Nezreli, zreli, avanturisti, družinski ljudje?
In pol se stare babe sprašujejo zakaj ni “zrelih” oz. težje dobijo tipa zaradi domnevno visokih standardov ?
No razen, da starost, zmanjšano in bolj rizično rodnost kompenzira z denarjem, spolnostjo oz. superiornim zdravjem, pozornostjo, komunikacijo. Jaja seveda…
Realnost pa je, da se stara totalka prodaja za ceno novega… Kdo neki bo metal za oldtimerje, ki so dražji od novih modelov ? Samo tisti k ima kakšno fiksacijo iz preteklosti… No pa tudi tak ima mlajše primerke za zraven 🙂
Če bi to izjavil Spider, Dater, jaz, Sadni ali kdorkoli podoben, bi bilo tu ene 10 replik, kako se samohvalimo, samopoveličujemo, smo nesamozavestni, arogantni in še kaj bi našel…..
Zdaj čakam, replike enakih, ki bodo pa šle v stilu, prav je tako da se visoko ceniš…. samo zato ekr ima vagino…..
diskriminatorno!
Sploh ne, super da si, ni bila replika mišljena da ne bi smela bit, ampak bolj to, kako dvolično stanje je na forumu glede na spol ki zelo podobno bistvo izjavi.
Lahko bi rekli da je diskriminatorno do moških 🙂
Ne bom bil nikol priden, ti me pa tud nimaš kej za naučit. Simple je.[/quote]
A nismo imeli pred kratkim pestrih razprav o tem, da moški nočejo starejših, nikoli in nikdar. Če sem še bolj nazorna, se spomnim besed, kot so rabljen avto, razvlečenost, zdravstvene težave, težak karakter, povešeni joški, itd. Tukaj se pa oznaka milf uporablja kot nek advanced user skills (kar je sicer delno res).
A nismo imeli pred kratkim pestrih razprav o tem, da moški nočejo starejših, nikoli in nikdar. Če sem še bolj nazorna, se spomnim besed, kot so rabljen avto, razvlečenost, zdravstvene težave, težak karakter, povešeni joški, itd. Tukaj se pa oznaka milf uporablja kot nek advanced user skills (kar je sicer delno res).[/quote]
Razliak je med žensko ki jo hočeš nategnit (in pobegnit) kjer MILF pridejo v poštev in z žensko ki jo želiš ob sebi dalj kot nekaj ur, vsakih nekaj dni in žensko ki jo želiš dalj časa….
V prvi kategoriji, dobre MILFe še kako pridejo v poštev, v drugi pa skoraj nemogoče….
A nismo imeli pred kratkim pestrih razprav o tem, da moški nočejo starejših, nikoli in nikdar. Če sem še bolj nazorna, se spomnim besed, kot so rabljen avto, razvlečenost, zdravstvene težave, težak karakter, povešeni joški, itd. Tukaj se pa oznaka milf uporablja kot nek advanced user skills (kar je sicer delno res).[/quote]
Itak da si jih želijo. Sem že neštetokrat napisal, da si ženske brez problema poiščete deca. Večina decev je obupanih in ti so se pripravljeni zadovoljit s praktično katerokoli. Ko nimaš izbire je vsaka dovolj dobra.
Itak da si jih želijo. Sem že neštetokrat napisal, da si ženske brez problema poiščete deca. Večina decev je obupanih in ti so se pripravljeni zadovoljit s praktično katerokoli. Ko nimaš izbire je vsaka dovolj dobra.[/quote]
…..večina dedcev je obupanih.
Jojtata;)))
Forum je zaprt za komentiranje.