Najdi forum

Na pomoč!
Zakaj ne morrem gledati filmov na DVDjih, izposojenih v knjižnici? Na računalniku imam inštaliran windows media player, ki pa mi napiše, da je DVD neznan in da je windows media player naletel na napako … Filmov ne morem predvajati niti z BS playerjem niti z DVD power.

Kaj je narobe?

Iz katere regije pa so filmi?
2-Europa ali kaj drugega?

Ja, filmi so iz regije 2-Europa.

Pa do zdaj si vse normalno gledal ali so to prvi filmi?
Imaš morda kakšen podatkovni dvd, a ta dela normalno?

Če pogledaš vsebino dvdja ki ne dela v raziskovalcu, a vidiš gor kake mape?

Ti bom odgovorila kar po vrsti:
1. To so prvi filmi, do zdaj nisem še uspela zagnati nobenega filma
2. Podatkovnega DVDja nimam, poskusila sem samo filme
3. Vsebina DVDja v raziskovalcu vsebuje dve mapi: audio_TS in video_TS, le ta je sestavljena iz datotek video_TS.BUP, video_TS.IFO in video_TS.VOB.

Še to, če bo kaj koristilo: v računalniku imam vgrajen Samsung DVD-ROM SD-616E.

Upam, da se boš česa spomnil.

LP, Vesna

In če npr vstaviš dvd in si v PowerDVD izbereš Disc Mode pa daš play, kaj se zgodi, a ti kaj javi al kar nič ne nardi?

Takoj ko vstavim dvd in izberem Power DVD mi napiše DVD Error – DVD-video playback could not be built due to insufficient decorders.

Vesna

Potegni si to dol in provaj z BSplayerjem zagnat in če še ne bo delalo ti ne znam več pomagat… ja zadeva je velika 44MB ampak install zasede “samo” 15MB in lawfa use mogoče…

Te vrte kodeki nimajo veze z dvd predvajanjem, ker zanj pač ne potrebuješ kakih posebnih kodekov.

Vesna, napaka se lahko pojavi zaradi pofedlanega DirectXa ali pofedlanih datotek samega PowerDvdja.

Še enkrat si naloži DirectX , če ne bo bolje, reinštaliraj PowerDVD.

Če pa še ne bo špilalo pa si namesti zastonjski VLC Media Player 0.8, ki zna špilat vse po spisku

Pa upam, da dvdji že niso nazaj v knjižnici 🙂

Od kdaj pa BS Player predvaja DVD-je??

BSPlayer jih nikoli ni in jih nikoli ne bo! Kdor pravi da jih, uči krivo vero ali pa nima pojma o BSPlayerju….

Si slišu Dann, Lady hudaaa :)))

Če je pa res :)))))))

Se opravičujem za mojo veliko pomoto!!!

Lady L ima prav!!! (hudiča ja….vedno ima prav!!! ?!? :))) – pa brez zamere prosim…)

Veliko uporabljam BSplayer, vendar nisem še nikoli imel potrebe po predvajanju DVD-jev…. drugič bom rajši tiho za stvari o katerih nisem 100%!
…pa hvala za izkušnjo več….

… moja nevednost… =>

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close