Nezreli, zreli, avanturisti, družinski ljudje?
Zanimivo a ne, ko zagledate 6packe se vam pa utrga. Nekaj podobnega kot ko tip na ženski zagleda sexy ritko.
Btw, da bi šle babe gledat moški striptiz, pa da bi se stejđu pojavil nek bednik brez kockic, bi ga začele obmetavat s papirčki in mu boojat. Že večkrat viđeno.
Sej drugače razumem, vsaka ima svoj okus. Tebi je 4ka mjami, samo večini je pa še vedno 3ka.[/quote]
3ka in 4ka sta praktično ekvivalent ženske z merami 90-60-90, zdaj pa se naj javi junakinja ki jih ima….
Torej da ima takšno postavo kot tale misica: Tale spodaj ima mere 90-60-92…. njami je tole spodaj, ampak realno gledano, ne poznam veliko punc ki bi se lahko pohvalile z merami 90-60-90….. +/- 2
[img]http://uk.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2014725/rs_634x1024-140825111637-634-miss-spain.ls.82514.jpg[/img]
Jst bom pa tkole reku. Tiste, ki ne delajo z utežmi imajo zame povprečno postavo. Mora imet boke, izbočeno ritko, malo močnejše noge, če ne to ni to. Neki tazga npr :
Zanimivo a ne, ko zagledate 6packe se vam pa utrga. Nekaj podobnega kot ko tip na ženski zagleda sexy ritko.
Btw, da bi šle babe gledat moški striptiz, pa da bi se stejđu pojavil nek bednik brez kockic, bi ga začele obmetavat s papirčki in mu boojat. Že večkrat viđeno.
Sej drugače razumem, vsaka ima svoj okus. Tebi je 4ka mjami, samo večini je pa še vedno 3ka.[/quote]
Ma dobr, da se ne bomo zdej narobe razumeli, tudi 3 je hudo seksi in ga ne bi ravno iz postelje metala. Ne smem bit nič krivična 🙂
Mi je pa 4 top samo zato, ker zgleda čisto natur, kot da se mu ni blo treba absolutno nič pomatrat (čeprav vsi vemo, da je treba discipline, da obdržiš tak geštelček). Pri 3 pa takoj veš, da je zelo predan bildanju svojega rectus abdominisa :))
In zato imajo ženske v resnici pogosto rajši manj nabildana telesa, ker se jim zdi, da tip ni fanatično obseden s svojim teleščkom (podzavestno torej tudi nesamozavesten s tem kar je v originalu), kar je pa itak načeloma bolj ženska domena in ženske (vsaj v večini) si ne želijo še ene ženske, ki jim bo delala gužvo pred špeglom 🙂
Jst sam na splošno razlagam, ker jih slišim, ko se menijo. Sploh po 30-im jim te stvari niso več tako zelo pomembne. Ja, da je dečko fit, niso pa več tok obsedene s tem, da mora bit vizualno cel mr. perfect. Tako, na splošno pač.
Jaz sem bila vedno naklonjena športnim telesom, tako da razumem te nagnjenosti z biti fit. Mislim v meji normale pač, ampak da redno pridno švicaš.
Sploh s enim od bivših sva se totalno štekala v tem. Sva si merla špehc v pasu 🙂 in kdaj morva pojačat tempo na treningih, da bo tko kt more bit. Prav super je blo, ker sem mu vedno lahko rekla, da se mi zdi, da sem se poredila recimo, pa je vedel, da ne iščem neke pozornosti in mi ni uletaval s tistimi tipičnimi “a dej ne kompliciri, sej si krasna” ampak sva najdla nove vaje, pa je blo. Kr škoda, da se še na drugih področjih nisva tok ujela 🙂
Saj pač vsak ma svoj okus, meni so recimo te ki jih daješ na slikah s čist prevlko ritjo…. skor ko neke latinke, in to mi je daleč od všečnega….. enako kot nimam rad vlkih jošk(C še morda pogojno ampak prej ne kot ja)…..
Najslabše od vsega pa je za moj okus vsaj, če ma ženska na trebuhu vidne mišice (in na rokah) ker mi izpade (meni osebno) totalno ne-ženska/ne ženstvena…. nekaj je raven trebuh, drugo pa so mišice vidne na njem…. recimo to na tvojih slikah ona spodnja na prvi sliki ma prav grd trebuh za moj okus 😛
Družinske vrednote so pokopane. Tudi taki, kot so On_, Robi itd so obupali, saj se zatekajo na ta forum jakvat, kakšne so ženske in da se moškim krivica godi. To daje slutiti, da se v svojih zvezah nič kaj dobro ne počutijo. Po drugi strani pa taki, kot so DX, NS, Matkič..niti ne čutijo potrebe po gojenju teh vrednot. Te vrednote obstajajo samo še v teoriji. Drugače lahko že počasi govorimo o stilu življenja, ki izginja oz. je v hudi eksistenčni krizi..
Vrednote so in vedno bodo obstajale, tudi kulturno neodvisne. Kar ti zganjaš, je nihilizem. Družinske vrednote niso pojav moderne družbe, že v predkrščanski antiki so jih gojili.[/quote]
A ti dejansko misliš da so vrednote družine, partnerstva enake v antiki in danes?
Bravo!
Vrednote so in vedno bodo obstajale, tudi kulturno neodvisne. Kar ti zganjaš, je nihilizem. Družinske vrednote niso pojav moderne družbe, že v predkrščanski antiki so jih gojili.[/quote]
A ti dejansko misliš da so vrednote družine, partnerstva enake v antiki in danes?
Bravo![/quote]
Družina je osnovna celica družbe. Tudi v antiki so imeli radi svoje otroke, ker je to človeško.
Bravo![/quote]
Družina je osnovna celica družbe. Tudi v antiki so imeli radi svoje otroke, ker je to človeško.[/quote]
Mhm, ampak takrat so občevali z nepolnoletnimi dečki, je bilo čisto normalno da so imeli še kakšno gejšo, se žene zato niso pizdile in jokcale, imeli tudi priležnice s katerimi so si tipi popestrili spolnost itd…..
Takšna je takrat bila ta ”družina”
Pa froce so tudi poslali na težka vojaška urjenja, jih pretepali pa ni zato noben borec za človekove pravice skakal v luft, in spet tako dalje in dalje v nedogled, morda boš zdaj doumel, kako zelo različno je blo, v osnovni si prešprical zgodovino dalje pa kot kaže nisi zmogel.
Forum je zaprt za komentiranje.