(Ne)zaupanje v zvezi
He, he, GF, niti ene same stvari ne moreš našteti, ki jo ti imaš pa naj bi ti bila jaz nevošljiva? Pa sem mislla, da boš cel seznam napisala pa ne spraviš niti ene zadeve skupaj.
Saj menda ne misliš, da ti je res katera ženska nevoščljiva česarkoli? Ženski, ki cele dneve visi na monu, napada druge, se ubada z njihovimi življenji, je prostaška, grdo piše, se ubada s samskimi monovci. Ja kdo bi si pa želel biti na tvojem mestu? A misliš, da je še kdo tak, da mu je edino veselje na monu viseti in se preprirati s samskimi monovci?
Zmanjkalo pametnih argumentov? Zgleda, da bom morala ostati pri edini stvari, ki sem ti jo res nevoščljiva: to, da nimaš nikoli odvezanih vezalk :).
Mi je pa zanimivo, da se tako rada pričkaš s samskimi monovci. Te res tako blazno privlačimo, da ne moreš brez nas? Saj, če bi se pričkala samo z monovci moškega spola, bi te še razumela. Samo ti si obesedena tudi s samskimi monovkami :). Kaj te tako vleče, da se tako rada meniš z mano? Vedno znova se prilepiš name :). Sem odprla tako tebi privlačno temo, da si se mi takoj prilepila :)?
Vidiš tisto, kar hočeš videti. Ne kalkuliram, komu bom namenila več ali manj pozornosti. Ne oprezam za tem, kdo je samski, ker me statusi navideznih ljudi ne zanimajo. Ničkolikokrat sem že povedala, da pišem impulzivno, pri temah in osebah, kjer se meni zahoče. Če pa vodiš statistiko o meni…kaj naj ti rečem:))).
Kaj si zdaj užaljena?:) Saj to me ne preseneča. Povem, kar mislim, ne zavijam v celofan, ne trudim se biti všečna drugim in ja, sigurno se v tej moji komunikaciji najde tudi kdo, ki se počuti prizadetega, moje besede mu sežejo do dna kamna:). In?
Ponavadi gre za ljudi, ki so sami polni konfliktov in besnenja nad drugimi. Zato so še posebej občutljivi, pa magari gre za virtualno čvekanje s popolnimi neznanci. Ti si že ena izmed tistih in počutiš se skrajno ogrožena. Ampak to ni moj problem veš:). Zdaj me pa že pozabi.
Ne morem posploševati, lahko pa napišem kako jaz na to gledam.
Vsega partnerju ni treba vedeti (to mislim na raznorazne, za zvezo nepomembne reči). Zaupanje je temelj zveze. Brez nekega zaupanja, ne more zveza ”zdravo” funkcionirati. Če osnovnega zaupanja ni, se pojavijo anomalije kot so ljubosumje, posesivnost ipd.
Vem o čem pišeš starunklja, glede samskih in ločenih žensk, vendar tudi v zvezah nismo vse tiste ženske, ki bi jih skrbelo, če se partner pogovarja s katero samsko.
Pa se spet vrnemo k zaupanju….
Starunklja vsak lahko ima svoje prepričanje, vendar me nihče ne more prisiliti, da jaz sporejmem njegovo mnenje, če jaz sama tega nočem.
V sosednji temi, ali katerikoli temi, pa naj le povedo svoje mnenje, je to dobro za razvitje debate
Ej, avtorica teme, a lohk zamenjaš nick, ker te nočem klicati niti debela, niti starunklja.
Najprej res en nasvet. Če nisi zgolj provokator, potem resno začni delati na tem, da malce bolj optimistično gledaš na stvari. Zjutraj najprej pomisli na nekaj lepega, ne pa da že zjutraj začneš dan z negativnimi občutki.
Počasi boš z pozitivizmom začela k sebi privabljati pozitivne stvari… poglej do konca spodnji video!
Ajde lep dan.
Matra Zore – Le s teboj
Forum je zaprt za komentiranje.