Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nezreli, zreli, avanturisti, družinski ljudje?

Nezreli, zreli, avanturisti, družinski ljudje?

Ženske so nezveste k***? Po čem to sodiš, kaj ti je referenca?
Ženske so točno takšne, kakršne so moški – takve i onakve…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja Matjažko, si kar predstavljam, kako bo kakšen morebitni tvoj učenec pristopil do punce v stilu: Veš, veliko imava skupnega, s sociološkega vidika je pomembno, da imava otroke, družina je osnovna celica družbe…

:)))))))))))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Eno pleme tm nekje ima alternativo – imajo “žensko hišo” in “mosko hišo” , pari se dobivajo za seks, Živijo pa vsak spol zase.
Za otroke besno skrbi celo pleme.

So ja, ampak pri tebi. Govoriš o sebi, o drugih nimaš pojma, kar je pač očitno iz tvojega zapisa.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

HAHAHAHAHAHAAA, shiiiiet, prov predstavljam si to v živo. Kir pogled bi dubu nazaj lmao

Kje kaj projiciram? Mar se ne pritožuješ, da so moški zatirani, ali kako že?[/quote]
Ne, v naši družbi nihče v splošnem ni zatiran, ker je spolna diskriminacija že ustavno odpravljena.
Nismo pa nasilni samo moški, kot to želijo povedati nekatere ženske.

So ja, ampak pri tebi. Govoriš o sebi, o drugih nimaš pojma, kar je pač očitno iz tvojega zapisa.[/quote]
Tako je. Zdaj pa to le projicira v druge in posplošuje.

Kje kaj projiciram? Mar se ne pritožuješ, da so moški zatirani, ali kako že?[/quote]
Ne, v naši družbi nihče v splošnem ni zatiran, ker je spolna diskriminacija že ustavno odpravljena.
Nismo pa nasilni samo moški, kot to želijo povedati nekatere ženske.[/quote]

Drži! Moja je nad mano poskušala biti fizično nasilna pa sem to ustavil takoj.
Prihično nasilje pa sem ustavljal in ustavljal, a žal ne preveč uspešno.

Ženska do moškega ne more biti nasilna, vsaj fizično ne. Če nima moški ravno 60 kil.

Psihično nasilje je v bistvu ženska tečnoba. tega so pač deležni moški, ki ne morejo brez ženske.

Ej, meni življenje neresneža 100% uspeva. Koliko % pa tebi uspeva tvoj resnobni način?

Ženska do moškega ne more biti nasilna, vsaj fizično ne. Če nima moški ravno 60 kil.

Psihično nasilje je v bistvu ženska tečnoba. tega so pač deležni moški, ki ne morejo brez ženske.[/quote]
Ne, ki ne morejo brez ženske!
Tečnobe so deležni tisti, ki ne znajo z ženskami 😉
Tudi avto škripa, če ni pravilno podmazan ne pa zato, ker ne moreš brez njega.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Torej lahko sklepamo, da ti in Robi ne znata z ženskami. Nekam dost se pritožujeta nad psihičnim nasiljem, ne vem čem vse. zdaj boš seveda zatrjeval drugače, ampak vsak si lahko za nazaj prebere vajine replike skeli.

Ok, kdor maže, tisti vozi, ostali hodite peš… 😛
Ti kar strumno korakaj dalje in se ne oziraj na naju. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Spider te je čist zabil, hehe

Ej, meni življenje neresneža 100% uspeva. Koliko % pa tebi uspeva tvoj resnobni način?[/quote]
Ma to bi lahko sam razbral iz mojega zapisa oziroma zagovora družinskih vrednot. Saj se imaš za pametnega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čuj, glede na to, kolk jamrata, bi morala resno razmislit, ali je življenej v dvoje za vaju…za dva baje srečno vezana tipa imata polno slabega o ženskah za povedat. Meni so ženske kul.

Nekam si mi poln dilem. Robi in On_ pa polna zamer. Ma nič kaj niste familiarni vi trije, radi bi bili, to pa ja. Ampak vedno znova vas zavleče v neke zamere do žensk in družbe nasploh..

Nekam si mi poln dilem. Robi in On_ pa polna zamer. Ma nič kaj niste familiarni vi trije, radi bi bili, to pa ja. Ampak vedno znova vas zavleče v neke zamere do žensk in družbe nasploh..[/quote]
Kje ti zdaj spet vidiš dileme? Saj veš, da so tvoje, če jih vidiš. :)) Duhove tudi videvaš? :))

Pošolal vas je kot male otroke, lol.

Pa ti si res dolgočasna obrabljena plošča, ki mora to opazko, kako Spider raztura, potrjevati v skoraj vsaki temi. Oh, kako skrajno nesamozavestno bitje moraš biti v sebi…

Sam avto se pelje k serviserju, kadar ga je treba podmazat. :)))

Sam avto se pelje k serviserju, kadar ga je treba podmazat. :)))[/quote]…če si sam prelen ali nesposoben 😉

Nekam dost je tu jamranja glede škripanja avtov, ki jih baje sami redno vzdržujete..

Veš kako je…nekateri ste se že rodili pametni, drugi moramo včasih še kaj fprašat, se naučit… 😉
Ne ti bit žal nas kaj podučit, opravljaš dobro delo…

Sam avto se pelje k serviserju, kadar ga je treba podmazat. :)))[/quote]

…če si sam prelen ali nesposoben ;)[/quote]

Al pa če si ženska :))
(to ni provokacija, to je šala na moj račun)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close