Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Nezmožen ljubezni. Kako lahko ljubite babe?

Nezmožen ljubezni. Kako lahko ljubite babe?

Ne razumem kako se ljudje lahko zaljubljajo drug v drugega. Mene ne more nobena baba tako očarati, da bi mi bilo mar zanjo. Da bi me brigalo za njeno srečo, veselje, kako se ona počuti, itd.

A sem izjema med moškimi, a se ostali le pretvarjajo, da so o kako zaljubljeni, čeprav vidijo svojo punco/ženo samo iz spolnega vidika? Hočejo kavsat, in pač potrpijo ter ji pihajo na dušo, da odpre noge.

Kako se lahko kot moški podrediš neki ženski? A ni to sramotno?

Skratka, ne razumem teh ljubezenskih for. Romantike..

Za romantiko je treba imeti veliko prostega časa. Ob določenih naravnih pojavih. Tudi zemljepisne danosti so pomembne. Zračni listnati gozdovi, kaki klifi nad morjem, žuboreča rečica s tolmunčki. In seveda dovolj pod palcem za furat tak življenjski slog. Aja, pa seveda je steklenička arzenika nekje v kredenci nepogrešljiva, če kljub vsemu vendar pride do konflikta. Tako se namreč konflikti rešujejo v romantičnem razmerju.

Pa…. če že moraš koga ljubit… je ženska kar v redu izbira.

Vsi pač nismo odraščali v inštitucijah ali pa domovih kjer nas nihče ni objel in nam pokazal ljubezni, zato nismo odrasli v prazne lupine, ki so zmožne samo osnovnih življenjskih funkcij. Nekateri ljudje so celo ljudje. Nekateri pa pač samo obstajajo.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 23.02.2022 ob 16:06

Pa…. če že moraš koga ljubit… je ženska kar v redu izbira.

Ti pa za njo nisi dobra izbira. Ne bo ti ona stregla, da se boš ti cele dneve ves trebušast in plešast s pirom pred televizorjem izležaval, ti kuhala, pospravljala, usrane gate prala in likala. Te ne rabi gledat v stanovanju, ker je sposobna, neodvisna in več zasluži od tebe. Sploh te pa ne rabi, da ji boš tistega umazanega tiča vsiljeval, ki si ga vlačil že bogve kje.

Anonimno 3565, 23.02.2022 ob 16:13

Ti pa za njo nisi dobra izbira. Ne bo ti ona stregla, da se boš ti cele dneve ves trebušast in plešast s pirom pred televizorjem izležaval, ti kuhala, pospravljala, usrane gate prala in likala. Te ne rabi gledat v stanovanju, ker je sposobna, neodvisna in več zasluži od tebe. Sploh te pa ne rabi, da ji boš tistega umazanega tiča vsiljeval, ki si ga vlačil že bogve kje.

Ou fak, pa glih tako rabm…

Spoštovani čudak z mona, ne razumem točno poante vaše teme, ker ste dali premalo podatkov, ali ste samski, poročeni, morda samo v vezi, razočarani …

———-

Vsak od nas je sposoben ljubiti ali biti zaljubljen, ne primerjajte se z marginalci in ostalimi, ki jim človeške in  čustvene vrline niso pomembne. Bodite vi zase nekaj posebnega, morda za začetek spremenite besedo “babe” v besedo ženske in besedo “kavsati” v besedo ljubljenje in doživite čudežno preobrazbo. Najdite svetlobo v temnem tunelu. Verjemite, da se z malo pozornosti da ustvariti posebne izjemne trenutke. Pojdite ven iz kalupa in bodite sam svoj s svojimi lepimi vrednotami, za katere še ne veste, da jih imate. Vso srečo vam želim!

čudak z mona, 23.02.2022 ob 15:41

Ne razumem kako se ljudje lahko zaljubljajo drug v drugega. Mene ne more nobena baba tako očarati, da bi mi bilo mar zanjo. Da bi me brigalo za njeno srečo, veselje, kako se ona počuti, itd.

A sem izjema med moškimi, a se ostali le pretvarjajo, da so o kako zaljubljeni, čeprav vidijo svojo punco/ženo samo iz spolnega vidika? Hočejo kavsat, in pač potrpijo ter ji pihajo na dušo, da odpre noge.

Kako se lahko kot moški podrediš neki ženski? A ni to sramotno?

Skratka, ne razumem teh ljubezenskih for. Romantike..

čudak z mona, zadeve ti bodo najbrž malo bolj jasne, ko se boš zaljubil v moškega:))

Resnica ni prijetna, 23.02.2022 ob 17:00

čudak z mona, zadeve ti bodo najbrž malo bolj jasne, ko se boš zaljubil v moškega:))

A to naj bi bil poskus duhovičenja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close