Nezgode pri sex-u
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Sex v mestu › Nezgode pri sex-u
Ali se vam je že pripetila nezgoda pri sex-u. Zlom noge, roke ali česa podobnega?
Zanjič se je pisalo o enem poslancu, da ga je pri sexu našel njen mož…
Najhujše, kar se mi je zgodilo, je, da mi je sperma špricnila v oko. Hudo peče 😉
Vsake toliko kakšna modrica zaradi kakšne manjše nerodnosti, kaj drugega pa ne. Zlomljena noga? wtf
Modrice, podrgnjena kolena in komolci, sperma v oko-peče, kaj hujšega pa ne.
če šteje nov družinski član, potem je to največja nezgoda
Znanka je pred leti zlomila nogo med seksom v WC-ju lokalnega disco kluba, ena druga kolegica in kolega pa sta razsula WC školjko v gasilskem domu na eni žurki.
tip mi je spravil svoj čigumi v lase….. je bilo treba rezat. bi najraje še kaj zraven odrezala, ko sem že bila pri delu
Sva z enim tipom seksala na robu kadi, pa mu je zdrnilo in je padel čez mene in konkretno ruknil z glavo v zid. Posledice so menda še vidne.
po seksu iščem kondom, ni ga nikjer, okej, ga pač ni, sem mislil, da ga je punca že odnesla v smeti, našla sva ga šele čez en teden v njeni nožnici
Pri meni se je tud predlani zgodilo da je kondom ostal v kolegici. Potem sem jo pelal v ambulanto in je zdravnica je že skoraj obupala češ da notri sploh ni kondoma. In potem ga je našla. Jah če moj lumpi nebi bil tako velik lumpi bi se ga lažje našlo
Imam občutek, kot da bi mi s svojo težo polomil rebra. Poškodbe sicer ni videti, vendar boli ko globoko vdihnem.
Forum je zaprt za komentiranje.