Najdi forum

Nezaželjena pošta

Sporočila od nekega pošiljatelja se mi kar naprej uvrščajo v seznam nezaželjene pošte. Kako ga izključim s tega seznama, saj je zaželjen?

Uporabljam MS Outlook 2002.

Pjid va MS Outlook/dejanja/nezaželena e-pošta/možnosti nezaželjene e-pošte/blokirano pošiljatelji in ga zbriši z seznama.

En problem: grem na “dejanja”, nato na “nezaželena pošta”, tukaj pa imam samo dve opciji: “dodaj med nezaželeno pošto” in “dodaj med vsebino za odrasle”, opcije “možnosti” pa sploh ni. Imam nastavljeno opcijo “pokaži cele menije”.

hmmm čudno. V glavnem nekje najdi seznam blokiranih pošiljateljev in tistega, ki ga ne bi rada imela gor zbriši dol

A top maš Outlook Expres ali wordow MS Outlook?

ja, zalaufa mi Wordov Outlook. Hm, le zakaj. Kje se to nastavi? Tukaj opcij ali seznamov, da obdelujem nezaželjeno ne najdem.

spam

Ne razumem: kakšen “spam”?
Sploh nimam nastavljenega nobenega spam direktorija.

Halo, kriza! Resno potrebujem pomoč.

Zdaj kar naenkrat niti direktorija “Nezaželjena pošta” v Inboxu ni več. Kar čez noč? Prisegam, da se nisem ničesar dotikala 🙂

Računalnik zapoje “tiiiink, prišla je pošta”, grem pogledat, pa nikjer nič. Kaj dogaja?

A lahko kakšen virus tako raztura moj OutE?

Teden dni nazaj sem nalagala varnostne popravke za XP, a je lahko tu kakšen “keč”?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close