NFO datoteka je skrita
Hojla imam eno vprašanje-kaj bi bilo lahko narobe z mojim računalnikom?
prijatelj mi je poslal neki program ki sem ga uspešno nastavil-se vpa znajdem pred problemom ker je ključ zapisan v NFO datoteki ,ko le-to skušam odpreti mi napiše naslednje
namesto da bi mi pisalo NFO datoteka je narisan okenčekkjer je v njem vprašaj in piše zraven file,ko le tega hočem odpreti mi napiše sledeče
Sistemske informacije
Program sistemske informacije ne more odpreti NFO datoteke.Morda je poškodovana ali pa je nerezpoznavne različice.
Je pa res da sem v službi brez problema (seveda na drugem računalniku) PRIŠEL DO KLJUČA BREZ PROBLEMA IN MI JE nfo DATOTEKO ODPRLO BREZ PROBLEMA
res ne vem kaj bi bilo narobe ali bi bilo treba na novo naložiti windowse ali je kakšna lažja pot
PA LEP POZDRAV
super že dela hvala lepa
ampak še vedno me zanima zakaj na mojem računalniku nisem mogel direkt pogledati,v službi pa lahko
Datoteke nfo se v windowsih privzeto odpirajo z System Info. Ker to seveda ni datoteka tega tipa, ti javi napako. Naredi tako, kot ti je rekel Snezko in še namalaj kljukico pri Always use the selected program to open this kind of file.
Tako se ti bo vedno ob dvokliku nfo datoteka odprla z notepadom.
Forum je zaprt za komentiranje.