nezdržne razmere v službi
dober večer,
marca tega leta sem dobila službo v enem zasebnem podjetju, kjer pa se mi ne godi najbolje. ali bolje rečeno razmere so nevzdržne, že zjutraj ob sedmih te šef lahko nadere kot sto hudičev ker ima pač on slab dan, pa če narediš kaj narobe ali ne. Bog ne daj da se ti res kje zalomi in narediš kaj narobe, ker potem je šele ogenj v strehi, pa čeprav sem v tej stroki poplnoma nova in mi je delo popolnoma tuje, se od mene pričakuje perfekcionizem in delo brez napake. Na razgovoru so mi povedali da imam čas 6 mesecev da se dela naučim in da zadeve osvojim, kar pa se je potem izkazalo v praksi čisto drugače. Ko sem šefa prosila naj se ne dere nad mene ker mi lahko pove na normalen način je popenil in se še pričel bolj dret, film se mu je popolnima strgal. In to se on že dere nad mene po 2 mesecih dela, za zadevo, katero sploh nisem bila kriva jaz ampak je na situacijo vplival tretji faktor.
Skratka ne želim več ostat v tej službi, pa odpovedi ne želim dat ker potem mi denarna pomoč nebo pripadala, kako naj pripravim šefa da me odpusti in potem da še dobim denarno nadomestilo?
najlepša hvala že vnaprej vsem za pomoč in nasvete
LAG,
na vaše vprašanje žal težko odgovorim, ker ne svetujem na področju delovno-pravnih razmerij. Če ste se odločila prenehati s službo, imate na razpolago številna možna svetovanja v zvezi z vašo zadevo, tudi na zavodu za zaposlovanje, po delovno-pravnih portalih na internetu, ipd. Malo se pozanimajte.
Srečno,
Forum je zaprt za komentiranje.