le pasivni. 😉
Lahko mi per prinese, potem pa čim prej stran od mene. Niti slučajno ne bom prenašal njenih krikov, komentarjev kako ji je lep cristiano ronaldo, čudnih komentarjev o formacijah/taktikah,…
Ženske pač niste za fuzbal. Zato pa tudi med samo tekmo poslušamo moške komentatorje in ne ženskih. Think about it, it makes sense.
Zakaj bi zamenjal? Saj imaš lahko oboje fusbal in punco. Se ne izključujeta , veš? nekatere punce z veseljem pogledajo tudi kakšno tekmo.[/quote]
kakšno ali čisto vsako je malo razlike ne?
Babe ravno toliko spadajo v moško družbo, ki gleda tekme, kot spadajo dedci na seanse zaupnih pogovorov med prijateljicami. Desci se ne rinejo zraven na babje večere, ko gredo njihove sužnjelastnice same ven pit, bab je pa zmeraj več v lokalih, ko tipi tam goltajo pive in navijajo pred ekrani. Takoj se opazi razlika, če so babe med tekmo v kafiču ali če jih ni. Če so sami tipi, je res glasno dretje, navijanje in cel šov. Ko so babe zraven, je pa vse nekaj klavrno in brez veze.
Forum je zaprt za komentiranje.